Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας με ιδιαίτερη δυναμική για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί!Όποια κι αν είναι τα σχέδια και τα όνειρά σας, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να θέσετε ως προτεραιότητα: Πρέπει να είστε έτοιμοι να καταβάλετε τον κόπο που θα χρειαστεί.Πρέπει να είστε ελαστικοί, για να καταφέρετε να επιφέρετε και να διατηρήσετε ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΟι εναλλαγές στα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι το στοιχείο που θα επικρατήσει μέσα στον Σεπτέμβριο. Η αυλαία του θα ανοίξει με το στοιχείο της Γης στην ηγεσία, που θα μεταφερθεί αργότερα στο στοιχείο του Αέρα. Άρα αρχικά θα απαιτηθεί από εσάς προσήλωση και σκληρή δουλειά… Και όταν μετά ο Αέρας θα σας κατακλύσει με ώθηση, ίσως να μην ξέρετε τι να την κάνετε!Είναι δεδομένο ότι δεν φοβάστε τη δουλειά, γι’ αυτό αναζητήστε τομείς που μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιπλέον ενέργεια. Επίσης, δεν πρέπει να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν είναι δικά σας. Φροντίστε να κάνετε τακτικά διαλείμματα στη διάρκεια της ημέρας. Αν δεν έχετε αυτό το περιθώριο, να επιστρέφετε στο σπίτι μετά τη δουλειά για να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε περισσότερο! Ωροσκόπιο Κριός Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

Ωροσκόπιο αγάπης Κριός Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σεπτέμβριος μέχρι το πρώτο του μισό θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον Αύγουστο, η συγκέντρωση πλανητών στον έκτο οίκο σου δείχνει έμφαση στην εργασία, κυρίως, αλλά και σε θέματα φυσικής κατάσταση, υγείας και εκκρεμοτήτων από τις οποίες απαλλάσσεσαι.
Έχεις μπει δηλαδή σε μια εντελώς μεταμορφωτική περίοδο.
Από τις 14 οι πλανήτες αυτοί αρχίζουν σταδιακά να μετακινούνται στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, που αποτελεί τον έβδομο οίκο σου των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας.
Εκεί θα βρεθούν ο Ερμής και η Αφροδίτη και στις 23 ο Ήλιος, ενώ στις 28 θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο!
Τώρα το κεντρικό θέμα είναι οι σχέσεις, και με όλη αυτή την εύνοια σε αυτόν τον τομέα, μιλάμε για εδραίωση των ήδη υπαρχουσών (που θέλεις να εδραιωθούν) και για δημιουργία νέων σχέσεων. Ο “νέος χρόνος” από Σεπτέμβριο ξεκινάει με εξαιρετικές προοπτικές και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά.

Οικονομικό ωροσκόπιο Κριός Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί ο μήνας να μη σας αφήνει στο ξεκίνημά της να αναπνεύσετε ελεύθερα αφού υποφέρετε το τελευταίο διάστημα από έλλειψη κατανόησης από την πλευρά του συντρόφου σας, αλλά μην υπερβάλλετε κιόλας. Στην πορεία οι εντάσεις θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Στις 14 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό και είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία που θα παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει το έτερόν σας ήμισυ ή που θα τον αναγκάσει να σας ασκεί σκληρή κριτική, όμως είναι διαρκώς στο πλευρό σας και σας δίνει αγάπη και δύναμη για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι κι αν προκύψει.

Αστρολογικές προβλέψεις

Με τον κυβερνήτη σου (Άρης) στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, το ενδιαφέρον σου σε διάφορα διαδικαστικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Προσοχή σε τυχόν φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Στις 14/9 η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο κάνει συναρπαστική την κοινωνική σου ζωή και βελτιώνει σημαντικά τον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να «δομήσεις» συνειδητά τη δημόσια εικόνα που επιθυμείς για τον εαυτό σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα γίνεσαι ακόμα πιο εξωστρεφής και κοινωνικός.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

ζώδια Κριός Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος θα είναι αίσιος μήνας για την οικονομική και την προσωπική σας πρόοδο. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε συνετοί με τις δαπάνες σας και να μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην αποθαρρυνθείτε αν κάποια πράγματα δεν κυλήσουν αμέσως όπως περιμένετε, χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τη δυναμική τους!Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Υπάρχει μια πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες – ωστόσο δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Να θυμάστε ότι αυτή δεν θα είναι και η πιο ιδανική φάση της ζωής σας… Ωστόσο, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει τελείως η τύχη, που διέπει γενικότερα την ιδιοσυγκρασία σας!Καίριο εργαλείο για να αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις της περιόδου, είναι η ικανότητά σας να κάνετε σωστές επιλογές. Γι’ αυτό καλείστε να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο ένστικτό σας, να σέβεστε το συναίσθημά σας και να αποφεύγετε κάθε αχρείαστη πίεση. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για τη συνταγή της επιτυχίας σας σε αυτή τη φάση!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Κριός Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, έχετε φιλοδοξίες. Έχετε στόχους. Έχετε φιλόδοξους στόχους!Μήπως έχετε και στόχους λιγότερο φιλόδοξους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *