Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Φεβρουαρίου 2022

Αγαπητοί Λέοντες, ο Φεβρουάριος προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική και συναρπαστική περίοδος για εσάς!Οι ευκαιρίες και οι απολαύσεις θα σας προσεγγίζουν σε κάθε γωνία της διαδρομής σας…Ωστόσο, μην θεωρήσετε ότι η εύνοια του σύμπαντος θα σας χαριστεί!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΠιο συγκεκριμένα, χρειάζεται δουλειά και κόπος για να επικρατήσει το αναμενόμενο αίσιο κλίμα. Ωστόσο, καμία προσπάθειά σας δεν θα είναι μάταιη: Όλες οι συντονισμένες κινήσεις σας και όλες οι υπολογισμένες αποφάσεις σας, θα επιφέρουν επιτυχίες! Ειδικά όσο αφορά την καριέρα σας, έχετε πολλές πιθανότητες για σπουδαία επιτεύγματα!Όσοι Λέοντες είστε αδέσμευτοι εδώ και καιρό, αυτή είναι καλή περίοδος να αλλάξετε διαδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει και συνεργασίες, που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Δεν θα υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά σε κάθε περίσταση, γιατί οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται. Όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε! Ωροσκόπιο Λέων Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 4 του μήνα αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ζήσεις έντονες στιγμές μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Φεβρουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τη σωματική σου κατάσταση και την εμφάνιση. Η διέλευση αυτή μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο ή μια ανανέωση στην καθημερινότητά σου, και στο πώς τη διαχειρίζεσαι για να την κάνεις περισσότερο λειτουργική. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συναισθηματικής σου ζωής και μπορεί να φέρει κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά τον Φεβρουάριο και ότι πρέπει να οργανωθείς, και κυρίως να έχεις και καλές στιγμές για να μπορείς να αποδίδεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/2 η καθημερινότητά σου μοιάζει να βελτιώνεται σημαντικά. Ταυτόχρονα, σου δίνεται η δυνατότητα να διευθετήσεις με επιτυχία διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα. Στις 10 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και να αισθάνεσαι έλξη προς την Ψυχολογία και τη Μεταφυσική. Στις 14 το πέρασμα του Άρη στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει πιο διεκδικητικό και σε βάζει στη διαδικασία να παλέψεις για τους στόχους σου. Ο Ήλιος, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στους Ιχθύς και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 19/2 σε βοηθάει να αποκωδικοποιήσεις ανεξερεύνητες πτυχές του ίδιου σου του εαυτού και σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με διάφορα οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και αντικειμενικότητα.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση
Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Άτομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο, επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγνώμη με το δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ότι και αν αποφασίσετε δε θα βγείτε ζημιωμένοι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ότι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σηματοδοτεί θετικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδράς με τους γύρω σου. Στις 19/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου δημιουργεί άγχος και ανησυχία σε σχέση με την οικονομική σου ζωή. Δεν αποκλείονται και κάποια απροσδόκητα έξοδα, τα οποία σε αποσυντονίζουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Λέων Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες. Αν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσετε, θα καταφέρετε να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τη γραφή, αν είναι ένα από τα ταλέντα σας. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, μπορεί να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Τα ταξίδια ή οι σύντομες αποδράσεις είναι μια διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, δεν έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια. Ειδικά αν δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι οι συμβουλές και οι απόψεις των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα τώρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 4/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου μεταξύ των συναδέλφων σου. Επίσης, σου χαρίζει όμορφες στιγμές εντός του εργασιακού σου χώρου. Μία γυναίκα συνάδελφος μοιάζει να σε υποστηρίζει και να σε προωθεί. Την ίδια ημερομηνία είναι πιθανό να σου γίνει μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση για συνεργασία. Στις 14 του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της καριέρας. Αισθάνεσαι ως πολεμιστής, που αγωνίζεται για να φτάσει ψηλά, νικώντας τους αντιπάλους του. Ωστόσο, η εν λόγω διέλευση μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους, καθώς δυσκολεύεσαι να ανεχτείς την οποιαδήποτε μορφή εξουσίας.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *