Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας αφήνει να εξωτερικεύσετε την ευαισθησία σας;Ο φετινός Νοέμβριος έχει όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.Τα πράγματα έχουν ως εξής για εσάς, συνήθως: Η επαφή σας με τα αισθήματά σας, μοιάζει με προβληματικό δρόμο. Σε κάποια σημεία έχει λακκούβες, σε άλλα είναι φθαρμένος και σε άλλα είναι βραχώδης. Από την άλλη πλευρά, διασχίζει μια υπέροχη διαδρομή με εκπληκτικά τοπία. Έχει ολάνθιστα λιβάδια και σημεία με γάργαρα νερά. Θαυμάσια εμπειρία!Τι είναι αυτό που κάνετε εσείς, αγαπητά λιοντάρια; Κοιτάτε το δυσχερές οδόστρωμα και σκέφτεστε να σταματήσετε και να αλλάξετε πορεία. Δεν έχετε προσέξει καν τον περιβάλλοντα χώρο, δεν έχετε δει τίποτα από όλη αυτή την μαγική φύση!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο Ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26 του μήνα αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ζήσεις έντονες στιγμές μαζί με το ταίρι σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σημαίνει έρωτας, δημιουργικότητα και καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά σου.
Ο οίκος αυτός είναι χαρούμενος και ανάλαφρος και η Αφροδίτη σε ένα τέτοιο σημείο σε κάνει να ξεχνάς το ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και μερικές φορές οι εξελίξεις καθυστερούν.
Πρέπει να καθυστερήσουν, όμως, για να κάνεις την ανασκόπησή σου και για να σχεδιάσεις τη δράση σου μετά τις 21 που θα κινείται πλέον ορθόδρομα.
Από τις 19 ο Άρης θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο σου.
Η Αφροδίτη θα ευνοεί τον έρωτα μέχρι τις 25, από εκεί και μετά θα δεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην εργασία. Όμως έχουμε και μια νέα Σελήνη στις 26 που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, κάτι πολύ θετικό για αυτήν.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΛΕΩΝ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ξεγνοιασιά σου. Στις 19/11 το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να φέρει εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι, ενώ η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 20/11 σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την αγοραπωλησία ή την εκμίσθωση ενός ακινήτου. Στις 22/11 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Τοξότη και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αξιοποίηση των ταλέντων σου και της δημιουργικότητάς σου. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ομορφαίνει σε γενικές γραμμές την καθημερινότητά σου, ενώ στις 27/11 η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα βελτιώνει την ψυχολογία σου και την ευρύτερη διάθεσή σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση…
Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας καλύτερα να μην αρχίσετε. Στις 20 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε. Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους αν βλέπετε ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την επίτευξη των στόχων σου. Μάλιστα, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της καριέρας και της οικογένειας. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ταλέντα και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, καλείστε να αλλάξετε πρακτικές σε αυτό τον τομέα. Αυτό που πρέπει να κάνετε πλέον, είναι αρχικά να μειώσετε ταχύτητα. Καθαρίστε τα τζάμια σας, ανοίξτε τα παράθυρα και βάλτε όλα τα καθρεφτάκια σας στις σωστές θέσεις για να έχετε πανοραμική θέα. Η καινούργια οπτική των πραγμάτων, θα είναι πιο διαυγής και πολύ πιο ενδιαφέρουσα!Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε τώρα, είναι ότι η εστίασή σας στα κέρδη και τα οφέλη, σας έχει παρεκκλίνει από την ουσία της ζωής. Έχετε ξεχάσει να αντιλαμβάνεστε τις μη υλικές ομορφιές της, όπως η ικανοποίηση από τους μικρούς καθημερινούς αγώνες. Επίσης, έχετε απομακρυνθεί πολύ από την έννοια του «δούναι και λαβείν»… Δεν επιστρέφετε τίποτα συναισθηματικό στην ανθρωπότητα και το σύμπαν, ενώ γίνεστε αποδέκτες πολλών θετικών!Αυτή η νέα οπτική που θα αποκτήσετε, θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις «άλλες» πτυχές. Θα πάρετε καινούργιες αποφάσεις, στις οποίες δεν θα επικρατεί το χρήμα και οι υλικές ανταμοιβές. Η μείωση των ρυθμών σας, θα σας αποδείξει ότι τα καθήκοντα μπορούν να διεκπεραιωθούν και χωρίς να είστε εργασιομανείς!Γύρω στις 13 Νοεμβρίου, θα έχετε ήδη εντάξει την ανάπαυλα στην καθημερινότητά σας. Λίγες ανάσες μέσα στην κάθε μέρα, αναπληρώνουν την ενέργειά σας και φορτίζουν τις μπαταρίες σας. Και τελικά, έτσι είστε πολύ πιο δημιουργικοί και αποδοτικοί… Και κυρίως, πολύ ευχάριστοι στον εργασιακό αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βιώσεις ριζικές αλλαγές προκειμένου να αισθανθείς πληρότητα στον εργασιακό τομέα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη διέλευση του Ουρανού από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μάλιστα, η εν λόγω διέλευση δείχνει ότι έχεις ήδη αρχίσει να υιοθετείς σταδιακά ένα πιο εναλλακτικό, μοντέρνο και αντισυμβατικό στυλ στο εργασιακό σου περιβάλλον, το οποίο είτε θα αρέσει στα άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας είτε θα σε φέρει σε ρήξη μαζί τους. Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Ο δε Κρόνος, ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω όλο το μήνα, συνεχίζει να σου φέρνει πληθώρα εργασιακών υποχρεώσεων και ευθυνών. Ευτυχώς, στις 1/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σου και να τα διοχετεύσεις στον εργασιακό σου χώρο. Ωστόσο, γύρω στις 12 ένα απροσδόκητο συμβάν μπορεί να φέρει επαγγελματικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες αρχικά θα σε δυσαρεστήσουν αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν προς όφελός σου. Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά την εργασιακή σου ζωή, αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και σου φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη οι οποίες μπορεί να προέρχονται από γυναίκες.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *