Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Ιουλίου 2021

ζώδια Πολλές εξελίξεις μέσα από μια πλειάδα γεγονότων φέρνει για εσάς ο Ιούλιος, αγαπητοί Κριοί!Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, πρέπει να κινείστε σε όσο πιο πολλά πεδία μπορείτε.Γι’ αυτό σας χρειάζεται οπωσδήποτε να είστε σε επαγρύπνηση και να αρπάζετε όποια ευκαιρία σας προσεγγίζει!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ Ιούλιος είναι η ιδανική στιγμή για να αποδείξετε από τι πάστα είστε φτιασμένοι… Τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σας. Φυσικά δεν μπορείτε να είστε παντού ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, πραγματικά αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε ουσιαστικά. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε, θα ξεπεράσουν ακόμα και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες σας!Φροντίστε να λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση και να αγνοείτε τον όποιο αρνητισμό νιώσετε στο περιβάλλον σας. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα μέσα στον Ιούλιο. Μην προβείτε σε αχρείαστες δαπάνες, ούτε σε επαγγελματικό ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Εστιάστε στην αποταμίευση και στο να διερευνήσετε ευρύτερα το έδαφος για νέες συμπράξεις! Ωροσκόπιο Κριός Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12 του μήνα η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του προηγούμενου μήνα και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 26 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς και φέρνει πολλές αλλαγές! Αυτό φαίνεται και από την πρώτη του μέρα, που ο Άρης θα μετακινηθεί στον πέμπτο οίκο σου. Το σπίτι και η οικογένεια θα ηρεμήσουν και τώρα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος για την ερωτική σου ζωή. Νέα περίοδος μεν, αλλά από τις 8 και μετά που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομο στο ίδιο σημείο, μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν. Και μια και μιλάμε για τον ανάδρομο, καλό θα ήταν να προσέχεις την επικοινωνία από 8 μέχρι 31, επειδή δεν θα είναι πάντα εύκολη – είναι και οι δύο εκλείψεις που έχουμε τον Ιούλιο. Ναι, για άλλο ένα καλοκαίρι, δύο εκλείψεις σε έναν μήνα. Η πρώτη, στις 2, είναι ηλιακή και πολύ θετική και σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, δηλαδή. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη την επόμενη μέρα, οπότε ό, τι κατά κάποιο τρόπο “τάραξε” ο Άρης τον Ιούνιο, τώρα επιδιορθώνεται ή απολαμβάνεις αυτά που έφτιαξε. Η δεύτερη έκλειψη πραγματοποιείται στις 17, είναι σεληνιακή και φέρνει μια επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Όλα αρχίζουν να έρχονται στα ίσια τους, όμως, από τις 31 που ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΡΙΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθάει να διευθετήσεις με επιτυχία θέματα σπουδών. Στις 19/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να ρυθμίσεις κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Ωστόσο, μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με υπαλλήλους μιας τράπεζας ή κάποιου δημόσιου οργανισμού. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να ξεπεράσεις τα διάφορα εμπόδια και δεν αποκλείεται να πετύχεις κάποιον διακανονισμό. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη η ανάγκη σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ από τις 26/11 (με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω) αυξάνονται η δημοτικότητα και ο προσωπικός μαγνητισμός σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Ιουλίου 2021

Στις 3 με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο, αν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επειδή όμως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα κάποια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε. Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Μην αφήσετε κι άλλο από το χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο το πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους.

ζώδια Κριός Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να σας φέρουν πολλές εξελίξεις που λαχταράτε. Όσοι έχετε ήδη στήσει το σχέδιό σας για το μέλλον, επικεντρωθείτε στην υλοποίησή του και μην κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι. Αν τώρα στήνετε την επαγγελματική στρατηγική σας, σκεφτείτε τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής ή την αναδιάρθρωσή της. Τώρα θα κάνετε θεμελιώδεις συμμαχίες που ίσως και να μην τις αναμένατε!Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα θα σας ενισχύσουν στην εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος! Όσοι έχετε ήδη οικογένεια, να είστε παρόντες και δραστήριοι με τα άτομα του πολύ στενού σας κύκλου. Όσοι Κριοί είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να πιέσετε λίγο τις καταστάσεις. Αν διχάζεστε για τις κινήσεις σας, τολμήστε να πάρετε ρίσκα. Πάντως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε όλοι τις διακοπές σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να διαφέρει λίγο από το πρώτο. Μπορεί να μειωθεί ο συνολικός ενθουσιασμός, όμως το βάθος του για την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων θα πολλαπλασιαστεί. Να δράτε με σταθερά βήματα και σύνεση, αναλύοντας το κάθε βήμα που κάνετε. Φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε αυτή την περίοδο από υπερβολές, τόσο σε επίπεδο καταχρήσεων όσο και εξόδων!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *