Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας απασχολεί, αγαπητοί Καρκίνοι.Φυσικό είναι, μιας και η σκέψη σας κατακλύζεται από όσα θέλετε να πληρώσετε ή να αγοράσετε…Την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε, θα σας την υποδείξει ο φετινός Νοέμβριος!Το χρήμα σίγουρα δεν αγοράζει την ευτυχία. Όμως μπορεί να σας παράσχει αρκετά πράγματα, που να ικανοποιούν κάποιες από τις επιθυμίες σας. Και με αυτό θα ασχοληθείτε από τον έναρξη κιόλας του φετινού Νοεμβρίου: Πώς θα αποκτήσετε όσα λαχταράτε, που θα ανορθώσουν την ψυχολογία σας!Το γεγονός είναι ότι το μυαλό σας θα επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με διαύγεια. Γι’ αυτό η πρώτη κίνηση κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα είναι να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Είστε πολύ ταλαντούχοι στο να συντονίζετε τα έξοδα με τα έσοδά σας. Και αυτή είναι η πιο αποδοτική πρακτική, για να βρείτε την αρμονία και την ηρεμία σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε στη συνέχεια να μειώσετε λίγο τις ταχύτητές σας. Θα σας ωφελήσει να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα από την φορτωμένη καθημερινότητά σας. Λίγη επιπλέον εξάσκηση, ένα μασάζ ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μπορούν να κάνουν θαύματα στον τόνωσή σας Έτσι θα φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες, για τα επόμενα σημαντικά σας βήματα! Ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας συνεχίζει σταθερά τη διέλευσή του από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έτσι, βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, συνεχίζουν να σου παρουσιάζονται εργασιακές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να αλλάξεις συνεργάτες ή να επεκτείνεις και να εμπλουτίσεις τις συνεργασίες σου. Στις 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, απολαμβάνεις όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να διοχετεύσεις στην εργασία σου την προσωπική σου δημιουργικότητα. Στις 22/11 με την είσοδο του Ηλίου στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να «εισπράξεις» κομπλιμέντα για την ποιότητα της δουλειάς σου από κάποιον άνδρα που κατέχει θέση κύρους. Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να συνεργαστείς με κάποια γυναίκα, ενώ δεν αποκλείεται και ένα νέο ξεκίνημα είτε σε καινούριο επαγγελματικό χώρο είτε εντός της τωρινής σου δουλειάς.

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

Ο Νοέμβριος προβλέπεται πολύ πιο ήρεμος, ειδικότερα από το τελευταίο μέρος του Οκτωβρίου που ήταν κάπως έντονο.
Παρ’ όλα αυτά, ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και η επικοινωνία μπορεί να είναι προβληματική κάποιες φορές ή να είσαι σε μια φάση αναμονής – ιδίως σε συναισθηματικά θέματα.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 2 στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και αυτό πάντως είναι σίγουρα ένα καλό νέο για αυτόν τον τομέα.
Εκτός από την εργασία, ο οίκος αυτός σχετίζεται και με την υγεία, την ευεξία, την εμφάνιση και τις καθημερινές υποχρεώσεις και ενασχολήσεις.
Κάπως όλα μπαίνουν σε μια σειρά και κάνεις μια συνολική επανεκκίνηση.
Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα και ίσως έντονη περίοδος για τη συναισθηματική σου ζωή. Και όσο προχωράμε προς το τέλος του μήνα, τόσο και καλύτερα στον τομέα των σχέσεων.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και σε βοηθάει να διευθετήσεις με επιτυχία διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Στις 19/11 ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις σταδιακά να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να αξιοποιήσεις πρακτικά τον οίστρο και τη δημιουργικότητά σου. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω βελτιώνει τον τομέα των σχέσεων και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή, ενώ στις 27/11 η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα σου δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσεις με σαφήνεια τη γενικότερη φιλοσοφία σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση…Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στο σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους ακόμα και αν δε φταίτε. Οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να αποκτούν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ το ενδιαφέρον σας θα αρχίσει να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από κάποιες ερωτικές και συναισθηματικές σας αναζητήσεις. Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

Νοέμβριος ζώδια 2021 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Με την ορμή και τη δημιουργικότητά σας ανανεωμένες, μπαίνετε στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε αυτούς τους υγιείς ρυθμούς, που προάγουν τη φυσική κατάσταση αλλά και την καλή σας διάθεση. Ξέρετε ότι η πρόληψη είναι προτιμότερη από κάθε θεραπεία… Έτσι εστιάζετε στην ευημερία σας, γιατί μόνο αυτή θα σας επιτρέψει να εργάζεστε και να διασκεδάζετε σε ισορροπημένες αναλογίες!Γύρω στις 17 Νοεμβρίου, θα έχετε την δυναμική να περάσετε όποιο μήνυμα θέλετε. Τα κανάλια επικοινωνίας σας θα είναι ανοικτά, ώστε να προσεγγίσετε και να «στρατολογήσετε» καινούργιους συμμάχους. Τα ζητούμενά σας θα τίθενται ξεκάθαρα, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες από κανέναν. Τώρα είναι η στιγμή να μιλήσετε, που οι άλλοι σας ακούν με προσοχή!Θέλετε να κάνετε ένα άλμα, που μπορεί να ενέχει και κάποια ρίσκα; Να το τολμήσετε μεταξύ 23 και 24 του μήνα, που θα έχετε περισσότερη εύνοια με το μέρος σας. Σε αυτό σας βοηθά η καθημερινή άσκηση, ενώ και η γιόγκα μπορεί να ανορθώσει τη δύναμη της πειθούς σας!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε φέρνει σε αντιπαράθεση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες ομάδες στις οποίες ανήκεις. Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τοποθετήσεις στο περιθώριο τις καταχρήσεις καθώς και διάφορες άλλες βλαβερές συνήθειες. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *