Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Μαΐου 2021

Ετοιμαστείτε για σημαντικές εξελίξεις σε πολλά επίπεδα, αγαπητοί Καρκίνοι. Αυτό προβλέπεται να σας προσφέρει ο Μάιος, μέσα από ιδιαίτερες ανακατατάξεις!Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να πάρετε την προσοχή σας από την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να την κάνετε πιο εστιασμένη! Ωροσκόπιο Καρκίνος Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το παρελθόν εξακολουθεί να σε καταδιώκει…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Μαΐου 2021

Ο μήνας ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 5, η οποία πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις ομάδες και την κοινωνική σου ζωή, η οποία γίνεται έντονη, αλλά μπαίνεις και σε μια διαδικασία επανεξέτασης των ομάδων στις οποίες ανήκεις. Μέχρι τις 15 θα έχεις και αρκετή δουλειά, αλλά φαίνεται ότι θα αντλείς και ικανοποίηση από αυτήν, ίσως να γίνει κάποια καλή συμφωνία ή να αλλάξεις τις συνθήκες προς το καλύτερο. Από τις 15 και μετά ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός θα ανέβει, τα νεύρα θα χτυπήσουν κόκκινο, θα θέλεις να κατακτήσεις όλους σου τους στόχους και θα γεμίσεις ενθουσιασμό. Καλά όλα αυτά, αλλά θέλει και λίγη διαχείριση ο Άρης, ειδικά με εσένα που έχεις μια ροπή προς την υπερβολή υπό ορισμένες συνθήκες. Η πανσέληνος στις 18 ξεκαθαρίζει μια ερωτική υπόθεση και αυτό πρέπει να είναι ένα από τα πιο ανακουφιστικά νέα της τελευταίας περιόδου.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ερμής στον Κριό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα δείχνει ότι οι σκέψεις σου επικεντρώνονται στην δημόσια εικόνα σου και στην εύρεση αποτελεσματικών στρατηγικών προκειμένου για την επίτευξη των στόχων σου. Με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο από τις 13/5, αρχίζεις να απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους. Ωστόσο, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 15/5 φέρνει αλλαγές στον τομέα της φιλίας. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις, γενικά, τα σχέδιά σου για το μέλλον καθώς και την ευρύτερη στάση σου απέναντι στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Με την είσοδο του Άρη στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 16 του μήνα αυξάνονται τα έξοδά σου ενώ δεν αποκλείονται διαμάχες γύρω από κάποια κληρονομιά ή λόγω κάποιας ληξιπρόθεσμης οφειλής σου. Στις 19 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, αυξάνεται η γοητεία σου και ενθαρρύνονται οι ενδυματολογικές ή άλλου είδους στιλιστικές αλλαγές. Ο Ερμής στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 30/5 σου χαρίζει εμπνεύσεις, πλούσια φαντασία και μοναδικές ιδέες.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση
Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δε θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και του οικογενειακού σας χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ότι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν οι ίδιοι αλλαγές στη ζωή σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει νέα οράματα και ευνοεί καινούρια ξεκινήματα στο πλαίσιο ομάδων, σωματείων ή άλλων κοινωνικών οργανώσεων. Στις 29/5 η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί ξαφνικά περιστατικά τα οποία σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, κάνει την καθημερινότητά σου πιο πιεστική και απαιτητική και θέτει σε κίνδυνο την υγεία σου. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται κρυολογήματα ή γρίπες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Καρκίνος Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που θα σας χαρακτηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, θα είναι η σχεδόν ανεξάντλητη ροή της ζωτικής σας ενέργειας! Αυτή η συγκυρία θα καθορίζει τη σπουδαιότητα αλλά και την τροπή των γεγονότων που θα προκύψουν. Όλη σας η δύναμη θα εκφραστεί μέσω των ταλέντων και της κατανόησής σας: Και αυτή η ορμή, δεν αποκλείεται να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες στους πιο στενούς σας κύκλους. Ωστόσο, η τρυφερότητα και η αγάπη σας προς αυτούς θα κατευνάσουν σύντομα τα πνεύματα!Ταυτόχρονα, ο μήνας είναι ιδανικός για να χειριστείτε και να βάλετε σε σειρά όλα τα επαγγελματικά σας θέματα. Η καριέρα σας θα ευεργετηθεί άμεσα, αν έχετε ένα άτομο που αντίθετου φύλου στην ηγεσία του εργασιακού σας χώρου. Φυσικά θα συνεχίσετε να διαβλέπετε στην αύξηση των εισοδημάτων σας, γι’ αυτό να ξέρετε ότι πλέον η εύνοια θα είναι με το μέρος σας. Μην διστάσετε να αδράξετε ό,τι σας φανεί ως καλή ευκαιρία!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι εξαιρετικά παραγωγικές, όσο αφορά το κύρος και την εικόνα σας. Όχι μόνο θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε αυτά τα στοιχεία σας, θα λάβετε την αναγνώριση και τον σεβασμό που δικαιούστε. Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν αποκλείεται να προαχθείτε αιφνιδίως. Κάποιοι θα κάνετε σημαίνουσες συναντήσεις, που θα σας αλλάξουν τη ζωή με τις πόρτες που θα σας ανοίξουν. Είναι βέβαιο ότι η έναρξη αυτού του μήνα, θα φέρει κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά!Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε να αυξάνεται η προσοχή που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Όσοι Καρκίνοι είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να προσεγγίσετε άτομα που έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Όσοι Καρκίνοι έχετε ήδη οικογένεια, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας. Δεν πρέπει να επιβάλετε την άποψή σας, ούτε να προκαλέσετε διαμάχες για θέματα που τα άλλα μέλη διαφωνούν. Μπορεί να επικρατήσει η αρμονία στο σπιτικό σας, αν απλά η κάθε πλευρά εκθέτει τη γνώμη της και από κοινού αναζητάτε την χρυσή τομή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή στον Κριό έως τις 13/5, ο τομέας της καριέρας μοιάζει να σε απασχολεί ιδιαίτερα. Έχεις διάφορες ιδέες, οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου. Επιπλέον, προβαίνεις σε διεξοδικές συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Από τις 15 του μήνα κι ύστερα γίνεσαι πιο προοδευτικός και αντισυμβατικός σε ό,τι αφορά τους αντικειμενικούς σου σκοπούς και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Στις 19/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, οι διπλωματικές σου ικανότητες έρχονται στην επιφάνεια και λειτουργούν υποστηρικτικά σε σχέση με την επαγγελματική σου ανέλιξη. Στις 29, απροσδόκητες εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές διαταράσσουν τις ισορροπίες στον εργασιακό σου χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας απασχολεί, αγαπητοί Καρκίνοι.Φυσικό είναι, μιας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *