Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με όλη την πρόθεση να κλείσετε το ξυπνητήρι και να γυρίσετε από την άλλη…Λοιπόν, το σύμπαν σας λέει να σταθμίσετε τα περιθώριά σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΔεν είναι ότι είστε κατάκοποι ή υπερβολικά πιεσμένοι… Απλώς, είστε ταλαιπωρημένοι τον τελευταίο καιρό από τις πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι δεν είναι εφικτό να δίνετε εσείς όλες τις «μάχες» που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Κάποια θέματα, απλώς δεν είναι δικά σας για να τα χειριστείτε.Αντισταθείτε στην παρόρμηση να εμπλακείτε στα πάντα και στραφείτε στον εαυτό σας. Είναι απαραίτητο να του προσφέρετε μια επιπλέον ανάπαυλα, να κάνετε «συντήρηση» ενέργειας: Θα σας επιτρέψει να ανανεωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας! Ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την επίτευξη των στόχων σου. Μάλιστα, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της καριέρας και της οικογένειας. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ταλέντα και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

Ο Οκτώβριος έχει ενδιαφέρον κυρίως όσον αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με την κατοικία, την οικογένεια και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Στον τέταρτο οίκο σου ήδη έχει πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη, ενώ εκεί βρίσκονται ο Ερμής, ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος – κάτι σαν πανηγύρι δηλαδή.
Μπορεί λοιπόν μια εξέλιξη που σχετίζεται με το σπίτι να είναι πολύ ικανοποιητική, να μετακομίσεις, να συγκατοικήσεις, να διαμορφώσεις τον χώρο σου.
Από τις 8 μετατοπίζεται αργά αλλά σταδιακά το ενδιαφέρον προς την ερωτική σου ζωή.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και αυτή είναι μια καλή αρχή για να δημιουργηθεί μια νέα σχέση, για να σε απασχολήσει κάτι δημιουργικό ή ένα παιδί σου ή για να σκεφτείς να αποκτήσεις παιδί.
Και ο Οκτώβριος είναι μόνο το ξεκίνημα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα και η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό βελτιώνουν την κοινωνική σου ζωή και φέρνουν στο προσκήνιο τα ταλέντα σου και τη δημιουργικότητά σου. Στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Στις 8/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου. Με την είσοδο του Ηλίου στον Σκορπιό από τις 23/10 η σχέση σου με τα παιδιά φαίνεται να προωθεί την αυτοέκφρασή σου και να σου προσφέρει ένα αίσθημα χαράς και ευδαιμονίας. Τέλος, στις 31/10 η ανάδρομη κίνηση του Ερμή σου «γεννά» περαιτέρω εμπνεύσεις και οίστρο, τον οποίο όμως δυσκολεύεσαι να διοχετεύσεις δημιουργικά και ορθά.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση…Σε κλίμα ανανέωσης και αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τομέας των σχέσεών σας. Θα δυσκολευτείτε αρκετά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι μόνο ζημιογόνα σας είναι, καθώς, πάντα σας ήταν δύσκολο να αφήσετε πίσω σας ότι έχετε συνηθίσει ή αγαπήσει, ακόμα και αν δε σας έχει βγει σε καλό. Στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε φροντίστε πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα ή ενθουσιαστείτε, να γνωρίσετε καλά όλες τους τις πλευρές. Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας κι άλλα πρόσωπα που θα απορροφούν την καλή σας ενέργεια και θα σας δίνουν αρνητικότητα.

ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αν μπορείτε να κλείσετε το ξυπνητήρι και να κοιμηθείτε λίγο ακόμη, να το κάνετε τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μεταθέσετε για αργότερα όσα μπορούν να αναβληθούν. Μετά θα νιώθετε αναζωογονημένοι και πιο αποδοτικοί!Αν δεν είναι εφικτό να κάνετε μετατροπές στο πρόγραμμά σας, δείτε το από τη θετική πλευρά: Σημαίνει ότι έχετε την πιο ισχυρή αφορμή για να βάλετε στη ζωή σας περισσότερη ισορροπία. Χρειάζεστε καλύτερο η διαφορετικό προγραμματισμό, προκειμένου να έχετε το περιθώριο να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε επαρκώς. Εξάλλου, όσο πιο ακμαίοι είστε, νιώθετε πιο χαρούμενοι και δημιουργικοί!Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχετε βρει την καλύτερη φόρμουλα χειρισμού της καθημερινότητάς σας. Μην αμελήσετε να προσθέσετε και την εξάσκηση σε αυτό τον προγραμματισμό. Θα νιώσετε την ενέργειά σας να αυξάνεται και την κοινωνικότητά σας να παίρνει την ανιούσα. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες μια προαγωγή – ή έστω μια αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας απασχολεί, αγαπητοί Καρκίνοι.Φυσικό είναι, μιας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *