Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητοί Κριοί, ο Φεβρουάριος προβλέπεται να είναι εντελώς διαφορετικός απ’ αυτό που βιώσατε τον πρώτο μήνα του 2022!Θα υπάρχουν κάποιες μικρές ομοιότητες, κυρίως σε επιπλέον καινούργια γεγονότα που θα κληθείτε να χειριστείτε.Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να ασχοληθείτε με διάφορες πτυχές της ζωής σας παρά να εστιάσετε την προσοχή σας σε έναν τομέα!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΑυτό που πρέπει να αποφύγετε στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, είναι να είστε κάθετοι και απόλυτοι στις απόψεις σας. Όσο κι αν η ιδιοσυγκρασία σας απολαμβάνει κάθε είδους διέγερση, τώρα καλείστε να χειριστείτε τα θέματά σας με νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δράσετε αυτόνομα αυτή την περίοδο… Κάτι τέτοιο έχει πολλές πιθανότητες να οδηγήσει στην αποτυχία, σχεδόν όλα τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη!Είναι δεδομένο ότι διαθέτετε πλεόνασμα ενέργειας, που δύσκολα μπορείτε να την κατευθύνετε με δημιουργικό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που οφείλετε να είστε συνεργατικοί, ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μόνο όσοι είστε αθλητές θα καταφέρετε να την μετατρέψετε μόνοι σας σε πλεονέκτημα! Ωροσκόπιο Κριός Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26 του μήνα απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Φεβρουαρίου 2022

Αυτό που περάσαμε τον Ιανουάριο με τις δύο εκλείψεις ήταν κάτι σαν συνέχεια του 2022, που είχε αλλαγές, σκαμπανεβάσματα, απρόοπτα και όλα αυτά τα άκρως συμπαθητικά. Τώρα μπορεί να πει κανείς ότι αλλάζει κάτι στη νέα χρονιά, με τον Φεβρουάριο. Έναν μήνα κατά τον οποίο μπαίνουν πολλά στη θέση τους. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στα επαγγελματικά σου, οπότε ετοιμάσου να κάνεις κάτι για αυτά, γιατί φαίνεται ότι και ο χρόνος είναι καλός και θα έχεις στήριξη, ιδέες, κόσμο που αναγνωρίζει την αξία σου. Στις 5 η νέα Σελήνη, που σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και ξεκινήματα θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο και θα σε εντάξει σε μια ομάδα, θα φέρει νέους φίλους ή απλώς θα σε οδηγήσει με πολύ συνοπτικές διαδικασίες σε αυτό που θες. Αυτό κι αν είναι σημαντικό. Τώρα από τις 14 που ο Άρης θα είναι στον Ταύρο γενικά πρόσεχε τα έξοδα αλλά μην αγχώνεσαι κιόλας, απλώς προγραμματίσου.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 31/3 δείχνει ότι το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες. Την πρώτητου μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μοιάζεις να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Από τις 5 του μήνα ο Ερμής, ο οποίος αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά εντός του 12ου ηλιακού σου οίκου, σε ωθεί στην ενδοσκόπηση και αυξάνει τον οίστρο και τις εμπνεύσεις σου. Δεν αποκλείεται, όμως, να σου προκαλέσει και κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης. Στις 6/3 η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει ξαφνικά έσοδα ή απροσδόκητες δαπάνες, οι οποίες μοιάζουν να σε αγχώνουν. Επίσης, σε βάζει σε μια διαδικασία δόμησης ενός πιο προοδευτικού συστήματος ηθικών αξιών και αρχών. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία αυξάνει την αποφασιστικότητά σου καθώς και την ανάγκη σου για προσωπική προβολή. Στις 26 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει ώστε να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τις στιγμές κατά τις οποίες βρίσκεσαι μόνος σου. Στις 28/3 η ορθοδρόμηση του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσεις τις πνευματικές σου δυνάμεις, ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 31 του μήνα σε κάνει πιο επικοινωνιακό και αυξάνει τη δίψα σου για συλλογή πληροφοριών.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση
Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και σε κάνει πιο δεκτικό στη μεταφυσική. Μπορεί, μάλιστα, να σου δημιουργήσει την επιθυμία να μελετήσεις την αόρατη διάσταση της πραγματικότητας ή ακόμη και να αυξήσει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Στις 21 του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού δημιουργεί ξαφνικές εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Κριός Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου προβλέπεται να είναι οι πιο αίσιες και σημαντικές όλου του μήνα. Άρα είναι οι ιδανικές για να ασχοληθείτε με τα πιο απαιτητικά σας εγχειρήματα, ειδικά όσα φαντάζουν δυσεπίλυτα. Να ζητάτε τη συμβουλή των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος: Ακόμα και η πιο μικρή τους αντίδραση στις κινήσεις σας, θα αποτελεί ένδειξη ότι βρίσκεστε σε σωστό δρόμο!Αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται για να πάρετε ρίσκα. Πρέπει να επιδείξετε αφοσίωση και εστίαση, στο μέγεθος που μόνο ένας Κριός μπορεί να κατανοήσει. Να συνεχίσετε να πορεύεστε, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι έχετε υλοποιήσει έναν στόχο. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για σπουδαία επιτεύγματα, παραμένει ωστόσο καλή για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συνεχίζουν τη διέλευσή τους από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μοιάζεις να αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος ή ακόμη και φοβισμένος από τις διάφορες υποχρεώσεις που κατά διαστήματα προκύπτουν. Το διάστημα 5/3-28/3, κατά το οποίο ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες, ασυνεννοησία και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να τεθούν σε κίνδυνο οι συνεργασίες σου, ιδίως γύρω στις 21 του μήνα. Ευτυχώς, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 11ο ηλιακό σου οίκο έως τις 26/3, το αυξημένο ομαδικό σου πνεύμα αναμένεται να σε βοηθήσει ώστε να διαχειριστείς αποτελεσματικά τυχόν δυσκολίες ή συγκρούσεις. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 28 του μήνα, η ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή μοιάζει να αποκαθίσταται οριστικά.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *