Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Μαρτίου 2022

Είναι δυνατόν να δυσκολέψει την πορεία σας μια υπεραφθονία ευκαιριών, αγαπητοί Λέοντες;Κι όμως, είναι δυνατόν: Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο προβλέπεται να σας προκαλέσει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης!Ο Ήλιος αποτελεί τον κυβερνήτη και υποκινητή για δράση προς το ζώδιό σας. Μέσα στον Μάρτιο θα βρεθεί σε μια ιδιαίτερα κυρίαρχη θέση, που θα σας φορτίσει με όλη τη ζωτική ενέργεια που θα χρειαστείτε. Θα κληθείτε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα προκύψει μια απρόσμενη πρόταση για επένδυση. Αυτή θα είναι μια δύσκολη απόφαση για εσάς!Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος οπτική για την πρακτική που θα ακολουθήσετε: Χρειάζεται μόνο να κάνετε μια αναθεώρηση της στρατηγικής σας. Να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, αν εργάζεστε μέσα σε μια ομάδα. Καλύτερα να μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις, διατηρήστε έναν σταθερό ρυθμό. Αυτή η περίοδος έχει τη δυναμική να είναι ζωηρή και αλησμόνητη!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο Ωροσκόπιο Λέων Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Με τον Δία να διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρείται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να ζήσεις έναν έρωτα ο οποίος θα θυμίζει τα εφηβικά σου χρόνια…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Μαρτίου 2022

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνα που ξεχωρίζει από την πρώτη του μέρα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από την 1η του μήνα στον έβδομο οίκο σου και θα φύγει από το στρίμωγμα του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πλέον η εύνοιά της θα εστιαστεί στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Αλλά έχουμε και μια άλλη ενδιαφέρουσα κίνηση αυτόν τον μήνα. Από τις 6 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να φέρει πρόσωπα, συμφωνίες και συνεργασίες από το παρελθόν. Σίγουρα όμως είναι απαραίτητη μια σχετική προσοχή στην επικοινωνία και μια υπομονή με καθυστερήσεις και αναβολές. Ο Άρης όλον τον μήνα θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, που σημαίνει ότι θα έχεις αρκετή δουλειά, περισσότερη από ό, τι συνήθως. Και σημαντικό είναι ότι και ο Ουρανός θα περάσει στο ίδιο σημείο από τις 6 του μήνα, όπου και θα παραμείνει τα επόμενα επτά χρόνια. Στη δουλειά σου μπορείς να διαπρέψεις και να παρουσιάσεις τις πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμες ιδέες.

ΓΕΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 1/3 η κοινωνική σου ζωή και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μοιάζουν να βελτιώνονται σημαντικά.. Στις 5 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος (στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 8ο ηλιακό σου οίκο). Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να βιώνεις φόβους και ανασφάλειες, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με το θάνατο ή τα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, η διαίσθησή σου έρχεται στο προσκήνιο, ενώ το «τρίτο μάτι» σου μοιάζει περισσότερο ενεργοποιημένο από ποτέ. Επιπρόσθετα, μπορεί να βιώσεις αναβολές σε ό,τι αφορά την προσπάθειά σου να διευθετήσεις τυχόν ληξιπρόθεσμα χρέη σου προς Δημόσιους Φορείς ή Τραπεζικά Ιδρύματα. Στις 6/3 το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, βασιζόμενος πλέον σε μια πιο μοντέρνα και προοδευτική οπτική γωνία και θεώρηση της ίδιας της ζωής. Στις 20 του μήνα η Εαρινή Ισημερία, η οποία ευνοεί τον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνει τη δυνατότητα να σημειώσεις επιτυχία σε κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς (26/3) και την ορθοδρόμηση του Ερμή (28/3) το ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών σου αρχίζει σταδιακά να ξεμπλοκάρει. Έτσι, η οριστική επίτευξη κάποιας ευνοϊκής για εσένα ρύθμισης μοιάζει να βρίσκεται προ των πυλών. Στις 31/3 ο Άρης εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και αρχίζεις να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ομαδικές δραστηριότητες και στον τομέα της φιλίας.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση
Μη φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, γιατί θα μετανιώσετε που με τη συμπεριφορά σας επιτρέψατε να πληγωθούν πρόσωπα που δε θα θέλατε. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι είναι γιατί ακόμα δε φροντίσατε να αποτινάξετε από πάνω σας την ακαμψία. Πάψτε να χρησιμοποιείτε στηρίγματα και δεκανίκια για να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή. Για να αποκτήσετε τη σχέση των ονείρων σας μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους άλλους. Αποβάλλετε από το μυαλό σας ότι ο έρωτας σας έχει ξεχάσει για πολλά χρόνια και μην αισθάνεστε ότι πια δεν έχετε τα περιθώρια να περιμένετε μια σωστή σχέση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/3 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δημιουργεί την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στην οικονομική σου ζωή. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσεις τα εσωτερικά σου κίνητρα, τους φόβους και τα ψυχικά σου τραύματα. Στις 21/3 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού-Κριού, φέρνει προβλήματα τα οποία αφορούν σε αδέλφια (αν υπάρχουν) ή μακρινούς συγγενείς (όπως πχ θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βιώσεις απροσδόκητα περιστατικά κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Λέων Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας δώσει ευκαιρίες να αποδείξετε τον εαυτό σας, με τους πλέον ανέλπιστους τρόπους. Δεν θα είναι μια περίοδος έντονης δράσης, κάτι που αποτελεί θετικό γεγονός. Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και δράση, για να προσαρμόζεστε κάθε στιγμή στις συνθήκες που θα αλλάζουν. Θα είναι συνετό να έχετε γύρω σας εκείνους που ανθρώπους που σας στηρίζουν στο να υλοποιείτε τους στόχους σας!Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αποφύγετε την προβολή σε αυτό το διάστημα. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή/και να αναλάβετε ένα πιο ηγετικό πόστο. Στήστε τώρα τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να βιαστείτε να περάσετε στην πραγμάτωσή τους… Αυτή είναι η περίοδος που θα συγκεντρώσετε τις δυνάμεις και τις πηγές σας, με επιμελή και άρτιο υπολογισμό όλων των ενδεχόμενων εξελίξεων. Όσο περισσότερο εργαστείτε, τόσο σπουδαιότερη θα είναι η επιτυχία σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία να διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, τα επίπεδα της δημιουργικότητάς σου μοιάζουν εκτοξευμένα στα ύψη, γεγονός το οποίο ευνοεί τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Στις 6/3 ο Ουρανός εισέρχεται στον Ταύρο και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, βιώνεις ένα ξαφνικό γεγονός στον τομέα της καριέρας, το οποίο μπορεί αρχικά να σε αποσυντονίσει. Σε βάθος χρόνου, όμως, θα συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές μόνο για καλό συμβαίνουν, καθώς σε βάζουν στη διαδικασία να επιστρατεύεις την ευελιξία σου και, τελικά, να εξελίσσεσαι. Στις 20 του μήνα το πέρασμα του κυβερνήτη σου (Ηλίου) στο ζώδιο του Κριού (θέση έξαρσης) και στον 9ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο το κύρος σου. Έτσι, τόσο οι συνάδελφοι όσο και οι εργοδότες σου μοιάζουν να σε σέβονται για τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και την εμπειρία σου. Ο Άρης στους Διδύμους και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 31 μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με κάποια ομάδα ανθρώπων από τον εργασιακό σου χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *