Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Μαΐου 2021

Είστε έτοιμοι να βάλετε ένα τέλος σε όλα όσα σας ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες, αγαπητοί Κριοί;Έχετε τη δυναμική να το βιώσετε τώρα, να προσεγγίσετε τη λήξη αυτής της δύσκολης πορείας. Αυτό που σας αναμένει μέσα στον Μάιο, είναι η συνειδητοποίηση ότι πλέον αρχίζουν τα καινούργια σας ταξίδια!Μέσα στον Μάιο θα συλλέξετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να διανοίξετε νέα μονοπάτια ζωής. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, με έμπνευση και πολλά μαθήματα που θα σας οδηγήσουν στην αυτογνωσία. Τα περισσότερα προβλήματά σας θα φτάσουν στη λήξη τους, με εντυπωσιακές διαδικασίες: Αυτό σημαίνει ότι κάποια θα επιλυθούν με ελάχιστο κόπο και εξαιρετικά απλές λύσεις, ενώ κάποια άλλα σχεδόν θα «εξατμιστούν» ως διά μαγείας!Αυτός ο μήνας μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματιστικός και υλιστικός. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ουσιαστικά οικονομικά ωφελήματα, σε σημαντικά γεγονότα αλλά και αλλαγές. Η προτροπή των άστρων είναι να μην διακόπτετε την πορεία σας, ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε κάποιες στιγμές. Παράλληλα, μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να αναμειχθεί και να σας επηρεάσει στη λήψη αποφάσεων!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι οι πιο σημαντικές του μήνα. Θα είναι μια φάση μεταβάσεων, γι’ αυτό ενδέχεται να σας φανεί κάπως ασταθής. Επειδή είναι αίσια στιγμή για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε, να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην πορεία σας. Ειδικά όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, καλείστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι Κριοί έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε τώρα το ιδανικό ταίρι! Οι δεσμευμένοι Κριοί, μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και του εαυτού σας!Σε μια δύσκολη στιγμή, να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει. Η κατανόηση και αξιολόγηση της μέχρι τώρα διαδρομής σας, θα αποτελέσει το πιο σημαντικό έναυσμα για να διανοίξετε τις καινούργιες σας προοπτικές! Ωροσκόπιο Κριός Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 19 του μήνα πραγματοποιείς κατά διαστήματα ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον σύντροφό σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινά με μια νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σου – ανέλπιστη χαρά για τα οικονομικά σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προγραμματιστείς, να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται, να διεκδικήσεις μια καλύτερη αμοιβή και ίσως να κάνεις πράξη κάποια σχέδιά σου που μπορούν να αποφέρουν χρήματα. Μέχρι τις 15 Μαΐου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου χαρίζει λάμψη και γοητεία και θα φέρνει και αρμονία στις σχέσεις και γενικότερα θα σε υποστηρίζει σε οτιδήποτε κάνεις. Από τις 15 και μετά θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου για να βοηθήσει κι αυτή με τη σειρά της αυτόν τον τομέα. Στις 15 μετακινείται και ο Άρης και περνάει στον τέταρτο οίκο σου της κατοικίας και της οικογένειας. Λίγη προσοχή στην επικοινωνία στις οικογενειακές σχέσεις, αυτό χρειάζεται κυρίως. Κατά τα άλλα μπορεί και να αποφασίσεις και μια μεγάλη αλλαγή, όπως μια μετακόμιση.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 13/5 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και φέρνει στην επιφάνεια σκέψεις που αφορούν στην οικονομική σου ζωή. Στις 15 του μήνα ο Ουρανός επίσης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείονται ξαφνικά έσοδα ή απροσδόκητες δαπάνες, οι οποίες σε αναστατώνουν. Στις 16 ο κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου σταδιακά αρχίζει να επικεντρώνεται στον τομέα της φιλίας καθώς και σε διαφόρων ειδών συλλογικές δραστηριότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 19 του μήνα εξομαλύνει την οικογενειακή σου ζωή, ενώ το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους από τις 30/5 σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι και να ανταλλάξεις απόψεις και πληροφορίες με τους γύρω σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση
Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δε θα φανεί μόνο στο πρόσωπό σας αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από την συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτηματικά που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή. Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δε θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15/5 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Ταύρο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει αλλαγές στην οικονομική σου ζωή και σου δημιουργεί την επιθυμία να οργανώσεις εκ νέου τα οικονομικά σου ζητήματα και να επαναπροσδιορίσεις το ευρύτερο σύστημα αξιών σου. Στις 29 η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ξαφνικά προβλήματα και κατ’ επέκταση εκνευρισμό σε σχέση με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα που καλείσαι να διευθετήσεις. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Κριός Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να υπάρξει και κάποια αλλαγή σε εργασιακά θέματα, ειδικά για όσους Κριούς εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Μην απορρίψετε προτάσεις να συνάψετε κάποιες επιπλέον συνεργασίες αν αυτές πρόκειται να αυξήσουν το εισόδημά σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο κινητικό και με περισσότερο ενδιαφέρον. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας θέματα. Αν το ταίρι σας παραπονεθεί γι’ αυτό, ακούστε τι έχει να πει και φροντίστε να ισορροπήσετε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν. Μια ειλικρινής συζήτηση για τους στόχους και τα ζητούμενά σας, θα βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση!Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να αξιοποιήστε αυτό το διάστημα στο έπακρο: Ενδείκνυται να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για μεγάλης κλίμακας συμφωνίες που φαντάζουν πολλά υποσχόμενες. Φαίνεται ότι κάτι θα έχει σημαντική απόδοση σύντομα, και έναντι του ανταγωνισμού. Φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στα λογιστικά και οικονομικά της επιχείρησής σας. Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, πρέπει να διαμορφώσετε ένα κλίμα αγαστής συνεργασίας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τους ίδιους στόχους με τους συναδέλφους σας, αρκεί να προσβλέπετε στη γενικότερη αύξηση της απόδοσης. Η δημιουργικότητα και η διάθεση για αρμονία από όλες τις πλευρές, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη φάση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο ως τις 16/5 δείχνει ότι αφιερώνεις πολύ χρόνο και αρκετή ενέργεια στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, η αποφασιστικότητά σου κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα αλλά δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Η ανάδρομη κίνηση τόσο του Κρόνου όσο και του Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί ως ένα βαθμό την πίεση και την καχυποψία που αισθάνεσαι στο χώρο της δουλειάς σου. Στις 26 οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις διαταράσσουν στιγμιαία την αρμονία που επικρατεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον και σου χαλάνε τη διάθεση.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *