Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Μαρτίου 2022

Αγαπητοί Κριοί, είστε έτοιμοι να επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας;Αυτά τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας, θα αποτελέσουν καίρια εργαλεία για να διανύσετε τον φετινό Μάρτιο… Γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε και ορμήστε εσείς πρώτοι στις προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν!Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα διατηρήσει την ηγετική του θέση στο ουράνιο στερέωμα κατά τον πρώτο μήνα της Άνοιξης. Ωστόσο, η ανταγωνιστική θέση που θα λάβει η Έρις, μπορεί να εξασθενίσει τη δυναμική του απέναντί σας… Εδώ θα χρειαστεί ο δυναμισμός σας για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, ειδικά όσο αφορά κάποιες καινούργιες ιδιαίτερες γνωριμίες. Να ξέρετε ότι ο Ήλιος θα παραμείνει πιστός αρωγός σας, παρέχοντας τη ζωτική ενέργεια που θα χρειαστείτε. Έτσι θα επιλύσετε κάθε πρόβλημα με την εμφάνισή του, όσο δυσχερές κι αν φαντάζει!Αγαπητοί Κριοί, θα θυμάστε ποια είναι τα δυνατά σας όπλα: Ο σχεδιασμός και η αέναη ικανότητά σας να προχωράτε μπροστά. Να κάνετε αλλαγές στην στρατηγική σας όπου χρειάζεται και να διατηρείτε την θετική οπτική σας. Κοιτάξτε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με γνώση ότι πάντα έχετε λόγους να χαμογελάτε ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες μέρες. Είστε έτοιμοι και ικανοί για τα πάντα: Η ευγενής φύση σας θα απογειωθεί μέσα στον Μάρτιο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Κριός Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26 του μήνα απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Μαρτίου 2022

Από την πρώτη μέρα του μήνα έχουμε μια σημαντική αλλαγή: η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, στο σημείο δηλαδή που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, αλλά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Ο Ερμής από τις 6 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα, οπότε πάρ’ το λίγο πιο αργά γενικά και έχε υπόψη σου ότι πρέπει να προσέχεις την επικοινωνία και να μην αγχώνεσαι με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής είναι η εποχή που ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει στην ώρα του, μα να κοπανιέσαι κάτω εσύ να γίνει γρηγορότερα. Το άλλο πολύ σημαντικό γεγονός που μπορείς να το γιορτάσεις, είναι ότι ο Ουρανός έπειτα από επτά χρόνια μαζί σου, από τις 6 θα βρίσκεται πλέον στον Ταύρο. Και όλα καλά με τον Ουρανό, φέρνει ιδέες, καινοτομία, “επανάσταση”. Αλλά εσένα ειδικά μπορεί να σε έκανε τόσο αντιδραστικό-ή κάποιες φορές που να κουραζόσουν απίστευτα με αυτό (φαντάσου και κάποιοι άλλοι γύρω σου τι τράβηξαν). Τώρα θα ησυχάσεις και θα βρίσκεται στα οικονομικά σου για να σου δίνει ιδέες ώστε να τα βελτιώσεις. Αυτά θέλουν αρκετή προσοχή όμως όλον τον μήνα γιατί ο Άρης μπορεί να τα ταλαιπωρεί λίγο. Όμως είναι μια περίοδος που μπορείς και να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 31/3 δείχνει ότι το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις άσκοπες σπατάλες. Την πρώτητου μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μοιάζεις να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με φιλικά σου πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Από τις 5 του μήνα ο Ερμής, ο οποίος αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά εντός του 12ου ηλιακού σου οίκου, σε ωθεί στην ενδοσκόπηση και αυξάνει τον οίστρο και τις εμπνεύσεις σου. Δεν αποκλείεται, όμως, να σου προκαλέσει και κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης. Στις 6/3 η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει ξαφνικά έσοδα ή απροσδόκητες δαπάνες, οι οποίες μοιάζουν να σε αγχώνουν. Επίσης, σε βάζει σε μια διαδικασία δόμησης ενός πιο προοδευτικού συστήματος ηθικών αξιών και αρχών. Στις 20/3 η Εαρινή Ισημερία αυξάνει την αποφασιστικότητά σου καθώς και την ανάγκη σου για προσωπική προβολή. Στις 26 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει ώστε να περιορίσεις τις ανασφάλειές σου. Έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις τις στιγμές κατά τις οποίες βρίσκεσαι μόνος σου. Στις 28/3 η ορθοδρόμηση του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να ενοποιήσεις τις πνευματικές σου δυνάμεις, ενώ η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 31 του μήνα σε κάνει πιο επικοινωνιακό και αυξάνει τη δίψα σου για συλλογή πληροφοριών.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση
Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπι και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό γενικότερα μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή. Στις 26 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς και θα καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στους Ιχθύς και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και σε κάνει πιο δεκτικό στη μεταφυσική. Μπορεί, μάλιστα, να σου δημιουργήσει την επιθυμία να μελετήσεις την αόρατη διάσταση της πραγματικότητας ή ακόμη και να αυξήσει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Στις 21 του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού δημιουργεί ξαφνικές εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Κριός Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Κατά τις πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου, ενδέχεται να νιώθετε σαν κάποιος να σας παρακολουθεί… Και σε κάποιες περιπτώσεις, η αίσθησή σας θα είναι σωστή. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δράσεις σας έχουν τραβήξει την προσοχή ανθρώπων με ισχύ. Αναζητήστε μέσα σε αυτούς τα δυναμικά άτομα, που βρίσκουν κίνητρα μέσα στις πράξεις και όχι στα λόγια. Να δώσετε προβάδισμα στη ζωή σας στους πιο λακωνικούς ανθρώπους. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακοί, ωστόσο θα αποτελέσουν τις πιο σημαντικές επαφές σας!Αυτή την περίοδο μην χαραμίσετε την ενέργειά σας στην προσπάθεια να καταλάβετε τους άλλους ή να στηριχτείτε σε αυτούς. Τα άστρα θα σας αποδείξουν ότι θα είναι φρούδες απόπειρες, μόνο εικασίες μπορείτε να κάνετε. Φροντίστε να παραμείνετε σε επαγρύπνηση, να κινήστε με τους οικείους σας ρυθμούς και να μην υποτάσσεστε σε συγκυρίες ή τις θέσεις άλλων!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να υπάρξουν σημαίνουσες αλλαγές στη ζωή σας. Θα κεντρίσετε μια αλυσίδα γεγονότων, που θα σας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που αποζητάτε. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να ακούτε τις απόψεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά να μην τους εμπλέκετε στα πάντα. Να αποφεύγετε κάθε είδους προστριβή: Αν δεν ξέρετε πώς να επιλύσετε κάποια διαφωνία, επιλέξτε συνειδητά να απομακρυνθείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συνεχίζουν τη διέλευσή τους από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μοιάζεις να αντιμετωπίζεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ωστόσο, μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος ή ακόμη και φοβισμένος από τις διάφορες υποχρεώσεις που κατά διαστήματα προκύπτουν. Το διάστημα 5/3-28/3, κατά το οποίο ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 12ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες, ασυνεννοησία και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να τεθούν σε κίνδυνο οι συνεργασίες σου, ιδίως γύρω στις 21 του μήνα. Ευτυχώς, χάρη στη διέλευση της Αφροδίτης από τον 11ο ηλιακό σου οίκο έως τις 26/3, το αυξημένο ομαδικό σου πνεύμα αναμένεται να σε βοηθήσει ώστε να διαχειριστείς αποτελεσματικά τυχόν δυσκολίες ή συγκρούσεις. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 28 του μήνα, η ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή μοιάζει να αποκαθίσταται οριστικά.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *