Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Μαΐου 2021

Με ταχύτητα και άρτια ποιότητα αποτελέσματος θα πορευτείτε στη διάρκεια αυτού του μήνα, αγαπητοί Λέοντες!Ο Μάιος θα σας δώσει την απαραίτητη διαύγεια, για να βρίσκετε τη χρυσή τομή σε κάθε εγχείρημά σας. Ωστόσο, μην θεωρήσετε ότι η επιτυχία είναι κάτι που θα σας χαριστεί!Αυτός είναι ο μήνας που πρέπει να δράσετε με αυτοπεποίθηση και χωρίς χρονοτριβή. Επίσης, μην εμπλακείτε σε δράσεις που θα ενέχουν ρίσκο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πρέπει να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται για να αξιοποιήσετε το αίσιο κλίμα της περιόδου. Αλλά καμία προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, καθώς αναμένεται πρόοδος και σημαντικά οικονομικά κέρδη!Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή μετακινήσεις. Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα έχετε οικονομικά ή άλλου είδους οφέλη. Όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να είστε επιμελείς και συνεπείς στις υποχρεώσεις. Με το χάρισμά σας στην επικοινωνία σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δοκιμάσετε καινούργιες διαδρομές… Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο ενδοσκοπικές και οργανωτικές. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό, προκειμένου να χαράξετε τη δική σας μελλοντική διαδρομή. Να θέσετε υψηλούς στόχους και να μην υποτιμήσετε κανέναν και τίποτα… Η αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, θα βοηθήσουν να διαχωρίσετε με ποια εγχειρήματά σας θα προχωρήσετε και ποια θα τα εγκαταλείψετε δια παντός! Ωροσκόπιο Λέων Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 16/5 προκαλεί καβγάδες με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 5 στον δέκατο οίκο σου. Όπως συμβαίνει (συνήθως) με μια νέα Σελήνη, μιλάμε για ανανέωση και νέα ξεκινήματα, για μια πολύ θετική περίοδο δηλαδή, που έχει διάρκεια περίπου δεκαπέντε μέρες από την πραγματοποίησή της. Είναι πιθανό να μιλάμε για ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα, για μια νέα ευκαιρία ή για την υλοποίηση ενός σχεδίου που ετοιμάζεις εδώ και καιρό. Από τις 15, επίσης, στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη που θα συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά της νέας Σελήνης. Εκτός από τα επαγγελματικά όμως, θα ασχοληθείς αρκετά και με διάφορα εσωτερικά θέματα και θα ισχυροποιηθείς σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ερμής στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα ευνοεί την ενασχόληση με το γράψιμο, το διάβασμα, τις σπουδές ή την εκμάθηση κάποιας ξένης γλώσσας. Με τον Ουρανό στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15/5 αναμένονται αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου και αναθεώρηση των στόχων σου. Με την είσοδο του Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 σταδιακά επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις ανθρώπινες σχέσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείονται εντάσεις με τους γύρω σου. Ειδικότερα, οι άλλοι μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά και να σου επιτίθενται. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 του μήνα η μοναξιά πλέον δε σε φοβίζει. Απεναντίας, σε βοηθάει ώστε να «γεμίσεις τις μπαταρίες» σου και να ανασυγκροτηθείς. Στις 21/5 ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, οι κοινωνικοί σου προβληματισμοί και η ανθρωπιστική σου διάθεση αυξάνονται.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση
Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα που στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούριων πιο δημιουργικών συνεργασιών. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βάζει στη διαδικασία να προσδιορίσεις εκ νέου την έννοια της επιτυχίας στη ζωή. Επίσης, προβαίνεις σε επανασχεδίαση των βημάτων που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Στις 29 του μήνα η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ξανανιώσεις παιδί, να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις τη δημιουργική σου διάθεση. Επιπλέον, απογοητεύεσαι από κάποια κοινωνική ομάδα η οποία αισθάνεσαι ότι περιορίζει την αυτοέκφρασή σου, ενώ δεν αποκλείονται ξαφνικά περιστατικά ή δυσκολίες που σχετίζονται με παιδιά. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Λέων Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε όλων των τύπων τις σχέσεις σας. Οι επισκέψεις και η οι συναντήσεις θα είναι μια διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση. Όσοι Λέοντες δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε πιο συχνά από την καθημερινή ρουτίνα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι η στήριξη και οι συμβουλές των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα τώρα!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο δραστήριο και αποδοτικό. Τα επαγγελματικά σας θέματα θα πάρουν ακόμα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε στήσει ένα περιβάλλον σύμπνοιας και συνέργειας. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συμμαχίες, που θα βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Και επειδή η κάθε περίπτωση θα διαφέρει, πρέπει να είστε ανά πάσα στιγμή προσβάσιμοι σε επαγγελματικό επίπεδο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, που κινούνται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο, φέρνουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πίεση, άγχος και καχυποψία προς τους συναδέλφους σου. Στις 13/5 ο Ερμής εισέρχεται στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και, έτσι, ο επαγγελματικός τομέας σταδιακά τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Από τις 15 του μήνα εισέρχεσαι σε μια νέα φάση, όσον αφορά σε ζητήματα καριέρας. Ειδικότερα, είναι πιθανή η αλλαγή δουλειάς ή εργασιακού πόστου, ενώ δεν αποκλείονται κάποιο είδος προαγωγής ή/και επαναπροσδιορισμού των επαγγελματικών σου στόχων. Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο από τις 16/5 φέρνει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με συνεργάτες. Γύρω στις 25 καταφέρνεις να επιβάλεις με έξυπνο τρόπο τη γνώμη σου σε συναδέλφους και εργοδότες και επωφελείσαι από τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *