Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπητοί Κριοί!Η αυλαία του 2022 θα ανοίξει με τον ρυθμό που γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό.Αυτό που θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά, είναι το πλανητικό σκηνικό – προς όφελός σας!Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, θα προσεγγίσει τον υποκινητή σας τον Άρη μέσα στον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να βλέπετε μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Πάντως τίποτα δεν θα σας πιέσει να κάνετε δύσκολες επιλογές σε αυτό το στάδιο, ούτε να πάρετε αποφάσεις για το πεπρωμένο σας!Ο Άρης έχει τη δυναμική να σας οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Όλα θα είναι θέμα κινήτρου, καθώς θα πορεύεστε με φυσικό και σταθερό ρυθμό. Να ξέρετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να βιαστείτε για τίποτα, μεγαλύτερη σημασία έχει να έχετε επεξεργαστεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Να είστε σε επαγρύπνηση και με ανοικτό μυαλό!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΤο πρώτο δεκαήμερο της καινούργιας χρονιάς, θα είναι η πιο ήρεμη περίοδος για εσάς. Θα αρχίσετε να απολαμβάνετε καρπούς, από τον κόπο που έχετε ήδη καταβάλει. Μπορείτε να περάσετε στο στήσιμο των σχεδίων σας για το μέλλον, τόσο το βραχυπρόθεσμο όσο και το μακροπρόθεσμο. Ωροσκόπιο Κριός Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 το βασικό ζητούμενό σου είναι το πάθος και η απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Ιανουαρίου 2022

Αυτό που περάσαμε τον Ιανουάριο με τις δύο εκλείψεις ήταν κάτι σαν συνέχεια του 2022, που είχε αλλαγές, σκαμπανεβάσματα, απρόοπτα και όλα αυτά τα άκρως συμπαθητικά. Τώρα μπορεί να πει κανείς ότι αλλάζει κάτι στη νέα χρονιά, με τον Φεβρουάριο. Έναν μήνα κατά τον οποίο μπαίνουν πολλά στη θέση τους. Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στα επαγγελματικά σου, οπότε ετοιμάσου να κάνεις κάτι για αυτά, γιατί φαίνεται ότι και ο χρόνος είναι καλός και θα έχεις στήριξη, ιδέες, κόσμο που αναγνωρίζει την αξία σου. Στις 5 η νέα Σελήνη, που σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και ξεκινήματα θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο και θα σε εντάξει σε μια ομάδα, θα φέρει νέους φίλους ή απλώς θα σε οδηγήσει με πολύ συνοπτικές διαδικασίες σε αυτό που θες. Αυτό κι αν είναι σημαντικό. Τώρα από τις 14 που ο Άρης θα είναι στον Ταύρο γενικά πρόσεχε τα έξοδα αλλά μην αγχώνεσαι κιόλας, απλώς προγραμματίσου.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/1 ο κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, έρχονται στο προσκήνιο η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου. Επιπλέον, αυξάνεται η ζωτικότητά σου και γίνεσαι πιο διεκδικητικός. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξεις τον παρορμητισμό, τα νεύρα και τη βιασύνη σου. Δεν αποκλείονται τραυματισμοί άνευ σημασίας καθώς και πονοκέφαλοι. Στις 5 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί σκέψεις που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 6 η ορθοδρόμηση του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε κάνει σταδιακά πιο εξωστρεφή και σε βοηθάει να εκφράσεις χωρίς φόβο και απενοχοποιημένα την εναλλακτική πλευρά του εαυτού σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/1 σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί θέματα σπουδών. Ο Ήλιος στον Υδροχόο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 20 του μήνα φέρνει στην επιφάνεια τις κοινωνικές, πολιτικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Στις 24 η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σου χαρίζει ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση
Στις 1 ο Άρης μπαίνει στον Κριό και ο τομέας των σχέσεών σας θα είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα. Η ανάγκη αμεσότητας της συντροφιάς και μια ευαισθησία από την πλευρά σας σε αντιδράσεις τρίτων που προφανώς δε θα σας αρέσουν ή θα σας ενοχλήσουν, θα είναι η αιτία για να συμπεριφέρεστε ποικιλοτρόπως. Όσο δύσκολο και αν θα σας είναι, επιβάλλεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας αυτή την εποχή και να περισώσετε όσες περισσότερες μπορείτε. Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί τόσο εσάς, όσο και τους άλλους σε λάθος συμπεράσματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 21/1 Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν αξιοποιείς και δεν εκφράζεις όπως και όσο θα ήθελες τα ταλέντα σου και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 βασικών τομέων της ζωής: του έρωτα και της φιλίας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Κριός Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Στην αρχή του Ιανουαρίου θα σας ωφελήσει να φροντίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Εδώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, μολονότι δεν θα είναι σημαίνουσες. Το βέβαιο είναι ότι θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και θετική ενέργεια. Να ακούτε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων και να είστε όσο πιο κοντά τους μπορείτε. Αν κάποιες συγκυρίες έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο, μην θορυβηθείτε. Ο ρυθμός τους θα είναι φυσικός και δεν θα σας ταλαιπωρήσει με υπερβολικές αναλύσεις!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένονται οι πιο σημαντικές αλλαγές για εσάς. Φροντίστε να διαμοιράσετε την προσοχή σας εξίσου μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Κάποιες ανατροπές στο εργασιακό επίπεδο είναι πιθανές, ακόμα κι αν δεν θα είναι προβλεπόμενες… Γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες – και να έχετε στοχεύσει στο έπαθλο!Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα νιώσετε να βελτιώνονται οι συνθήκες της αγοράς, να αποκτάτε νέους συμμάχους και να αρχίζετε νέα εγχειρήματα. Κίνητρό σας θα αποτελέσει ο ενθουσιασμός και η διάθεση να αλλάξετε το περιβάλλον σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ορμή της κάθε έναρξης. Στήστε γερά θεμέλια, για να μην επιτρέψετε να στον Ερμή να σας βάλει εμπόδια… Αποφύγετε τα ρίσκα και μείνετε στην πορεία σας!Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα σας βρει ήδη προσαρμοσμένους στις ανάγκες αυτού του κύκλου. Θα έχετε κατανοήσει τις τάσεις και θα φτάσετε στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σας. Τώρα μπορείτε να επενδύσετε σε νέα εγχειρήματα που θα αφορούν την οικονομική σας αναβάθμιση. Σε κάθε κίνησή σας, δεν πρέπει να παραμελείτε τον συναισθηματικό τομέα… Τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι θα έχετε ανάγκη από σταθερότητα και συνέπεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 1ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου εκτοξεύονται στα ύψη και η όρεξή σου για δουλειά αυξάνεται. Γύρω στις 5 του μήνα προβαίνεις σε συζητήσεις που αφορούν στην καριέρα σου και στις φιλοδοξίες σου. Στις 6 ένα απροσδόκητο συμβάν διαταράσσει τις ισορροπίες στην επαγγελματική σου ζωή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αλλάξεις ξαφνικά δουλειά ή πόστο. Με τον Ήλιο (από τις 20) και τον Ερμή (από τις 24) στον 11ο ηλιακό σου οίκο, θα κληθείς κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα να εργαστείς ομαδικά στο πλαίσιο κάποιου πρότζεκτ. Συν τοις άλλοις, θα επικεντρωθείς στον σχεδιασμό του επαγγελματικού σου μέλλοντος.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *