Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ένα ιδιόρρυθμο κλίμα θα διέπει τον φετινό Σεπτέμβριο για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, αγαπητοί Καρκίνοι.Τώρα θα κατανοήσετε σε όλο του το μεγαλείο, το γιατί το ζώδιό σας συμβολίζεται με τον κάβουρα!Αν αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, είναι βέβαιο ότι θα αντεπεξέλθετε με άνεση στις ανάγκες αυτής της περιόδου.Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΓνωρίζετε ότι διαθέτετε εξαίρετους μηχανισμούς αυτοάμυνας. Επίσης, σας είναι απαραίτητο να είστε αυτάρκεις και να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα… Να απομονωθείτε στο «καβούκι» σας, για να συντονίζετε και να ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας!Όλα αυτά τα στοιχεία σας θα αποδειχθούν ζωτικά εργαλεία για να διανύσετε τον φετινό Σεπτέμβριο. Από τις πρώτες μέρες του θα νιώσετε να είστε λιγότερο συμβατοί με τις διαθέσεις και τις τάσεις των υπολοίπων του περιβάλλοντός σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα θέλετε να περιοριστείτε στον προσωπικό σας κόσμο περισσότερο απ’ όσο συνήθως! Ωροσκόπιο Καρκίνος Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Καρκίνος Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σεπτέμβριος έχει δύο φάσεις, η πρώτη διαρκεί περίπου μέχρι τα μισά του και η έμφαση δίνεται στις συμφωνίες, την επικοινωνία, τα συμβόλαια, την κοινωνική σου ζωή και τις γνωριμίες.
Η συγκέντρωση πλανητών στον τρίτο οίκο σου είναι απίστευτα δημιουργική, έρχονται ιδέες, γνωρίζεις ανθρώπους που μπορούν να διευρύνουν τον τρόπο σκέψης σου, λύνεις προβλήματα μαζεμένα και νιώθεις συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο που λειτουργεί προστατευτικά.
Από το δεύτερο μισό και μετά η έμφαση δίνεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, εκεί θα βρεθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη από τις 14, ο Ήλιος από τις 23, ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στις 28.
Ο οίκος αυτός αφορά και την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και όλη αυτή η συγκέντρωση πλανητών σε αυτό το σημείο έχει να κάνει και με μια αίσθηση ασφάλειας που σου προσφέρεται μέσα στις σχέσεις σου αυτές.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 14/9 σου δημιουργούν την ανάγκη να προβείς σε συζητήσεις, να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και να συλλέξεις γνώσεις και πληροφορίες. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου στην κοινωνική σου ζωή. Τέλος, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα κατορθώνεις να προωθήσεις το ζήτημα της μίσθωσης ή της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Καρκίνος Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Καρκίνου από την Άντα Λεούση…
Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τους τρόπους που δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο τις οικονομικές σας αποφάσεις πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων. Πριν προχωρήσετε εναρμονίστε τις δυνάμεις με τα «θέλω» σας, ώστε να ανοίξουν και οι άλλοτε κλειστές πόρτες. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας. Παράλληλα καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους.

ζώδια Καρκίνος Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Με τις δικές σας πρακτικές, θα καταφέρετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας στο οικιακό αλλά και το εργασιακό περιβάλλον. Όσο πιο συγκεντρωμένοι και άνετα νιώθετε, τόσο καλύτερα θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Θα εστιάσετε σε αυτή την ανάγκη σας, μέχρι να είστε σε θέση να βγείτε στην πολυκοσμία χωρίς να νιώθετε πίεση ή απειλή για την εσωτερική σας αρμονία!Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στη διάρκεια αυτού του μήνα. Μην προβείτε σε δράσεις που μπορεί να έχουν επακόλουθα αργότερα, γιατί δεν θα μπορέσετε να τα χειριστείτε τώρα ούτε θα ωφεληθείτε αν τα αναβάλετε. Σε όσα πρέπει να αποφύγετε, περιλαμβάνεται και η παραμονή σε τοξικές σχέσεις κάθε τύπου… Όσες κι αν είναι οι στιγμές χαλάρωσης που σας προσφέρουν, συνολικά δεν αξίζουν τον κόπο που καταβάλετε για να τις συντηρήσετε!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Καρκίνος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Η οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας απασχολεί, αγαπητοί Καρκίνοι.Φυσικό είναι, μιας και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *