Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Ιουλίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Καρκίνοι, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία!Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι μια ασυνήθιστη περίοδος για την ιδιοσυγκρασία σας, την κατά κανόνα φιλική και αισθησιακή.Καθ’ όλη τη διάρκειά του θα έχετε να χειριστείτε αρκετές υποχρεώσεις και συζητήσεις, που δεν αποκλείεται να σας κάνουν πιο «ορμητικούς» απ’ όσο συνηθίζετε!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤα άστρα σας συνιστούν να μην αλλάξετε τα σχέδιά σας, υπό την πίεση των συγκυριών που θα προκύψουν μέσα στον Ιούλιο. Επίσης, καλείστε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας περισσότερο από τις συμβουλές τρίτων… Ειδικά αν πρόκειται για άτομα που δεν έχουν σημειώσει ιδιαίτερες επιτυχίες τα ίδια!Στο εργασιακό περιβάλλον θα αποκτήσετε αιφνιδίως ηγετικό πόστο, ακόμα και σε τομείς που ίσως να μην σας ενδιαφέρον. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα καταφέρνετε να επιλύετε κάθε δυσχέρεια με μία σας λέξη. Τώρα θα δείτε να πραγματώνονται οι πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να αναμένετε ότι θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας μέσα στον Ιούλιο!Για να σημειώσετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, χρειάζεται ένα στοιχείο από πλευράς σας: Εστίαση και επιμονή στον στόχο. Αν δεν έχετε τα κατάλληλα φόντα και ουσιαστικά κίνητρα, θα είναι σχεδόν ανέφικτο να προσεγγίσετε τη γραμμή τερματισμού! Ωροσκόπιο Καρκίνος Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Ιουλίου 2021

Ο Άρης από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου, και από τη μία θα σε κάνει πολύ διεκδικητικό σε αυτόν τον τομέα, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει και κάποια έξοδα μαζεμένα. Οπότε η σωστή διαχείρισή τους τον Ιούλιο είναι το παν. Από την άλλη, δεν θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και δεν θα σε ταλαιπωρεί με εντάσεις σε πιο προσωπικό επίπεδο. Την επόμενη μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Όλος ο Ιούλιος φαίνεται ότι μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς! Ειδικά όμως στον συναισθηματικό και στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου, αφού από την επόμενη μέρα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη μαζί σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8 και μπορεί να έχεις, όπως όλοι, κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία ή να βιώνεις κάποιες καθυστερήσεις. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα είναι σεληνιακή και δείχνει ότι ολοκληρώνεται μια συνεργασία ή δημιουργείται μια νέα σχέση ή συνεργασία. Από τις 19 ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε καλύτερα τις σημαντικές αποφάσεις να τις αφήσεις για Αύγουστο-Σεπτέμβριο.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 14/9 σου δημιουργούν την ανάγκη να προβείς σε συζητήσεις, να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και να συλλέξεις γνώσεις και πληροφορίες. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου στην κοινωνική σου ζωή. Τέλος, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα κατορθώνεις να προωθήσεις το ζήτημα της μίσθωσης ή της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση…
Στις 2 με την Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται. Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα. Κόψτε κακές επιβλαβείς συνήθειες (κάπνισμα, ποτό) και επωφεληθείτε της ευκαιρίας εσείς που πραγματικά θέλετε να έχετε μια υγιή ζωή. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε.

ζώδια Καρκίνος Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να βρίθουν από μοναδικές ευκαιρίες και συγκυρίες. Θα έχετε το περιθώριο να δοκιμάσετε τα όρια των ικανοτήτων και των αντοχών σας. Οι εξελίξεις θα έχουν περισσότερη ένταση και ταχύτητα απ’ όση φαντάζεστε: Με μαθηματική ακρίβεια, θα καταφέρετε να σημειώσετε ανέλπιστες επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να παραμείνετε ειλικρινείς προς τον εαυτό σας και να αντισταθείτε στο νωχελικό κλίμα της ατμόσφαιρας!Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δείτε με κριτική ματιά τα ζητούμενά σας. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεστε κάποιες αλλαγές, να αρχίσετε από εσάς τους ίδιους. Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση, για να μην χάνετε τον έλεγχο του περιβάλλοντος. Να στέκεστε στο ύψος σας απέναντι σε ανωτέρους και να αποδεικνύετε εμπράκτως όσα υποστηρίζετε. Με αυτές τις πρακτικές, θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται και η προαγωγή είναι εξασφαλισμένη!Όσοι Καρκίνοι έχετε δική σας επιχείρηση, να μην στηριχτείτε σε τρίτους ούτε να αναμένετε κινήσεις από συνεργάτες. Μην ασχοληθείτε τώρα με εξασφάλιση νέων συμμαχιών, εστιάστε στα δεδομένα σας για να τα αξιοποιήσετε όσο γίνεται περισσότερο!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *