Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Αυγούστου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, ο Αύγουστος είναι ο δικός σας μήνας!Ετοιμαστείτε να νιώσετε την ενέργεια να σας κατακλύζει και να πάρετε τα ηνία όλων των πτυχών της ζωής σας.Οι περισσότερες δράσεις σας θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα, κάτι που θα πάει και την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΕιδικά κατά το πρώτο μισό του Αυγούστου προβλέπονται πολλές θετικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό εστιάστε τη δύναμη και την ενέργειά σας στις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, ώστε να είστε σε επαγρύπνηση για να τις αδράξετε!Το σημείο που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην είστε εντελώς ανέμελοι ακόμα κι αν οι συγκυρίες φαντάζουν εύκολες. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την εστίασή σας στα καίρια θέματα που έχετε σε εξέλιξη. Μην χάσετε την επαφή με τον εαυτό σας αλλά και όσα τεκταίνονται γύρω σας. Δεν θέλετε να προκύψουν παρεκτροπές που μπορεί να δυσχεράνουν την πορεία σας! Ωροσκόπιο Λέων Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στις 11 του μήνα η ευθυδρόμηση του Δία φαίνεται να βάζει σε μια τάξη την ερωτική σου ζωή… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι ένας εντελώς διαφορετικός μήνας από τον Ιούλιο με τις δύο εκλείψεις του και τον ανάδρομο Ερμή. Πλέον αυτά γίνονται παρελθόν, ενώ από την πρώτη μέρα του αρχίζει να νιώθεις τα κύματα ανανέωσης.
Η Αφροδίτη από τις 28 Ιουλίου βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, ενώ την πρώτη μέρα του μήνα έχουμε και μια νέα Σελήνη, επίσης στο ζώδιό σου.
Η νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, που μπορούν να προκύψουν τουλάχιστον δέκα μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Ο Ερμής από την ίδια μέρα, επίσης, θα κινείται ορθόδρομα και θα μπει μια τελεία στις δυσκολίες στην επικοινωνία, στα λάθη και στις παραλείψεις.
Από το δεύτερο μισό του μήνα η έμφαση θα δοθεί στον οικονομικό τομέα, πραγματική έμφαση όμως: ο Άρης από τις 18, η Αφροδίτη από τις 21, ο Ήλιος από τις 23, ο Ερμής από τις 29 θα βρεθούν στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και εκεί θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη στις 30! Τα νέα δηλαδή για αυτόν τον τομέα έχουν απίστευτο ενδιαφέρον.

Λέων μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να ξεπερνάς τις φοβίες σου και να εξοικειώνεσαι με τη μοναξιά σου. Στις 11/8 ο Δίας ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να αξιοποιήσεις τα έμφυτα ταλέντα σου. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και σου δημιουργεί μια αίσθηση ανεπάρκειας σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου. Για την ακρίβεια θέλεις να εκφράσεις την αντισυμβατικότητά σου αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να το πετύχεις. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 18/8 και 21/8 αντίστοιχα τα έξοδά σου μοιάζουν να αυξάνονται. Συν τοις άλλοις, ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 23/8 σε βοηθάει να εξομαλύνεις και να «εξυγιάνεις» την οικονομική σου ζωή, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο προσκήνιο το σύστημα των ηθικών αξιών σου, το οποίο μοιάζει να καθοδηγεί τις επιλογές, τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις σου. Τέλος, ο διελαύνων Ήλιος σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης βάσει των μέχρι τώρα επιτευγμάτων σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση…
Την 1η του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις. Παρόλα αυτά, σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Την πρώτη του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλάζοντας για παράδειγμα ενδυματολογικό στυλ, χτένισμα ή κόμμωση κτλ. Στις 15/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις στάση και συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Ωστόσο, μπορεί να βιώσεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις και να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Στις 30 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βοηθάει ώστε να τακτοποιήσεις κάποιο οικονομικό ζήτημα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Ταυτόχρονα, σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις με κάποιο τρόπο τα εισοδήματά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Λέων Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο Αύγουστος προχωρά, θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας αλλά και να θέσετε καινούργια οράματα. Πορευτείτε προς την κατεύθυνση της προσέγγισης νέων συμφωνιών και την εξασφάλιση περισσότερων συμμάχων. Είναι ευνοϊκή φάση για να τολμήσετε να πάρετε ακόμα και ρίσκα. Ωστόσο, θα πρέπει να ακούτε το ένστικτό σας και να μην εμπλακείτε σε περιπέτειες που δεν σας αποπνέουν απόλυτη εμπιστοσύνη!Φροντίστε να κάνετε ενδελεχή έρευνα για όλες τις πτυχές των προτάσεων και των προοπτικών που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας. Όσο πιο διαυγή εικόνα έχετε για κινδύνους που ενδέχεται να ενέχουν, θα το περιθώριο να χειριστείτε και τις συνέπειές τους. Έτσι θα είναι διασφαλισμένη η επιτυχή έκβαση κάθε εγχειρήματός σας!Ο Αύγουστος είναι καίρια στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, όπως και τι μπορεί να μείνει σε αναμονή. Έτσι θα έχετε σχεδιάσει την πιο αγαστή διαδρομή για εσάς, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες και δεν θα μετανιώσετε για κάτι σε κατοπινό χρόνο. Καλό θα είναι να ασχολείστε με ένα θέμα την κάθε φορά, για να μην χάνετε το ενδιαφέρον σας. Θα έχετε μια τάση να χάνετε την ορμή σας, αν κάτι σας φαντάζει μονότονο ή περίπλοκο… Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να το τελειώνετε για να περάσετε σε κάτι άλλο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ουρανός στον Ταύρο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να σου «γεννά» την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στον εργασιακό τομέα και να ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Ωστόσο, ο ίδιος πλανήτης στις 12/8 γυρίζει ανάδρομος, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να βάζεις ο ίδιος φραγμούς στη δράση σου, λόγω υπέρμετρης νευρικής υπερδιέγερσης, και τελικά να βιώνεις εσωτερικά «μπλοκαρίσματα» τα οποία δε σου επιτρέπουν να εκφράσεις το 100% του δυναμικού σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στις 11/8 Δίας, που είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, των ιδεολογιών και των φιλοσοφικών θεωρήσεων, ευθυδρομεί. Ως εκ τούτου, οι εμπνεύσεις και η ευρηματικότητά σου κυριολεκτικά εκτοξεύονται στα ύψη. Όμως, με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά μέσα στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να βιώνεις σταθερά στρες και ανασφάλεια, λόγω του μεγάλου όγκου των ευθυνών και των υποχρεώσεών σου. Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, ο οποίος επίσης διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις φτάσει στα όριά σου εξαιτίας της εργασιακής σου ζωής, η οποία μόνο ικανοποίηση δεν σου προσφέρει. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ριζικές αλλαγές προκειμένου να αισθανθείς πληρότητα στον επαγγελματικό τομέα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τον εργοδότη σου γύρω από το ενδεχόμενο μιας μισθολογικής αύξησης. Κι από ό,τι φαίνεται, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *