Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Δεκεμβρίου 2021

Ένας σχετικά μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο Δεκέμβριος για εσάς, αγαπητοί Λέοντες.Χωρίς να υποκρύπτει συνταρακτικά γεγονότα ή ανατροπές, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό και την συνετή σας σκέψη.Αν εστιάσετε στην επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα δείτε τα όνειρά σας να προχωρούν με καλύτερες προοπτικές για επιτυχίες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ τελευταίος μήνας της τρέχουσας χρονιάς θα κυλήσει χωρίς να σας θέσει ισχυρούς αντιπάλους από πλανητικής πλευράς. Να ξέρετε ότι ο βασικός σας προστάτης ο Ήλιος, δεν θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση απέναντί σας τώρα. Από την άλλη πλευρά, ανέλπιστη στήριξη θα σας παράσχει ο Άρης, σε σημείο να εξουδετερώσει κάθε αρνητική επήρεια από τον Ήλιο!Ο Δεκέμβριος έχει κάθε καλή πρόθεση να προωθήσει την εξελικτική σας πορεία, αν επιτρέψετε συνειδητά στον εαυτό σας να αποδεχθεί την αλλαγή. Ως ένα σημείο θα είναι μια περίοδος που θα σας δοκιμάσει, καθώς θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε καινούργιες συνθήκες. Είναι γεγονός ότι οι Λέοντες δεν διέπεστε από συντηρητισμό, γι’ αυτό είστε δεκτικοί σε νέες εμπειρίες!Στη διάρκεια αυτού του μήνα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την συνέπειά σας. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, είναι να μην χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των αντιδράσεών σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας παρασύρουν επιθετικά συναισθήματα, που ίσως σας κατακλύσουν προκλητικά κάποιες στιγμές. Ωροσκόπιο Λέων Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Η πρωτομηνιά σε βρίσκει σε κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου, το οποίο σας χαλαρώνει και σας προσφέρει όμορφες στιγμές…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες αυτής της δύσκολης χρονιάς που φεύγει. Δύσκολης, αλλά και με κάποια πολύ καλά στοιχεία, με κάποιες απίστευτες εκλάμψεις. Το κεντρικό θέμα αυτή την περίοδο είναι το σπίτι και η οικογένεια, ό, τι νιώθεις εσύ οικογένεια, όχι απαραίτητα και αποκλειστικά οι εξ αίματος δεσμοί. Άλλοι τομείς που μπορεί να σε απασχολήσουν είναι ο έρωτας, η δημιουργικότητα, τα παιδιά (σου). Μιλάμε κυρίως για μια νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 και φέρνει ευκαιρίες, ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που να αλλάξει τη ζωή σου ή να αποφασίσεις να αποκτήσεις παιδί ή να εμπλακείς σε ένα έργο που να σε συναρπάζει. Προς το τέλος του μήνα όμως, φαίνεται ότι χρειάζεσαι και λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, όπως οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 (με την είσοδο του ανάδρομου Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου) μπορεί να αισθανθείς ότι τα μέλη της οικογένειάς σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα επιθυμούσες. Επίσης, είναι πιθανό να βιώσεις αναβολές ή χρονικές καθυστερήσεις σε σχέση με κάποια αγοραπωλησία ακινήτου που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 2/12 σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την αισθητική του σπιτιού σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις καινούρια έπιπλα ή να αλλάξεις διακόσμηση στα δωμάτια. Με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα η επικοινωνία σου με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το οικογενειακό σου περιβάλλον αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται. Στις 13 η είσοδος του Ερμή στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου αυξάνει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και κάνει το νου σου πιο δημιουργικό. Στις 22/12 η είσοδος του κυβερνήτη σου (Ηλίου) στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να ενδιαφερθείς ενεργά τόσο για την υγεία σου όσο και για διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων

Μετά από έρωτες, πάθη, εξιδανικεύσεις, απογειώσεις, ανώμαλες προσγειώσεις, κατακτήσεις, απογοητεύσεις και μοναξιές, θα καταλάβετε πόση ανάγκη έχετε τη σιγουριά της συνύπαρξης. Όπως φαίνεται, θα είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβετε πόσο ευάλωτοι και ανικανοποίητοι είστε εσείς οι υπέρμαχοι του «εγώ», αν δεν είστε «μαζί» και μάλιστα δημιουργικά και τρυφερά. Η συνύπαρξη θα σας υπόσχεται όχι μόνο χαρά στην καρδιά σας, αλλά και ψυχική υγεία λόγω συναισθηματικής κάλυψης. Θα έχετε τη δυνατότητα της ευαίσθητης και ουσιαστικής προσέγγισης με το σύντροφο της ζωής σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την επιθυμία να ξεκουραστείς, να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά και την παιδικότητά σου. Στις 22/12 η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω σου προκαλεί μελαγχολία, απροσδιόριστους φόβους και ανασφάλεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Λέων Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι καίριας σημασίας να φροντίσετε πρώτα να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας με κάθε κόστος… Και μετά να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον και τις επερχόμενες προοπτικές σας. Να θυμάστε ότι αν δεν υπάρχουν στιβαρά θεμέλια, ούτε το πιο εντυπωσιακό οικοδόμημα δεν μπορεί να σταθεί όρθιο για καιρό. Η λογική λέει ότι οι σαθρές βάσεις είναι αυτές που ροκανίζουν εκ των έσω την κάθε προσπάθεια τελικά, όσο φιλότιμη κι αν είναι!Η επαγγελματική και οικονομική αρένα αναμένεται να κυλήσει με ανάλογη μετριοπάθεια και σταθερότητα μέσα στον Δεκέμβριο. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να αξιοποιήσετε την ηρεμία, προκειμένου να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Θα αγγίξετε τα μεταίχμια που έχετε ήδη προγραμματίσει και εξελίξει, αυτά για τα οποία έχετε κοπιάσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γύρω στις 7 αισθάνεσαι ότι οι αλλαγές δε σε φοβίζουν και είσαι έτοιμος να παλέψεις για τους επαγγελματικούς σου στόχους. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη από τις 13/12 ο νους σου είναι γεμάτος από ιδέες και ο ίδιος εμφανίζεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, γεγονός το οποίο εντυπωσιάζει τα αφεντικά και τους συναδέλφους σου. Στις 22 του μήνα μπορεί να εισπράξεις κάποιο είδος επιβράβευσης ή θετικά σχόλια (από κάποιον άνδρα που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας) για τα εργασιακά σου επιτεύγματα. Συν τοις άλλοις, μπορεί να χρειαστεί να επιστρατεύσεις τις ηγετικές και οργανωτικές σου ικανότητες στον εργασιακό σου χώρο, προκειμένου για την επιτυχή υλοποίηση κάποιου πρότζεκτ.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *