Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, έχετε φιλοδοξίες. Έχετε στόχους. Έχετε φιλόδοξους στόχους!Μήπως έχετε και στόχους λιγότερο φιλόδοξους ή φιλοδοξίες μόνο κατ’ όνομα;Τι πραγματικά γίνεται στο μυαλό σας, στη διάρκεια του πρώτου μήνα του Χειμώνα;Με την είσοδο του φετινού Νοεμβρίου, καλείστε να πάρετε όσο χρόνο χρειάζεστε. Φυσικά πρέπει να έχετε οράματα, για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε. Αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο, σκεπτόμενοι συνεχώς το μέλλον!Ακολουθήστε τη συμβουλή των άστρων για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Σκεφτείτε τους στόχους σας ως φιντανάκια που θέλετε να βλαστήσουν. Το βασικό είναι να αποκτήσουν ρίζες που θα δυναμώσουν για να τα στηρίξουν, με μπόλικο νερό και ήλιο. Και αφού στηθεί ο βλαστός τους, θα μπορέσουν να ανθίσουν και να αποδώσουν καρπούς!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΕπιτρέψτε στον εαυτό σας να θριαμβεύει στο εδώ και τώρα! Έχετε όλα τα φόντα να διαπρέψετε, αρκεί να συνειδητοποιήσετε την παρούσα θέση σας. Ενίοτε αυτό βοηθά πιο πολύ να προοδεύσετε, από οποιοδήποτε όραμα για το πού θέλετε να πάτε!Ελάτε σε επαφή με το συναίσθημά σας, κατασταλάξτε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι σας αρέσει στα επαγγελματικά σας και τι θα θέλατε να είναι αλλιώς… Γιατί αν δεν κατανοείτε όσα τεκταίνονται, δεν μπορείτε να κάνετε καμία αλλαγή. Γι’ αυτό συντονιστείτε, για να αντλήσετε συναίσθηση και σοφία για τα επόμενα βήματά σας! Ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12 του μήνα η Πανσέληνος στον Ταύρο σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του προηγούμενου μήνα και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 26 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Νοεμβρίου 2021

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση και την αλλαγή στάσεων και απόψεων.
Είναι μια πολύ καλή διέλευση για να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία.
Και ο κυβερνήτης σου θα μετακινηθεί αυτόν τον μήνα, στις 19, στον Σκορπιό.
Αυτό πρώτα από όλα σημαίνει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα βελτιωθούν, γιατί όλα καλά με τον Άρη, αλλά στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, είναι δύσκολος κάποιες φορές και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις εντάσεις.
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 21 που σημαίνει ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν περισσότερο αργά από ό, τι συνήθως, αλλά και ότι θα δεις ανθρώπους από το παρελθόν ή θα επανέλθουν κάποια θέματα για να ασχοληθείς μαζί τους.
Ίσως να μιλάμε και για δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιους τομείς ή σχέσεις.
Η Αφροδίτη στις 25 θα περάσει στον δέκατο οίκο σου και από εκεί θα ευνοεί για αρκετό διάστημα και τα επαγγελματικά σου.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΡΙΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθάει να διευθετήσεις με επιτυχία θέματα σπουδών. Στις 19/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία να ρυθμίσεις κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Ωστόσο, μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με υπαλλήλους μιας τράπεζας ή κάποιου δημόσιου οργανισμού. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 κατορθώνεις να ξεπεράσεις τα διάφορα εμπόδια και δεν αποκλείεται να πετύχεις κάποιον διακανονισμό. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη η ανάγκη σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ από τις 26/11 (με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω) αυξάνονται η δημοτικότητα και ο προσωπικός μαγνητισμός σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021

Μήνας αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο. Την 1 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας. αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους.

ζώδια Νοέμβριος 2021 Κριός μηνιαίες προβλέψεις

Μην αμελήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση, ειδικά μετά τις 15 Νοεμβρίου. Η ευημερία και η υγεία πρέπει να γίνουν προτεραιότητά σας. Τίποτε δεν μπορεί να προχωρήσει, αν δεν έχετε εσείς αντοχές και φορτισμένες μπαταρίες. Γι’ αυτό βάλτε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα και προσέξτε τη διατροφή σας. Το σώμα σας είναι το όχημα που θα σας πάει παρακάτω!Κάποιες δυσχέρειες ενδέχεται να προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον γύρω στις 21 του μήνα. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, ωστόσο σας περιορίζει το συναίσθημά σας: Νιώθετε κάποια ανασφάλεια, θλίψη ή αναστάτωση, χωρίς να ξέρετε τον λόγο. Είναι ένα ακόμη έναυσμα να σκάψετε πιο βαθιά μέσα σας. Κάτι έχετε αφήσει να βαλτώσει – και είναι καιρός να απελευθερωθείτε από αυτό!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *