Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Ιουνίου 2021

ζώδια Ο Ιούνιος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος για τη ζωή όλων όσων ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα!Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να προτιμά την δράση αντί των διανοητικών διεργασιών… Ωστόσο, αυτή η αλλαγή πρακτικής δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει ιδιαίτερα.Το πιο ευεργετικό εργαλείο σας προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι θα καταφέρνετε να «ακτινογραφείτε» το κάθε περιβάλλον: Έτσι θα είστε σε θέση να αξιοποιείτε όλα του τα πλεονεκτήματα!Αγαπητοί Λέοντες, ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα συνεχίσει την εξαιρετικά αίσια διαδρομή του όσο αφορά τη ζωή σας. Ο Πλούτωνας, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για το ζώδιό σας, θα ενισχύσει το θετικό κλίμα. Και όλα θα μεγεθυνθούν, με την ευνοϊκή θέση που θα έχει η Σελήνη απέναντί σας στη διάρκεια του μήνα. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα διέπεστε από ιδιαίτερη διαύγεια και θα έχετε οξυμένη τη διαίσθησή σας!Ο Ιούνιος μπορεί να καταστεί η πλέον σημαντική περίοδος της ζωής σας για να αφομοιώσετε καινούργιες πληροφορίες. Είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί κάποιος ή κάτι, που να σας εμποδίσει να πορευτείτε με τον τρόπο που έχετε σχεδιάσει. Να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, μελετώντας συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο. Επιπρόσθετα, ο μήνας αυτός ενδείκνυται για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, να εξελίξετε την πνευματικότητα και τη δημιουργικότητά σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι καθοριστικές στο να ορίσετε την πορεία για το μέλλον σας. Θα σας παρέχονται κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας, που θα επιτρέψουν να σχεδιάζετε με ακρίβεια τα βήματά σας. Διαθέτοντας αυτό το πλεονέκτημα, θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να εξαλείψετε εύκολα κάθε πιθανή δυσχέρεια. Να έχετε υπόψιν σας ότι η ετοιμότητα θα είναι αυτή που θα καθορίζει τις εξελίξεις. Τούτου λεχθέντος, ο Ιούνιος ενδείκνυται για την προώθηση εγχειρημάτων που έχετε ήδη σε εξέλιξη! Ωροσκόπιο Λέων Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου στις 3. Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και ενδέκατος οίκος σημαίνει κοινωνική ζωή, δικτύωση, αλλά και βαθύτερες επιθυμίες. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8. Μεταξύ άλλων, είναι πιθανή η δημιουργία νέων σχέσεων και φιλιών, η δικτύωσή σου, η ένταξή σου σε μια ομάδα, όπως και το να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις πραγματικά και που ίσως είχες παραμελήσει μέχρι τώρα. Αυτό μπορεί να είναι κάτι πιο σύνθετο, αλλά και κάτι εντελώς πιο απλό, όπως το να ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά σου ή με την οικογένεια. Η πανσέληνος στις 6 ξεκαθαρίζει κάτι στον συναισθηματικό τομέα και οι εξελίξεις έχουν πολύ ενδιαφέρον μετά την ολοκλήρωσή της. Μπορεί ο μήνας να είναι λίγο περίεργος σε ψυχολογικό επίπεδο, λόγω του Άρη στον Καρκίνο – υπάρχουν προφανώς κάποια θέματα που θέλουν επεξεργασία. Μπορεί επίσης, λόγω αυτής της θέσης του Άρη, να νιώθεις και αρκετά συχνά εξάντληση, είναι προφανώς απαραίτητο δηλαδή να ασχοληθείς αρκετά και με τη φροντίδα του εαυτού σου.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από τον 2ο ηλιακό σου οίκο και σου παρέχουν τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 14/9 οι 2 προαναφερθέντες πλανήτες εισέρχονται στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου γεννιέται η επιθυμία να μετακινηθείς, να πραγματοποιήσεις εκδρομές, να ανταλλάξεις απόψεις με τους γύρω σου και να συλλέξεις πληροφορίες. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις την πίεση και το άγχος που σου προκαλούν διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 23/9 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ζυγό και ο ίδιος γίνεσαι ακόμα πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός, ενώ το μυαλό σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες και να είναι πιο ευρηματικό από ποτέ.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση…
Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει για την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή τη φορά δε θα είστε θεατές, αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές. Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις.

ζώδια Λέων Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι εκ θεμελίων, προτιμήστε να εστιάσετε στα σημαντικά σημεία του κάθε στόχου σας. Πρέπει να δράτε τη συγκεκριμένη στιγμή που σας δίνεται το έναυσμα, γιατί ίσως να μην μπορείτε να επιστρέψετε ξανά σε εκείνο το σημείο αργότερα. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα και με προσοχή, για τα σχέδια και όσα πραγματικά λαχταράτε να πετύχετε στη ζωή σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να ενδυναμώσετε τη θέση σας στην επαγγελματική σας αρένα. Αν και είναι καλοδεχούμενες όλων των ειδών οι αναβαθμίσεις, προτιμήστε να μην κάνετε αλλαγές που θα επηρεάσουν την εργασιακή καθημερινότητα. Αυτό αφορά περισσότερο τους Λέοντες που έχουν δική τους επιχείρηση: Θα είναι συνετό να μην γίνουν τώρα μετακινήσεις η απολύσεις στο προσωπικό σας!Αυτό το διάστημα να επικεντρωθείτε ολοκληρωτικά στα εγχειρήματα που συλλογίζεστε εδώ και καιρό αλλά δεν καταφέρνατε να πραγματώσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν την επέκταση του επιτηδεύματός σας ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές και θα ακολουθούν η μία την άλλη με γοργό ρυθμό: Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μετατραπείτε σε μια μηχανή εστιασμένων στόχων!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *