Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Ιουλίου 2021

ζώδια Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες!Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι θα κληθείτε να πάρετε πολλές αποφάσεις…Και αυτές θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια στο μέλλον!Να είστε σε ετοιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αγαπητοί Λέοντες. Γιατί το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα σας κατακλύσουν. Να ξέρετε ότι είναι μια φάση που δεν μπορείτε να κάνετε λάθος επιλογή… Ακόμα κι αν σας κουράσει η αναμενόμενη δραστηριότητα, οι αλλαγές που θα συντελεστούν τώρα θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο!Το πιο ευχάριστο στοιχείο του Ιουλίου, είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε δραστικές μεταλλάξεις στην καθημερινότητά σας. Σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να κινηθείτε με ασυνήθιστο τρόπο για τα δικά σας δεδομένα. Αλλά η ωρίμανσή σας και τα οφέλη που θα αποκομίσετε, αξίζουν την προσπάθεια!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Λέων Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Ιουλίου 2021

Ο Άρης από την πρώτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια, πάθος, επιθυμία να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να ασχοληθείς με τους στόχους σου. Την επόμενη μέρα θα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι θετική και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δημιουργική μοναχικότητα, τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 3. Οι σημαντικότερες αλλαγές που γίνονται αυτόν τον μήνα είναι εσωτερικές – και είναι αρκετές. Από τις 8 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιβραδύνεις τα πάντα. Είναι η περίοδος που χρειάζεται περισσσότερο να σκεφτείς, να νιώσεις, να καταλάβεις πώς θέλεις να προχωρήσεις αργότερα, παρά να δράσεις για “νέα” πράγματα (για οτιδήποτε “παλιό”, όμως, μπορείς). Στις 17 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα η οποία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου, ίσως ολοκληρώσεις αυτές τις μέρες ένα επαγγελματικό έργο που σε ταλαιπωρεί ή ίσως ξεκινήσεις κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα. Και στο τέλος του μήνα, όλα αρχίζουν να γίνονται πιο θετικά: η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 28 και ο Ερμής αρχίζει πλέον να κινείται ορθόδρομα από τις 31.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΛΕΩΝ

Στις 3/10 η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, ενώ η είσοδος του Ερμή (την ίδια ημερομηνία) στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου «γεννά» σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με την πατρική σου οικογένεια ή κάποιο ακίνητο. Στις 4/10 ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Στις 23/10 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε μια υπόθεση αγοραπωλησίας ή ενοικίασης κάποιου ακινήτου, η οποία όμως στις 31/10 φαίνεται να «παγώνει» λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Ιουλίου 2021

Την 1η του μήνα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και κόκκινο θα χτυπήσει η ερωτική σας διάθεση. Μετά από ένα κάπως δύσκολο καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε. Ο ρομαντισμός θα κάνει συνεχείς εναλλαγές με το πάθος και αν θέλετε μόνο περιπέτειες απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια. Ως λάτρεις του περίεργου, του παράξενου και του ασυνήθιστου, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε ένα λεπτό ήσυχοι. Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε, προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή.

ζώδια Λέων Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να σας δώσουν τις κατευθυντήριες, για την πορεία που πρέπει να πάρετε. Θα πρέπει να θέσετε γρήγορα προτεραιότητες και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να μελετήσει τα δεδομένα. Μην διστάζετε να ζητάτε την οπτική και των δικών σας ανθρώπων σε κάθε περίσταση. Ωστόσο, θα τις ακούτε ως συμβουλές και μόνο: Τις τελικές αποφάσεις θα τις παίρνετε μόνοι σας, αφού ισοζυγίσετε τις επιθυμίες με τις καταστάσεις!Όσοι Λέοντες έχετε δική σας επιχείρηση, να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα βάσει προτεραιοτήτων. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συνεργασίες. Οι συμμαχίες που θα δημιουργήσετε τώρα, μπορούν να βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τα ζητούμενά σας και να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που εμπιστεύεστε και στα καθήκοντα που αναλαμβάνετε: Κάποιες συγκυρίες θα έχουν βαθύτερες επιδράσεις από αυτές που φαίνονται επιφανειακά!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι πιο συναισθηματικό, ειδικά για τους Λέοντες που έχετε ήδη οικογένεια. Ο ρομαντισμός θα πλανάται στην ατμόσφαιρα και θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με όλα τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να κανονίσετε τις διακοπές σας, ώστε να περάσετε χρόνο ανέμελα και απολαυστικά με το ταίρι ή τους φίλους σας!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *