Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Απριλίου 2021

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίοδος για όλους σας αναμένεται να είναι ο Απρίλιος, αγαπητοί Παρθένοι.Οι πλανητικές συγκυρίες θα σας φέρουν πολλές εκπλήξεις… Και αν και ενδέχεται να μην σας παράσχουν στήριξη, πάντως δεν θα σας βλάψουν! Ωροσκόπιο Παρθένος Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) να διελαύνει από τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 17/4 προβαίνεις σε συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Απριλίου 2021

Ένα από τα κεντρικά ζητήματα του Απριλίου είναι τα οικονομικά. Και τα επαγγελματικά σου θέματα σίγουρα έχουν εξελίξεις με τον Άρη στον δέκατο οίκο σου, όπως και οι συνεργασίες, αλλά οι οικονομικές συμφωνίες, οι αμοιβές που διεκδικείς, τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους (στους άλλους συμπεριλαμβάνονται και οι τράπεζες, η εφορία, η οικογένεια) – όλοι αυτοί οι τομείς μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη με τη νέα Σελήνη στις 5, με την Πανσέληνο στις 19 και με την Αφροδίτη από τις 20 στον Κριό. Η δουλειά παρεμπιπτόντως φαίνεται ότι θα είναι αρκετή και ότι θα πρέπει να είσαι αρκετά οργανωμένος, αυτό όχι μόνο θα σε σώσει από την εξάντληση, αλλά θα σε οδηγήσει και στην επιτυχία γρηγορότερα.

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στους Διδύμους και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, εστιάζεις την προσοχή σου στη δημόσια εικόνα σου και στο ευρύτερο κοινωνικό προφίλ σου. Στις 10/4 η ανάδρομη κίνηση του Δία φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποιο παρελθοντικό ζήτημα το οποίο σχετίζεται με ένα ακίνητο ή με την οικογένειά σου. Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 17/4 ο τομέας των ανθρώπινων σχέσεων μοιάζει να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Ωστόσο, στις 17 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ενδοσκοπείς και να γίνεσαι πιο εσωστρεφής. Η μεταφυσική και η ψυχολογία μοιάζουν να σε έλκουν περισσότερο από ποτέ. Στις 20 με το πέρασμα του Ηλίου στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργείται η ανάγκη να ερευνήσεις τα μυστήρια της ζωής, να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες και να κατανοήσεις αφηρημένες έννοιες. Την ίδια στιγμή, η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να βελτιώνει την ψυχολογία και τη διάθεσή σου ενώ σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις μια ευνοϊκή προς εσένα ρύθμιση τυχόν οφειλών σου. Τέλος, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα (με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω) μπορεί να νοσταλγήσεις την ξεγνοιασιά της παιδικής σου ηλικίας, καθώς θα συνειδητοποιήσεις ότι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου δεν σου επιτρέπουν να χαρείς όπως και όσο θα ήθελες την ίδια τη ζωή.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Απριλίου 2021

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς, αλλά όπως και να έχει θα έχετε πολλές επιτυχίες. Βέβαια, αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς σας είναι πιθανό να καταπλήξει τα οικεία σας πρόσωπα και να αντιμετωπίσετε παράπονα. Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, σου δημιουργεί την επιθυμία να εισάγεις αλλαγές στην οικονομική σου ζωή. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσεις τα εσωτερικά σου κίνητρα, τους φόβους και τα ψυχικά σου τραύματα. Στις 19 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να σου προκαλέσει στιγμιαίο εκνευρισμό, λόγω κάποιων απροσδόκητων δαπανών, οι οποίες μοιάζουν να σε βγάζουν εκτός του οικονομικού προγραμματισμού σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Πιο συγκεκριμένα, την ατμόσφαιρα θα καθορίσει ο Ερμής. Είναι ο πλανήτης που αποτελεί ταυτόχρονα τον κυβερνήτη και τον υποκινητή δράσης του ζωδίου σας. Στη διάρκεια του Απριλίου θα έχει αυτή την διπλή επίδραση, με αποτέλεσμα κάθε αστρολογική επίδραση να είναι μειωμένη. Αυτό το γεγονός, από τη μία πλευρά θα σας δώσει απεριόριστη ελευθερία. Από την άλλη, προσδίδει επιπλέον ευθύνη και βάρος σε κάθε απόφαση και κίνησή σας!Τα άστρα σας συνιστούν να αξιοποιήσετε αυτό το κλίμα για εγχειρήματα που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον – και όχι απαραίτητα υλικά. Στην προσωπική σας ζωή ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να εστιάσετε εσείς την προσοχή σας σε αυτές. Έχετε το ελεύθερο να κινηθείτε προς διάφορες κατευθύνσεις, αρκεί να το κάνετε με σύνεση για να μην σας σταματήσει τίποτα. Τούτου λεχθέντος, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις για να μην χάσετε άλλες σημαντικές συγκυρίες!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να κατανοήσετε τον εαυτό σας. Θα είστε σχεδόν «απυρόβλητοι», τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όλα θα κυλούν ομαλά και σταθερά, χωρίς πιέσεις από καμία πλευρά. Αυτό είναι θετικό για εσάς, καθώς χρειάζεται να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας: Ίσως να μην υπάρξει μετά χρόνος επισκόπησης!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε θέματα καριέρας. Ταυτόχρονα, μπορεί να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να εναντιωθείς σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και, τελικά, να έρθεις σε ρήξη με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους. Ευτυχώς, ο κυβερνήτης σου (Ερμής) στους Ιχθύς μέχρι τις 17 του μήνα και η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 20 του μήνα πρόκειται να σε βοηθήσουν ώστε να διαχειριστείς τα επαγγελματικά σου ζητήματα με περισσότερη διπλωματία, αποφεύγοντας χειρότερες καταστάσεις. Στις 24 ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος ενώ στις 30 αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά και ο Κρόνος. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του μήνα αισθάνεσαι ότι δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσο και όπως θα ήθελες την προσωπική σου δημιουργικότητα και να διοχετεύσεις/ενσωματώσεις τα ατομικά σου ταλέντα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *