Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Δεκεμβρίου 2021

Με κάπως συντηρητική διάθεση καλείστε να διανύσετε τον τελευταίο μήνα του 2021, αγαπητοί Κριοί.Αυτό χρειάζεται από πλευράς σας, είναι μετριοπάθεια και σύνεση.Θα σας βοηθήσει πολύ κάθε προσπάθεια να συντονίσετε τις επιθυμίες σας με τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣε γενικές γραμμές, ο Δεκέμβριος έχει την πρόθεση να σας δείξει πώς να εμπιστεύεστε τα αισθήματα και τη διαίσθησή σας περισσότερο απ’ όσο συνηθίζετε. Ο κύριος προστάτης σας ο Ήλιος δεν θα βρίσκεται και στην πιο ευνοϊκή θέση απέναντί σας… Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι αυτή δεν είναι καλή στιγμή για να εστιάσετε στο μέλλον. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα σας επιθεωρεί: Ο πολεμιστής πλανήτης θα απαιτήσει να είστε αποφασιστικοί και να εστιάσετε στις δυνατότητές σας!Σε πρακτικό επίπεδο, αυτά σημαίνουν ότι κάποιες καταστάσεις θα φαίνεται να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε. Ωστόσο, αν εσείς νιώθετε ότι όλα θα κυλήσουν αίσια, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε με αναλύσεις και επανειλημμένους ελέγχους. Ο Δεκέμβριος θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερη εποχή για την καθημερινότητά σας, γιατί τελικά ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας!Μπροστά σας ανοίγεται μια πολλά υποσχόμενη διαδρομή, που ζητά μετριοπαθή δυναμισμό και θετική οπτική. Η μόνη περίπτωση να σας προκύψουν σοβαρά προβλήματα, θα αφορά τη δική σας άρνηση να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ή αν δείξετε υπερβολικό φανατισμό. Δεν υπάρχει λόγος να βουτήξετε στα πολύ βαθιά τώρα, γιατί κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά την πνευματική σας ισορροπία! Ωροσκόπιο Κριός Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 1/10 το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στον σύντροφό σου…Δες περισσότερα

Έκπληξη – ο τελευταίος μήνας του χρόνου δεν είναι δύσκολος όσο σχεδόν ολόκληρο το 2021. Είναι ένας μήνας που “επανορθώνει” που φέρνει καλύτερα νέα, που ο Ερμής ξαναγίνεται ορθόδρομος. Πρώτα από όλα η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος, την οικειότητα και το σεξ, αλλά και τα οικονομικά σου. Στο ίδιο σημείο ακριβώς βρίσκεται και ο Ερμής που όπως είπαμε από τις 6 θα κινείται πλέον ορθόδρομα: οι καθυστερήσεις και οι αναβολές μειώνονται, η επικοινωνία βελτιώνεται (επιτέλους, γιατί πολλές παρεξηγήσεις μπορεί να προέκυψαν με κοντινά πρόσωπα) και έρχονται ευκαιρίες για να έρθεις περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο, μιλάμε για συναισθηματικά κοντά. Στις 7 η νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι αυτή που θα ανοίξει το μυαλό σου και θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις γνώσεις. Στις 22 η πανσέληνος πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και μπορεί να ολοκληρώνεις μια εργασία ή μια μετακόμιση ή να κλείνεις μια συμφωνία σε σχέση με αυτόν τον τομέα. Και το καλύτερο έρχεται την τελευταία μέρα του χρόνου: ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης σου, έρχεται στο ζώδιό σου που είναι και το σημείο στο οποίο αισθάνεται απόλυτα άνετα. Αποκτάς απίστευτη ενέργεια και μπορείς να κάνεις απίστευτα πράγματα. Αρκεί να το αποφασίσεις, να το θέσεις στόχο και να μην κάνεις πίσω τελευταία στιγμή.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο εσωστρεφής και να ενδοσκοπείς. Επίσης, η σκέψη σου επικεντρώνεται σε ληξιπρόθεσμες οφειλές σου, οι οποίες προέρχονται από το παρελθόν. Ευτυχώς, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 2 του μήνα σε βοηθάει να διαπραγματευτείς σχετικά με τα χρέη σου για να καταλήξεις γύρω στις 6 (με την ορθοδρόμηση του Ερμή) σε μια ευνοϊκή για εσένα ρύθμιση. Στις 13/12 το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη αυξάνει τις μεταφυσικές και φιλοσοφικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες Στις 22/12 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τη δημόσια εικόνα σου, ενώ ο κυβερνήτης σου (Άρης) στους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τη ζωτικότητα και την ενεργητικότητά σου.

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση
Στις 2 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε συνειδητά την εργασιομανία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αφού ακόμα δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός του ότι δε χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας. Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να μελετήσεις καινούρια γνωστικά αντικείμενα και να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε ζητήματα σπουδών. Στις 22/12 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει ξαφνικά προβλήματα τα οποία σχετίζονται είτε με το σπίτι και την οικογένεια είτε με κάποιο ακίνητο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Κριός Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο επαγγελματικός και ο οικονομικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί με θετικό πρόσημο για όλους τους Κριούς στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Είναι μια καλή εποχή για να συζητήσετε διεξοδικά τις συμφωνίες σας και να προετοιμάσετε έγγραφα και συμβόλαια. Αν πρόκειται να κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις, η ατμόσφαιρα τις ευνοεί αρκεί να έχει προηγηθεί ώριμη σκέψη!Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα αρκεστείτε στο να διαχειριστείτε τα καθήκοντα της καθημερινότητας. Μην παρεκκλίνετε της πορείας σας και μην κοιτάτε τώρα στο μέλλον. Η ανάγκη σας θα είναι να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτονομία, όχι με ανεξαρτησία: Αυτό σημαίνει ότι θα είστε παρόντες στον εργασιακό κύκλο, αλλά δίνοντας έμφαση στη δική σας συνέπεια και βελτίωση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η όρεξή σου για δουλειά είναι μειωμένη. Επίσης, καλείσαι να είσαι προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται κρυφοί εχθροί, ίντριγκες και παρασκήνιο, που μπορεί να παρεμποδίσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Γύρω στις 22 του μήνα είναι πιθανό να βιώσεις ξαφνικές επαγγελματικές αλλαγές. Μπορεί, όμως, να βιώσεις και κάποιο είδος ανέλιξης ή προαγωγής. Επίσης, μπορεί να σου δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες (στο πλαίσιο της επιβράβευσης για την καλή σου απόδοση), γεγονός το οποίο μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τα μέλη της οικογένειάς σου, καθώς θα πρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και περισσότερη ενέργεια στον εργασιακό τομέα, με αποτέλεσμα να λείπεις περισσότερες ώρες από το σπίτι.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *