Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι!Οι περισσότεροι από εσάς θα στρέψετε την προσοχή σας στις πιο στενές και προσωπικές σας σχέσεις. Φυσικά σε αυτές περιλαμβάνεται η εγγύτητα με φίλους – παλαιότερους και πρόσφατους – όπως και με συγγενείς.Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ανοίγει την αυλαία του με θετικό πρόσημο για όλους σας. Δεν θα νιώσετε να πιέζεστε ή να κουράζεστε σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Το μόνο που θα κληθείτε να κάνετε σε συγκεκριμένες συγκυρίες, είναι να κάνετε επιλογές που ίσως να σας δυσκολέψουν λίγο!Μέσα στον Μάρτιο δεν πρέπει να αμελήσετε ή να παραμερίσετε τους δικούς σας ανθρώπους, για άτομα που μόλις γνωρίσατε. Θα έχετε τις ευκαιρίες να εξελίξετε τις φιλοδοξίες σας, με δεδομένο ότι θα διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας. Ακολουθώντας αυτή την απλή συμβουλή, θα αποφύγετε δυσκολίες και δεν θα σας ξεφύγουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή είναι μια περίοδος που ενδείκνυται να είστε πιο συχνά με κόσμο ή μέσα σε κόσμο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Καρκίνος Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26/3 αναζητάς την απόλυτη ψυχική και σαρκική ένωση και εμφανίζεσαι κτητικός και χειριστικός προς τον σύντροφό σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος είναι διαφορετικός από την πρώτη του μέρα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από την 1η στον όγδοο οίκο σου, μακριά πλέον από το στρίμωγμα του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω που δυσκόλευαν τη συναισθηματική έκφραση. Από αυτό το σημείο μπορεί να σε γεμίσει πάθος και να μιλάμε και για μια νέα σχέση. Ο Ερμής από τις 6 θα κινείται ανάδρομα και την ίδια μέρα θα έχουμε και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που βλέπεις μια συγκεκριμένη κατάσταση ή σχέση, ότι μπορεί κάποιες εμπειρίες να διευρύνουν τους ορίζοντες και τις γνώσεις σου και ότι μπορεί να ταξιδέψεις μέσα σε αυτόν τον μήνα. Φοβερός τελικά ο Μάρτιος. Και δεν φτάνουν αυτά, ο Ουρανός από τις 6 (πάλι αυτή η μέρα) θα βρίσκεται πλέον μόνιμα στον Ταύρο. Μακριά από τα επαγγελματικά σου, στα οποία μπορεί να έφερνε ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές τα τελευταία επτά χρόνια. Τώρα θα βρίσκεται στον οίκο της κοινωνικής σου ζωής και των φίλων και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορείς εύκολα να συμβιβάζεσαι με σχέσεις που δεν σε καλύπτουν.

ΓΕΝΙΚΑ

Την Πρωτομηνιά η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η διάθεσή σου και η γενικότερη ψυχολογία σου παρουσιάζουν σταδιακά σημαντική βελτίωση. Επιπλέον, σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή και να διευθετήσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τη Φορολογική Διοίκηση, τις Τράπεζες ή τους Ασφαλιστικούς Φορείς, επιτυγχάνοντας μια ευνοϊκή για εσένα ρύθμιση. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 5/3 σου δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου. Αν θέλεις να συγγράψεις μελλοντικά ένα δικό σου έργο, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλεις τους «σπόρους» (πάνω στους οποίους θα καρποφορήσει η προσπάθειά σου) και να θέσεις τις βάσεις, καθώς το μυαλό σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο και να «γεννά» ιδέες και εμπνεύσεις, τις οποίες όμως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε μια τάξη. Αν είσαι φοιτητής ή σχεδιάζεις να παρακολουθήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο, μπορεί να βιώσεις καθυστερήσεις ή αναβολές. Στις 6 του μήνα, το πέρασμα του Ουρανού στον 11ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει την αποστασιοποίησή σου από ομάδες ανθρώπων ή ακόμη και από φιλικά σου πρόσωπα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βιώσεις ασυνήθιστα περιστατικά στον τομέα της φιλίας. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία σε κάνει δημοφιλή στους γύρω σου και φέρνει την προσωπική σου «λάμψη» στο προσκήνιο. Στις 26 το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς σε βοηθάει να διευθετήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σου πρόβλημα, το οποίο μοιάζεις να επιλύεις οριστικά γύρω στις 28 (με την ευθυδρόμηση του Ερμή).

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση
Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι φυσικό αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν αυτό δεν ήταν στις προθέσεις σας. Εάν η σχέση σας στηρίζεται σε σεβασμό, αγάπη και αλληλοκατανόηση είναι σε γερά θεμέλια και δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι κινδυνεύει. Εάν είναι από αυτές που δεν αντέχουν τις δοκιμασίες ή θα τη διακόψετε ή θα διακοπεί από μόνη της. Όπως και να έχει πρέπει να θέσετε όρια στις ερωτικές επιθυμίες και το πάθος σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή. Επιπρόσθετα, σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 21/3 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικά προβλήματα τα οποία σχετίζονται με τα μέλη της οικογένειάς σου ή με κάποιο ακίνητο. Επίσης, θα σε κάνει να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της οικογένειας και της καριέρας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Καρκίνος Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να επανεξετάσετε την τάση σας για απομόνωση. Παρ’ όλα αυτά, να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και να είστε σε επαφή με τη διαίσθησή σας. Πολλά πράγματα θα εξελίσσονται από μόνα τους: Αυτό θα σας επιτρέψει να αποπνέετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν δεν είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας!Με μικρούς ελιγμούς θα καταφέρετε να κάνετε το τελευταίο βήμα, σε στόχους που μπορεί να σας φάνταζαν και ανέφικτοι. Να είστε σε επαγρύπνηση για κάθε νέα επαγγελματική προοπτική, ειδικά όσοι Καρκίνοι έχετε δική σας επιχείρηση. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας… Αλλά να μην έχετε τυφλή εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους για εσάς: Η φάση αυτή είναι ιδανική για αιφνίδιες επιθεωρήσεις και την επίλυση προβλημάτων. Στην οικογενειακή εστία, να είστε τρυφεροί και να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να διαφέρει κάπως από το πρώτο. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για όσα λέγονται και γίνονται, και μην βιάζεστε να μοιραστείτε πληροφορίες που μαθαίνετε. Αν αυτές αφορούν αποφάσεις για τα εργασιακά σας, να τις συζητάτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνη σας!Στον προσωπικό τομέα, αυτή είναι πιο αίσια περίοδος για τους δεσμευμένους Καρκίνους. Τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με την υλοποίηση μεγάλης κλίμακας σχεδίων με το ταίρι σας. Επίσης, ενδείκνυται για σημαντικές αγορές – ακόμα και ακινήτων ή γης. Αν υπάρχουν διαφωνίες στον οικογενειακό τομέα, να ζητήσετε τη συμβουλή των γηραιότερων. Παράλληλα, να θυμάστε ότι η συγχώρεση είναι ένδειξη ωριμότητας και δύναμης χαρακτήρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας, που είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης και κυβερνά τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με τα εργασιακά σου ζητήματα, συνεχίζει να διελαύνει σταθερά από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έτσι, συνεχίζεις να βιώνεις κάποιο είδος προστασίας και εύνοιας στον επαγγελματικό τομέα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστούν εργασιακές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Ειδικότερα, γύρω στις 20 του μήνα (χάρη στην Εαρινή Ισημερία) μπορεί να σου γίνει μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση, μέσω της οποίας θα κληθείς να αναλάβεις κάποια ηγετική θέση και, ως εκ τούτου, θα μπορέσεις να πετύχεις την επαγγελματική σου ανέλιξη. Ωστόσο, στις 31/3 ο Άρης εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, μπορεί να αισθανθείς λιγάκι μπερδεμένος, ενώ τα επίπεδα της ενεργητικότητας, της αποφασιστικότητας και της όρεξής σου για δουλειά αναμένεται να εμφανίσουν πτωτική τάση.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας απασχολεί, αγαπητοί Καρκίνοι.Φυσικό είναι, μιας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *