Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει να έχουν τον δικό τους.Εξίσου γεγονός είναι ότι πολλοί παλεύουν ενίοτε, με τον εγωισμό ή τον εγωκεντρισμό τους…Η σχέση σας με τον δικό σας εγωισμό θα μπει στο μικροσκόπιο κατά τον φετινό Οκτώβριο, αγαπητοί Λέοντες!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΣίγουρα οι πάντες σκέφτονται ένα αγέρωχο λιοντάρι, όταν η συζήτηση αφορά τον εγωισμό. Είναι ένας ηγέτης που οφείλει να είναι εγωκεντρικός για να αποδίδει, με την καλή έννοια. Στη δική σας περίπτωση, οι πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου θα απαιτήσουν να τα «πείτε» με τον εαυτό σας επί αυτού του θέματος!Σίγουρα παλεύετε περισσότερο από τον καθένα να χειριστείτε τον εγωισμό σας. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιλαμβάνεστε το μέγεθός του, πότε τον ελέγχετε και πότε ξεπερνάτε τα αποδεκτά όρια. Τολμήστε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, αν πραγματικά θέλετε να σημειώσετε επιτυχίες. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αυτό θα είναι ένα επίτευγμα ζωής!Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο. Μην τις περνάτε μέσα από το φίλτρο του εγωισμού που λέγαμε… Γύρω στις 5 Οκτωβρίου, θα νιώσετε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει η γιόγκα ή η ελαφριά εξάσκηση. Θα επικρατήσετε εσείς στις απαρχαιωμένες αντιλήψεις σας, αντί να σας επιβάλλονται εκείνες. Και όσο προχωράτε προς την προσέγγιση των στόχων σας, θα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και αποδοτικοί! Ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Σκορπιό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Οκτωβρίου 2021

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας εξελίξεων στον τρίτο οίκο σου, στην αρχή πολύ σημαντικών και θετικών μάλιστα. Σε αυτό το σημείο πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη πρόσφατα που σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες.
Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με την επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις, τις συμφωνίες και τα συμβόλαια.
Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες, και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, είναι επίσης πιθανό ένα “συμβόλαιο” γραπτό ή προφορικό.
Σταδιακά το ενδιαφέρον θα μετατοπιστεί στον τέταρτο οίκο σου όμως, με τη μετακίνηση της Αφροδίτης στις 8 σε αυτό το σημείο.
Ο οίκος αυτός αφορά το σπίτι και την οικογένεια με όλους τους δυνατούς τρόπους και όσα άτομα εσύ θεωρείς οικογένεια.
Μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις, να κάνεις αλλαγές στο σπίτι και να έρθεις περισσότερο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΛΕΩΝ

Στις 3/10 η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, ενώ η είσοδος του Ερμή (την ίδια ημερομηνία) στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου «γεννά» σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με την πατρική σου οικογένεια ή κάποιο ακίνητο. Στις 4/10 ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Στις 23/10 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται σε μια υπόθεση αγοραπωλησίας ή ενοικίασης κάποιου ακινήτου, η οποία όμως στις 31/10 φαίνεται να «παγώνει» λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Οκτωβρίου 2021

Εάν δε σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά θα ζείτε και θα γεννιούνται συνέχεια ψευδαισθήσεις. Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Οι σωστές διασυνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή, θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη και την πορεία σας.

ζώδια Λέων Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε για λίγο στην άκρη τους υπολογισμούς και την εξισορρόπηση των τραπεζικών σας λογαριασμών. Αυτό που σας λείπει, είναι ο αυθορμητισμός. Πότε ήταν η τελευταία φορά που παρατηρήσατε το περιβάλλον, που πήγατε μια βόλτα άνευ λόγου και αιτίας; Που δεν πατήσατε το γκάζι γιατί βιάζεστε, που χορέψατε ή τραγουδήσατε στη μέση του δρόμου; Γύρω στις 10 του μήνα καλείστε να τα δοκιμάσετε όλα, να βιώσετε πώς είναι να αφήνεστε στη ροή της διάθεσής σας!Εστιάστε περισσότερο στην ανοικοδόμηση της καριέρας σας γύρω στις 15 Οκτωβρίου. Δεν έχει σημασία σε ποια φάση ζωής βρίσκεστε: Αν την ξεκινάτε τώρα ή είστε ήδη δημιουργημένοι. Μια ρεαλιστική ματιά σε όσα έχετε πετύχει και σε όσα στοχεύετε, θα σας αποδώσει τα μέγιστα στη συνέχεια της πορείας σας!Κάτι καινούργιο σας γεμίζει έμπνευση. Αδράξτε την ευκαιρία για να το εξερευνήσετε κοντά στις 20 του μήνα. Θα πρόκειται για μια διαδοχή εξαιρετικών συγκυριών, που θα σας ωθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα, μια προαγωγή, ένα πανέμορφο ουράνιο τόξο… Το βέβαιο είναι ότι θα σας συναρπάσει και θα αποτελέσει έναυσμα!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Δεκεμβρίου 2021

Ένας σχετικά μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο Δεκέμβριος για εσάς, αγαπητοί Λέοντες.Χωρίς να υποκρύπτει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *