Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν μπορείτε να «σέρνεστε»!Ο φετινός Οκτώβριος σας προσεγγίζει με μια πολύ σημαντική πρόθεση, για όλους τους τομείς της ζωής σας…Η ταχύτητα και η σπατάλη του χρόνου και της ενέργειάς σας, δεν αποτελεί παράγοντα επιτυχίας τώρα!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑνοίξτε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με το σκεπτικό ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός! Αφιερώστε ουσιαστικό χρόνο για να μυρίσετε τα λουλούδια γύρω σας, τη θαλασσινή αύρα ή το υγρό χορτάρι του δάσους. Όλα αυτά που προσπερνάτε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να τους δίνετε ποτέ σημασία!Αγαπητοί Κριοί, πάρτε βαθιές ανάσες. Εισπνεύστε και εκπνεύστε με ένταση και ρυθμό. Χαλαρώστε, μειώστε τους παλμούς σας… Και επαναλάβετε, ξανά και ξανά. Στο μεταξύ, στρέψτε το βλέμμα σας στον ουρανό. Αλήθεια, σαν τι σας μοιάζουν τα σχήματα που δημιουργούν τα σύννεφα; Ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου προκαλεί εκνευρισμό και εσωτερική ένταση και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Στις 28/10 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Οκτωβρίου 2021

Ολόκληρος ο μήνας, αλλά ιδιαίτερα στις πρώτες μέρες του, δίνει έμφαση στον έβδομο οίκο σου, στον οποίο έχει γίνει μια νέα Σελήνη πρόσφατα και βρίσκονται εκεί ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος και ο Άρης από τις 4.
Ο οίκος αυτός σημαίνει συνύπαρξη, σχέσεις, συνεργασίες (και επαγγελματικές και άλλες). Είναι πιθανό να γίνουν νέες γνωριμίες, να δημιουργηθούν συνεργασίες, να νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να δημιουργήσεις κάτι με άλλους ανθρώπους, να επενδύσεις σε κάποιες σχέσεις με το να τις φροντίσεις και να τις καλλιεργήσεις.
Ήρθε η ώρα της σχεσιακής ανανέωσης, δηλαδή. Στις 8 η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό, τον όγδοο οίκο σου.
Ο οίκος αυτός που είναι βαθύς και πολύ συναισθηματικός σημαίνει έρωτας, όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση, αλλά και οικονομικά και οικονομικές συμφωνίες.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΚΡΙΟΣ

Στις 3/10 ο Πλούτωνας ευθυδρομεί και, ως εκ τούτου, αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τη δημόσια εικόνα σου. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό. Έτσι, ο νους σου αρχίζει να τείνει στην ενδοσκόπηση. Με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στον Ζυγό από τις 4/10, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται τις ανθρώπινες σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» εντάσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Στις 8/10 η είσοδος του της Αφροδίτης στον Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις ευνοϊκά προς εσένα τυχόν οφειλές σου. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια άλλα παρελθοντικά σου χρέη, η ρύθμιση των οποίων μπλοκάρεται και καθυστερεί.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Κριού από την Άντα Λεούση…
Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας. Στις 14 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης. Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο.

ζώδια Κριός Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Στρέψτε την ορμή και την ενέργειά σας στον περιβάλλοντα χώρο γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια – κι εσείς μπορείτε να προσφέρετε πολλά σε εθελοντικό επίπεδο. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα για κάθε τέτοια δράση, το κάρμα σας θα πάρει πολλούς επιπλέον θετικούς πόντους!Οι εξαιρετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας, τονώνουν την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Φροντίστε να το γιορτάσετε και να το χαρείτε γύρω στις 12 του μήνα, με τους συνεργάτες σας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αρχίζετε πλέον να συνειδητοποιείτε στην πράξη, πόση σημασία έχουν στη ζωή αυτές οι μικρές μαγικές στιγμές. Τις μέρες μέχρι τις 16 του μήνα, δώστε περισσότερη προσοχή και σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα σας δώσει μεγάλη χαρά η διεκπεραίωσή τους!Από τις 23 Οκτωβρίου και μετά, θα νιώθετε σαν να έχουν ανοίξει τα ουράνια και να σας ακούν; Θα δείτε να πραγματώνονται οι επιθυμίες σας και να λαμβάνετε όλα όσα λαχταράτε! Φυσικά, αυτό δεν γίνεται αναίτια: Είναι γεγονός ότι έχετε καταβάλλει στο παρελθόν τον κόπο που χρειαζόταν για να φτάσετε ως εδώ. Και αφού δεν φοβηθήκατε να σηκώσετε τα μανίκια, ανταμείβεστε αναλόγως!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, έχετε φιλοδοξίες. Έχετε στόχους. Έχετε φιλόδοξους στόχους!Μήπως έχετε και στόχους λιγότερο φιλόδοξους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *