Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Αυγούστου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, ο Αύγουστος αναμένεται να καταστεί ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο δράσης για όλους εσάς.Θα προκύψουν κάποιες ιδιόρρυθμες αλλά και κάποιες ζωηρές συγκυρίες…Τίποτα όμως δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικό που να προκαλέσει την ανησυχία σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΗ διάθεσή σας για περιπέτειες και νέες εμπειρίες θα είναι ιδιαίτερα έντονη στη διάρκεια του Αυγούστου. Αυτό δικαιολογείται από το γεγονός ότι είστε ζώδιο της Φωτιάς, όπως και ο Λέων που είναι ο «άρχοντας» αυτού του μήνα. Η διαφορά ανάμεσά σας είναι ότι εσείς θα έχετε μια τάση να κάνετε πράγματα που συνήθως διστάζετε!Να ξέρετε ότι κανένα πρόβλημα δεν θα είναι σοβαρό ή δυσεπίλυτο αυτή την περίοδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι αποφασιστική και δυναμική, κάτι που μπορεί να σας κάνει λίγο διστακτικούς… Γι’ αυτό μην βιαστείτε να ορμήσετε στα καινούργια δεδομένα: Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να προσαρμοστεί στους ρυθμούς αυτής της φάσης! Ωροσκόπιο Κριός Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 21 του μήνα προσπαθείς να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας εντελώς διαφορετικός από τον Ιούλιο που είχε δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή.
Για πολλούς ο προηγούμενος μήνας ήταν μάλιστα υπερβολικά δύσκολος. Ο τωρινός είναι ξεκούραστος.
Αρχικά η έμφαση θα δοθεί στον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά, και λόγω της θέσης της Αφροδίτης σ’ αυτό το σημείο, και λόγω της νέας Σελήνης την πρώτη μέρα του μήνα.
Η νέα Σελήνη φέρνει ξεκινήματα και ευκαιρίες, τα οποία πλέον μπορείς να κάνεις άφοβα, επειδή και ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη Αυγούστου.
Το δεύτερο μέρος του μήνα δίνει έμφαση στον έκτο οίκο σου, όπου μαζεύονται πολλοί πλανήτες: Ο Άρης στις 18, η Αφροδίτη στις 21, ο Ήλιος στις 23, ο Ερμής στις 29 και η νέα Σελήνη στις 30!
Είναι προφανές ότι θέματα ευεξίας και εργασίας θα πάνε καλά και θα ξεκινήσουν νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς.

Κριός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και η επικοινωνία σου με τα μέλη της οικογένειάς σου σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές σου ή με κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που ήδη παρακολουθείς ή προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και, έτσι, κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με το παρελθόν σου αρχίζει να σε προβληματίζει. Στις 18/8 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να φέρεις εις πέρας κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Προσοχή σε τυχόν φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, ασχολείσαι ενεργά με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση…
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέοντα την 1η του μήνα, πρέπει να θυμάστε πριν κινηθείτε πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δε ν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της. Χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας, για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός του ότι θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις, επιλέγοντας οι το άτομο που σας ταιριάζει απ’ όλες τις πλευρές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Την 1/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί πιθανώς ένα καινούριο χόμπι και σου δημιουργεί μια αβυσσαλέα επιθυμία για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και διακοπές. Στις 15 του μήνα η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει να αισθάνεσαι διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής σου: του έρωτα και της φιλίας. Επίσης, οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν ιδιαίτερα αυξημένες αλλά απογοητεύεσαι λόγω της αδικίας που επικρατεί στη ζωή. Τέλος, στις 30/8 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον 6ο ηλιακό σου οίκο, αλλάζει με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική κατάσταση και την υγεία σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Κριός Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο Αύγουστος θα προχωρά, θα σας ωφελήσει να επικεντρωθείτε στην επικοινωνία με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Ίσως καταστεί απαραίτητο να εξομαλύνετε τα πνεύματα, για να επιλύσετε κάποια προβλήματα που θα οφείλονται σε παρεξηγήσεις. Επειδή αυτή η τάση θα υπάρχει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να διαχωρίσετε τη σπουδαιότητα της κάθε περίπτωσης!Για παράδειγμα, θα αντιλαμβάνεστε πολύ πιο γρήγορα όσα θα αφορούν το σπιτικό σας. Εκεί οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι πιο άμεσοι και αποφασιστικοί. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να τις κλείσετε. Φροντίστε να κάνετε τη διεκπεραίωσή τους μια ευχάριστη διαδικασία στο κλίμα του θέρους, με κέφι και τη μουσική δυνατά!Στον επαγγελματικό τομέα, μην διστάσετε να εντάξετε νέες συνέργειες στα πλάνα σας μέσα στον Αύγουστο. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμμάχους: Γι’ αυτό κάντε ό,τι χρειάζεται για να επιστρατεύσετε τους πλέον πιστούς. Στα εσωτερικά της εργασίας σας, ίσως κληθείτε να υιοθετήσετε πιο αυστηρές πρακτικές. Το καίριο μέλημά σας πρέπει να είναι να μην κάνετε εσείς λάθη ή να εγείρετε αμφιβολίες, όσο αφορά τις πρακτικές που θα ακολουθήσετε!Ο οικονομικός τομέας ενδέχεται να κυλήσει με κάποια σκαμπανεβάσματα μέσα στον Αύγουστο. Ωστόσο, να έχετε υπόψιν σας ότι κάθε δυσκολία θα έχει τα εχέγγυα να αποβεί προς όφελος της πορείας και των ονείρων σας. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε για τίποτα, πρέπει μόνο να λειτουργήσετε με συνέπεια και ακεραιότητα για να διακριθείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Άρης) στον Λέοντα και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 18 του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να διοχετεύσεις τα υψηλά αποθέματα της δημιουργικότητάς σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επίσης, σου χαρίζει περίσσεια ενεργητικότητα και σε κάνει ακούραστο εργάτη. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 12/8 «παγώνει» εντελώς ξαφνικά κάποια μισθολογική αύξηση ή την επιστροφή κάποιων χρημάτων που περίμενες από τον εργοδότη σου. Στις 18 του μήνα ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον εργασιακό τομέα. Καλείσαι, όμως, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται εργατικά ατυχήματα ή ακόμη και υπερκόπωση. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα μοιάζει πολλά υποσχόμενο, καθώς ο ίδιος μοιάζεις να επιστρατεύεις την ευρηματικότητα, την ευελιξία και τις διπλωματικές σου ικανότητες, αρετές οι οποίες αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην επαγγελματική σου ανέλιξη.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, έχετε φιλοδοξίες. Έχετε στόχους. Έχετε φιλόδοξους στόχους!Μήπως έχετε και στόχους λιγότερο φιλόδοξους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *