Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Ιανουαρίου 2022

Καλή Χρονιά σε όλους, αγαπητοί Λέοντες!Είστε έτοιμοι να αδράξετε ευκαιρίες και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας;Αυτό θα είναι το δώρο του Ιανουαρίου για εσάς, με έμφαση στον τομέα της καριέρας και των προσωπικών επιτευγμάτων!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ κυβερνήτης ο Ήλιος θα καταλάβει κυρίαρχη θέση στο πλανητικό σκηνικό, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Η συνάντησή του με τον Ουρανό μέσα στον Ιανουάριο, μπορεί να καταστείλει κάπως τον δημιουργικό σας παρορμητισμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε αρνητικές συνέπειες από αυτό. Θα είστε απόλυτα αποδοτικοί στη διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεών σας… Όχι μόνο των συνηθισμένων, αλλά και όσων προκύψουν από τις περιστάσεις!Τα άστρα σας συστήνουν να μην ξεχάσετε ένα σημαντικό σας χάρισμα: Την ικανότητά σας να λειτουργήσετε σε κάθε ομαδικό παιχνίδι. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε πάντα ηγετικό πόστο, ενδείκνυται ενίοτε να αρκείστε στη δεύτερη θέση… Έτσι θα έχετε μεγαλύτερο περιθώριο να συνδυάσετε τις συγκυρίες με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες!Το πρώτο δεκαήμερο του 2022 θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα ενθουσιώδης περίοδος, εξαιτίας των δυναμικών γεγονότων που θα βιώσετε. Να είστε προετοιμασμένοι, ακόμα και για την περίπτωση να προκύψει μια πληθώρα θεμάτων ταυτόχρονα. Εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να αντιδράσετε άμεσα σε όλα. Θέστε προτεραιότητες αλλά και προτιμήσεις. Είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα γεγονότα δεν θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Γι’ αυτό τις πρώτες μέρες του μήνα να περάσετε παραπάνω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε! Ωροσκόπιο Λέων Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 7 του μήνα απολαμβάνεις ευχάριστες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τη σωματική σου κατάσταση και την εμφάνιση. Η διέλευση αυτή μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο ή μια ανανέωση στην καθημερινότητά σου, και στο πώς τη διαχειρίζεσαι για να την κάνεις περισσότερο λειτουργική. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων, των συνεργασιών και της συναισθηματικής σου ζωής και μπορεί να φέρει κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Φαίνεται ότι θα έχεις αρκετή δουλειά τον Φεβρουάριο και ότι πρέπει να οργανωθείς, και κυρίως να έχεις και καλές στιγμές για να μπορείς να αποδίδεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Από την 1η κιόλας ημέρα του μήνα (με την είσοδο του Άρη στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου) στρέφεις το ενδιαφέρον σου στη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων, στις σπουδές σου και σε άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Ο Ερμής στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 σου δημιουργεί προβληματισμό και σκέψεις που σχετίζονται με την υγεία σου. Στις 6 του μήνα η ορθοδρόμηση του Ουρανού (ο οποίος διελαύνει από τον 9ο ηλιακό σου οίκο) σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο σχεδίαζες εδώ και καιρό αλλά για κάποιο λόγο είχε αναβληθεί. Στις 7 η είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου και σου χαρίζει όμορφες στιγμές. Επιπλέον, αυξάνει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου δημιουργικότητα. Στις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός σου στρέφεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Με τον Ερμή επίσης στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 24/1 αυξάνονται οι συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες μάλιστα φαίνεται να σου χαρίζουν ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση
Επειδή βρίσκεστε σε μία εποχή που βρίσκετε αυτούς που σας αφορούν ανεδαφικούς και αρκετά θεωρητικούς, πρέπει να βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε και να τα βρείτε μαζί τους. Η υγεία σας θέλει φροντίδα ειδικά στα σημεία που έχετε μια αδυναμία ή μια ευπάθεια. Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια πιο υγιεινή διατροφή, αφαιρώντας τελείως ουσίες που θα βλάψουν τον οργανισμό σας. Στις 21 η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μαζί με την Πανσέληνο, μην ξεχνάτε πως τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σας θα σας επηρεάσουν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά και σωματικά. Γίνετε λίγο πιο παράτολμοι στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικονομικές.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου σε κάνει κυκλοθυμικό, σου φέρνει συναισθηματικές μεταπτώσεις και σου δημιουργεί ένα αίσθημα μοναξιάς και μελαγχολίας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Λέων Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Ιανουάριο θα είστε από τους λίγους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, που το κέρδος των εξελίξεων δεν θα είναι μόνο υλικό αλλά και πνευματικό. Είναι καίριας σημασίας να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Ανοιχτείτε προς τους δικούς σας ανθρώπους, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς αλλά και σε εκείνους. Επίσης, αυτές τις μέρες να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας γιατί θα υπάρχουν πολλές ιώσεις.Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αναμένεται να έχει κάπως πιο μειωμένη ταχύτητα αλλά εξίσου σημαντικά γεγονότα. Τώρα πρέπει να εστιάσετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες – να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα, όπως λένε. Αυτές είναι οι ιδανικές μέρες για να κυνηγήσετε ευκαιρίες για την ανέλιξή σας. Φυσικά, δεν πρέπει να φανείτε απλά απαιτητικοί προς αυτή την κατεύθυνση… Πρέπει να κινηθείτε διακριτικά, αξιοποιώντας όλες τις πηγές αλλά και τους συμμάχους σας. Το ποσοστό επιτυχίας σας θα κριθεί από το αποτέλεσμα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γύρω στις 6 μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με ένα απροσδόκητο γεγονός εντός του εργασιακού σου χώρου, το οποίο θα σε απογοητεύσει και θα σε εκνευρίσει. Δεν αποκλείεται να κριθείς για τη δουλειά σου ή να υποστείς κάποιο είδος αξιολόγησης και ελέγχου. Ευτυχώς, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7 του μήνα η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου έρχονται στην επιφάνεια, πράγμα που σε βοηθάει να αποκαταστήσεις την «εικόνα» σου και να γλιτώσεις από χειρότερες καταστάσεις. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να συνάψεις μια νέα συνεργασία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου γίνει και κάποια σχετική πρόταση γύρω στις 20 με 21 αλλά θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις αν θα δεχτείς ή όχι, καθώς οι όροι που θα σου προταθούν δεν θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *