Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και μάθησης για εσάς!Ο τομέας της μάθησης απευθύνεται στον εσώτερο εαυτό σας, αυτόν που ενίοτε δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ή περιορίζει τη δημιουργική σας έκφραση.Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΤις καλύτερες προθέσεις έχει για εσάς ο Σεπτέμβριος, όσο κι αν τα «φαινόμενα» μπορεί να σας υποδεικνύουν το αντίθετο. Προτεραιότητά σας πρέπει να καταστεί το να αποφεύγετε να επιβαρύνετε το μυαλό σας με όλων των ειδών τα προβλήματα. Φυσικά και έχετε εγχειρήματα σε εξέλιξη, με κάποια από αυτά να είναι επίπονα. Ωστόσο, η διάθεσή σας θα είναι συνολικά καλή, παρά τις κάποιες εκφάνσεις κυκλοθυμίας!Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου μπορεί να γίνει ευνοϊκός για εσάς, όσο αφορά την ενδυνάμωση όλων των σχέσεών σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν έχετε λόγο να πιέσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, απλώς χρειάζεται τον δικό της χρόνο. Να τα αφήσετε όλα να βρουν τον φυσικό τους ρυθμό, παρατηρώντας τα με ηρεμία και σύνεση! Ωροσκόπιο Λέων Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/9 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Λέων Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία πολλών πλανητών στον δεύτερο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να μπουν σε μια σειρά, μπορείς να τα προγραμματίσεις, να τα βελτιώσεις και να κάνεις και ένα ή περισσότερα νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα.
Από το δεύτερο μισό του μήνα η έμφαση δίνεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες, τα συμβόλαια, την κοινωνική σου ζωή.
Εκεί θα βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Ερμής από τις 14 και ο Ήλιος από τις 23, ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στις 28.
Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας επιβραβευτικός, που σε ανταμείβει κυρίως για τις δυσκολίες που πέρασες από τον Μάιο μέχρι και τον Ιούλιο και που σου δείχνει ότι ακόμη και αυτά που σου φαίνονται σοβαρά εμπόδια ή που δεν μπορούν να ξεπεραστούν, μπορείς τελικά να τα ξεπεράσεις.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από τον 2ο ηλιακό σου οίκο και σου παρέχουν τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 14/9 οι 2 προαναφερθέντες πλανήτες εισέρχονται στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου γεννιέται η επιθυμία να μετακινηθείς, να πραγματοποιήσεις εκδρομές, να ανταλλάξεις απόψεις με τους γύρω σου και να συλλέξεις πληροφορίες. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις την πίεση και το άγχος που σου προκαλούν διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 23/9 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ζυγό και ο ίδιος γίνεσαι ακόμα πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός, ενώ το μυαλό σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες και να είναι πιο ευρηματικό από ποτέ.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Λέων Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Λέοντα από την Άντα Λεούση…
Είστε αρκετά υπερευαίσθητοι και ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να κατανοήσει τον υπέρμετρο ρομαντισμό σας. Αν όμως στην προσπάθειά σας να τον ταρακουνήσετε αρχίσετε να παίζετε παιχνίδια γοητείας θα κάνετε τη σχέση σας να υποφέρει και δε θα κερδίσετε τίποτα. Αν ξεπεράσετε τα όρια να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τελεσίδικες αποφάσεις από το έτερόν σας ήμισυ. Μην αφήσετε τη φθορά να δηλητηριάσει την ερωτική σας ζωή και μην παίζετε το ρόλο του θύματος που δε σας ταιριάζει. Ο ψυχισμός σας υποφέρει λόγω συνεχών συναισθηματικών αλλαγών και ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκαλέσει εύκολα ρήξη στη σχέση σας.

ζώδια Λέων Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου δεν θα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε ή να κάνετε διαλείμματα στο φόρτο εργασίας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Θα προτιμάτε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε στην έδρα σας, γιατί θα αλλάξει το σκεπτικό και η οπτική σας προς τη ζωή γενικότερα. Θα κατανοήσετε πλέον ότι αν κάτι δεν λειτουργεί, ίσως δεν χρειάζεται να λειτουργήσει!Αυτή είναι μια περίοδος που θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη φιλοσοφία και ενδοσκόπηση. Πρέπει να αφιερώστε χρόνο στην περισυλλογή, στην κατανόηση των αιτιών που τόσοι τομείς της ζωής σας είναι επιφανειακοί και χωρίς συναίσθημα. Σας είναι πολύ πιο εύκολο να παραμερίζετε ή να αγνοείτε προβλήματα και στρεσογόνες καταστάσεις, παρά να τα χειρίζεστε και να λήγουν… Με άλλα λόγια, η περηφάνια του λιονταριού είναι για εσάς η αδιαφορία – ή η αλαζονεία σας ενίοτε!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Λέων Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *