Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Ιουνίου 2021

ζώδια Ετοιμάστε χώρο συλλογής ευχάριστων εμπειριών, αγαπητοί Κριοί!Με αυτές τις ευτυχείς διαθέσεις έρχεται ο Ιούνιος για εσάς, για να σας χαρίσει στιγμές που θα σας μείνουν αλησμόνητες.Δώστε έμφαση στα οικονομικά σας θέματα και τον τομέα των σχέσεων, προβλέπονται αλλαγές που θα σας χρίσουν θριαμβευτές!Για την αίσια ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του Ιουνίου, θα φροντίσει ο Ήλιος που αποτελεί τον υποκινητή δράσης του ζωδίου σας. Η κυρίαρχη θέση που θα καταλάβει απέναντί σας, θα μπορέσει σχεδόν να αδρανοποιήσει την επίδραση του Ερμή – που συνήθως υπονομεύει τον δημιουργικό σας οίστρο. Αυτό το κλίμα θα ευνοήσει τους τομείς των χρημάτων και των δεσμών σας, φέρνοντας στο δρόμο σας σημαντικές ευκαιρίες επιτυχίας!Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τους λεπτούς χειρισμούς στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που αφορούν και ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε να τους ενημερώσετε εκ των προτέρων για όσα θα κάνετε και γιατί. Εξίσου στρατηγικά και αμυντικά πρέπει να κινηθείτε και στην επαγγελματική αρένα. Χωρίς να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας, θα ενδυναμωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις και δεν θα έχετε να φοβάστε για τίποτα!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα περισσότερα από τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας. Δείτε με κριτική ματιά όσα έχετε ήδη επιτύχει και μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει την ανορθωμένη του ψυχολογία. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, με όπλα σας τη διαύγεια, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Να θυμάστε ότι εσείς έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης στην πρακτική εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας! Ωροσκόπιο Κριός Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Άρης) στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να σου φέρει ορισμένες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας (πχ προϊστάμενους, γενικούς διευθυντές και άλλα διοικητικά στελέχη) λόγω της βεβαρημένης ψυχολογίας σου (ως αποτέλεσμα κάποιων εντάσεων που κατά διαστήματα βιώνεις στο σπίτι). Παρ’ όλα αυτά, με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 9 διαπραγματεύεσαι με τον εργοδότη σου το ενδεχόμενο μισθολογικής αύξησης και τελικά κατορθώνεις να αυξήσεις τις καθαρές αποδοχές σου. Μάλιστα, γύρω στις 3 του μήνα μπορεί να διεκδικήσεις δυναμικά και, εν τέλει, να λάβεις κάποιο χρωστούμενο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας. Από τις 9/6 κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, έρχονται στο προσκήνιο οι διπλωματικές σου ικανότητες, πράγμα που σου δίνει τη δυνατότητα να ανελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου και την επικοινωνία σου τόσο με τους συναδέλφους σου όσο και με τα αφεντικά σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από τις 21 του μήνα μπορεί να προκαλέσει εργασιακά παρασκήνια και ίντριγκες, γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μείνεις αμέτοχος. Τέλος, στις 27/6 το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει ευρηματικό, δημιουργικό και αποφασιστικό, με αποτέλεσμα να εισπράξεις κομπλιμέντα και θετικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις.

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με έμφαση στην επικοινωνία, τις συμφωνίες, τα συμβόλαια, τις γνωριμίες και τα σύντομα ταξίδια. Η νέα Σελήνη στις 3 στον τρίτο οίκο σου φέρνει ανανέωση γενικότερα, ιδιαίτερα όμως στον κοινωνικό σου κύκλο και ίσως επειδή ξανασυναντιέσαι με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Το συναισθηματικό κομμάτι όμως του Ιουνίου έχει ενδιαφέρον και εξελίξεις. Στο ίδιο σημείο με τη νέα Σελήνη θα βρίσκεται η Αφροδίτη από τις 8 και αυτό σημαίνει αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων: αυτό που θέλεις να πεις θα το λες με περισσότερη προσοχή και ενσυναίσθηση, θα ακούς προσεκτικά, θα επιθυμείς να υπάρχει πραγματική κατανόηση στην επαφή σου με τους άλλους. Πιθανότατα όμως θα γνωρίσεις και ένα άτομο που θα σε ελκύει ερωτικά. Ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή να αλλάξεις και σπίτι. Η πανσέληνος στις 19 μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή να σε φέρει πίσω από ένα ταξίδι, σχετίζεται και με ένα θέμα με δικαιοσύνη, εκδόσεις ή εκπαίδευση που μπορεί να οριστικοποιείται.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση…
Οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές αυτό το μήνα. Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Ίσως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά, είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας.

ζώδια Κριός Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, καλείστε να διαμοιράζετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο. Πρέπει να γίνετε οι αποδοτικοί και συνδετικοί κρίκοι της ομάδας σας, για να τονώνετε και το ηθικό των άλλων. Αυτό αφορά εξίσου τους Κριούς που έχουν επιχείρηση και όσους εργάζονται με υπαλληλική σχέση. Να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε την ηγεσία. Είναι μια καλή περίοδος για να επιστρατεύσετε επιπλέον συμμάχους, να μην επαναπαυθείτε στις υφιστάμενες δάφνες σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο σημαντικό για τις επιτυχίες σας στον οικονομικό τομέα. Όσοι Κριοί έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος. Εστιάστε εξίσου στον ανταγωνισμό και τους συμμάχους σας, γιατί η περίοδος ευνοεί τις αιφνίδιες αποφάσεις και τις επιθετικές στρατηγικές! Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πιέσει προς την κατεύθυνση βιαστικών κινήσεων!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 3/6 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Στις 17 η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει την αναβολή ή την ακύρωση κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό το οποίο προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά προβλήματα τα οποία θα αφορούν στις σπουδές σου ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που προτίθεσαι να παρακολουθήσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *