Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος του 2021 έχει τις προοπτικές να καταστεί μια από τις πολύ ιδιαίτερες περιόδους για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί.Προβλέπεται να σας φέρει πολλά ενδιαφέροντα και μοναδικά γεγονότα, που θα τα θυμάστε στο μέλλον με ένα γλυκό χαμόγελο! Ωροσκόπιο Κριός Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η διανοητική σου λειτουργία είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη. Ως εκ τούτου, ο νους σου «γεννά» ιδέες και εντοπίζει τις κατάλληλες λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που κατά διαστήματα προκύπτουν εντός του εργασιακού σου χώρου. Σε αυτό συμβάλλει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 17 του μήνα. Γύρω στις 19 κάποιο απροσδόκητο περιστατικό θέτει σε προσωρινό κίνδυνο τη σχέση σου με κάποιο συνεργάτη σου. Ευτυχώς, όμως, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 20/4, επιστρατεύεις σταδιακά τη διπλωματία σου και, έτσι, κατορθώνεις να εξομαλύνεις την κατάσταση και να επαναφέρεις την ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα (λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα από τις 24 και του Κρόνου από τις 30) καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή και, γενικότερα, να είσαι σε ετοιμότητα, καθώς είναι πιθανό να εισπράξεις επικρίσεις και επιπλήξεις και να δεχτείς υπόγειο πόλεμο από άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος τα οποία κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας.

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας άλλος θετικός μήνας που έχει εξελίξεις και βάζει και πολλά σε μια σειρά. Το πρώτο σημαντικό είναι η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 5 που φέρνει νέες ευκαιρίες και ανανέωση και ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Αν λοιπόν εσύ επιλέξεις τι είναι αυτό που θέλεις να προωθήσεις, κάποιο εγχείρημα για παράδειγμα, τότε προτείνεται να τα δώσεις όλα σε αυτό αυτήν την περίοδο. Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από τις 10 και μπορεί να επισκεφτείς μέρη που σου έχουν λείψει, ανθρώπους που θέλεις να ξαναδείς και ίσως να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μαζί τους ή να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις μια κατάσταση και αυτό να σε ανακουφίσει. Εν τω μεταξύ από τις 20 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό δεν είναι λίγο, όταν τον ίδιο μήνα έχεις και μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Ειδικά για την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι πιθανές διάφορες εντάσεις κατά την αλληλεπίδρασή σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς δεν αποκλείονται ατυχήματα άνευ σημασίας (κυρίως λόγω βιασύνης). Επιπρόσθετα, η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10/4 φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να αναθεωρήσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 12ο ηλιακό σου οίκο ως τις 17 και ως τις 20 του μήνα αντίστοιχα, συμφιλιώνεσαι με τη μοναξιά σου και κατορθώνεις να ξεπεράσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Στις 20/4 το πέρασμα του Ηλίου στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει να «ρίξεις φως» στα πραγματικά αίτια των οικονομικών προβλημάτων που κατά διαστήματα μπορεί να αντιμετωπίζεις. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, έρχονται στο προσκήνιο η έμφυτη γοητεία σου και η ανάγκη σου για επικοινωνία. Συν τοις άλλοις, αυξάνεται η δημοτικότητά σου και ο ίδιος γίνεσαι πιο ευέλικτος και επινοητικός. Τέλος, στις 24 του μήνα ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος ενώ στις 30 αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά και ο Κρόνος. Έτσι, αρχίζεις να αγχώνεσαι για το κοινωνικό σου προφίλ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τεθούν σε κίνδυνο το κύρος και η δημόσια εικόνα σου εξαιτίας κάποιου θέματος ή συμβάντος που προέρχεται από το μακρινό παρελθόν σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Απριλίου 2021

Στις 5 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία. Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά. Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου καθώς και την εξωτερική σου εμφάνιση. Τυχόν αλλαγές χτενίσματος, κόμμωσης ή ενδυματολογικού στυλ ευνοούνται. Στις 19 του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού δημιουργεί ξαφνικές εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ».
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Κριός Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Για αυτή την τόσο αίσια ατμόσφαιρα θα φροντίσει ο υποκινητής δράσης του ζωδίου σας, ο Ήλιος. Θα καταλάβει τόσο κυρίαρχη θέση απέναντί σας, που θα παραγκωνίσει αρκετά την επήρεια του κυβερνήτη σας, του Άρη. Αυτό μπορεί να δώσει κάποιες στιγμές την αίσθηση ότι λείπει η δυναμική από όσα συμβαίνουν γύρω σας… Αλλά σύντομα θα κατανοήσετε ότι αυτή είναι η σημαντική σας ευκαιρία: Θα μπορείτε να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που θα είναι κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας!Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που αφορούν και ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε να τους εξηγείτε εκ των προτέρων τι θα κάνετε και γιατί. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για την εξέλιξή σας ως άτομα. Χωρίς να αλλάξει η κοσμοθεωρία σας, θα ενδυναμωθούν τόσο οι προσωπικές σας σχέσεις που δεν θα έχετε πλέον να φοβάστε για τίποτα!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να δείτε με κριτική ματιά πράξεις που ήδη έχετε κάνει. Θα έχετε την ικανότητα να βρίσκετε τρόπους να εξελίξετε τους στόχους σας, ακόμα και σε στιγμές που δεν θα σας τις παρέχουν οι συνθήκες. Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει την ανορθωμένη του ψυχολογία. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, επιστρατεύοντας τη διαύγεια, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Εσείς θα έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης, στην πρακτική εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, έχετε φιλοδοξίες. Έχετε στόχους. Έχετε φιλόδοξους στόχους!Μήπως έχετε και στόχους λιγότερο φιλόδοξους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *