Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Απριλίου 2021

Είστε διατεθημένοι να κυνηγήσετε κάθε ευκαιρία και προοπτική που θα προσεγγίσει την πορεία σας, αγαπητοί Λέοντες;Αυτό θα σας προκαλέσει να κάνετε ο Απρίλιος, που ανοίγει την αυλαία του με εξαιρετικά αίσιο πρόσημο. Το μόνο που σας ζητά ως αντάλλαγμα, είναι να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί! Ωροσκόπιο Λέων Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 20/4 αναζητάς την απόλυτη ψυχική και σαρκική ένωση και εμφανίζεσαι κτητικός και χειριστικός προς τον σύντροφό σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δοθεί έμφαση σε θέματα ταξιδιών, σπουδών, γνώσεων και σε εμπειρίες που μπορούν να διευρύνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Κάποιες εμπειρίες, δηλαδή, μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σου και να ανοίξουν τη σκέψη σου. Είναι πιθανό να έχεις και νέα σε σχέση με κάποια νομικά θέματα. Ένα άλλος τομέας που έχει ενδιαφέρον αυτόν τον μήνα είναι ο ερωτικός. Ο ανάδρομος Δίας από τις 10 στον πέμπτο οίκο σου είναι σαν να έρχεται να κλείσει ορισμένες εκκρεμότητες στην ερωτική σου ζωή, να διαλευκάνει καταστάσεις, να σε φέρει κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να απομακρύνθηκες, να σε δικαιώσει, αν έχεις αδικηθεί. Αλλά πέρα από όλα αυτά, είναι και μια από τις πιο κοινωνικές περιόδους της χρονιάς, με εξόδους, νέους φίλους και ίσως μια νέα συναισθηματική γνωριμία.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, δεν αποκλείονται εντάσεις ή συγκρούσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10/4 σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Ταυτόχρονα, αυξάνει τον οίστρο και τις εμπνεύσεις σου.
Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 20 του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς Δημόσιους Οργανισμούς, όπως οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης και η Φορολογική Διοίκηση, ή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Στις 20/4 ο Ήλιος (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, έρχεται στην επιφάνεια η προσωπική σου «λάμψη» και αρχίζεις να εκπέμπεις ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και να τραβάς –εκούσια ή ακούσια- την προσοχή των γύρω σου.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνεται η ευκαιρία να διευθετήσεις με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα, να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο που σχεδίαζες εδώ και καιρό ή να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Συν τοις άλλοις, σου γεννιέται η επιθυμία να διευρύνεις με κάθε τρόπο τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση τόσο του Πλούτωνα (από τις 24/4) όσο και του Κρόνου (από τις 30/4) μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σου (εξαιτίας κυρίως ψυχοσωματικών αιτίων), ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σου προκαλέσει άγχος σε σχέση με διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Απριλίου 2021

Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, αλλά προηγουμένως να είστε πιο δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή γενικώς σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις. Στις 20 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και ο τομέας των συναισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος και ανοιχτός, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εξετάσεις εκ νέου την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή. Επιπρόσθετα, σου δημιουργεί την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Στις 19/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού, φέρνει προβλήματα τα οποία αφορούν σε αδέλφια (αν υπάρχουν) ή μακρινούς συγγενείς (όπως πχ θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βιώσεις απροσδόκητα περιστατικά κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγείς.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Λέων Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα καταλάβει την πλέον κυρίαρχη θέση στο ουράνιο στερέωμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα συμπράξει μαζί του ο Πλούτων. Αυτό το γεγονός θα φέρει εσάς μπροστά στις πιο απίστευτες και απρόβλεπτες καταστάσεις… Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παραμείνετε ο εαυτό σας και να κινηθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια: Μην προσπαθήσετε να παίξετε σε «δύο ταμπλό» και μην σας παρασύρουν οι πιθανοί προβοκάτορες!Επιστρατεύστε τη γενναιοδωρία και την αυθεντικότητά σας. Μην διστάσετε να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους αν το κρίνετε αντικειμενικά απαραίτητο. Να είστε ουδέτεροι στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς κάποιες στιγμές θα χρειαστείτε την στήριξη συμμάχων. Δεν αποκλείεται αυτό να αποτελέσει μια κοινωνική δοκιμασία… Αν την περάσετε, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε οικονομικά οφέλη. Το ταίρι σας θα είναι περισσότερο αισθησιακό και τρυφερό στη διάρκεια του Απριλίου, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε. Αλλά οι αδέσμευτοι Λέοντες δεν πρέπει να βιαστούν να αλλάξουν τα δεδομένα τους. Αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν αυτόνομα!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι απίστευτα δυναμικές, ακόμα και για τα δικά σας δραστήρια δεδομένα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην εμπλέκεστε ή συμμετέχετε στα πάντα. Θα σας ωφελήσει περισσότερο να μένετε μόνοι σας κάποιες στιγμές: Πρέπει να σταθμίζετε τα συναισθήματα που σας δημιουργεί κάθε κατάσταση. Ωστόσο, να είστε συνεχώς παρόντες στη δράση και την κοινωνικοποίηση και να αναζητάτε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές αυτή την περίοδο. Ειδικά όσο αφορά το σπιτικό σας, να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το θερμό κλίμα που θα επικρατεί. Δώστε χρόνο και τρυφερότητα στους δικούς σας ανθρώπους και να εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή και να αναθεωρήσεις και να εκμοντερνίσεις τους στόχους σου. Ο Δίας, που είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης και κυβερνά τον τομέα της ζωής σου που σχετίζεται με την προσωπική σου αυτοέκφραση και δημιουργικότητα, συνεχίζει να διελαύνει σταθερά από τον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.
Έτσι, συνεχίζεις να «κατακλύζεσαι» από ευρηματικές εμπνεύσεις και ιδέες (ιδίως από τις 10/4 και ύστερα) οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποιο είδος επιβράβευσης και, τελικά, στη μετάβασή σου σε υψηλότερα επίπεδα της διοικητικής ιεραρχίας. Ωστόσο, με τον Πλούτωνα να γυρίζει ανάδρομος από τις 24/4 και τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά από τις 30/4, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα είναι πιθανό να δεις τις υποχρεώσεις σου νααυξάνονται, με αποτέλεσμα να αισθανθείς πίεση, άγχος και ανασφάλεια. Τέλος, σταδιακά γίνεσαι καχύποπτος προς τους συναδέλφους σου, των οποίων οι προθέσεις κάθε άλλο παρά αγνές σου φαίνονται.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *