Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Αυγούστου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, είστε διατεθημένοι να κοιτάξετε κατά μέτωπο τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά σας σημεία;Αυτό ακριβώς προτίθεται να κάνει για εσάς ο φετινός Αύγουστος, μια περίοδος με αρκετά «σκαμπανεβάσματα»…Ωστόσο, θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις και τις αμφιβολίες σας, θα καταφέρετε να εξελίξετε την καθημερινότητά σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣε γενικές γραμμές, το ευνοϊκό κλίμα του Αυγούστου θα σας επιτρέψει να χειριστείτε μια ευρεία γκάμα προβλημάτων. Ίσως να μην είχατε τον χρόνο ή τη διαύγεια να τα επιλύσετε νωρίτερα. Η ευστροφία και η αποφασιστικότητα που θα σας κατακλύσουν τώρα, θα σας ωθήσουν να κλείσετε πολλά θέματα του παρελθόντος για να προχωρήσετε στο μέλλον!Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Παράλληλα, δεν πρέπει να θορυβηθείτε αν οι τομείς που θα διαπρέψετε δεν είναι αυτοί που θεωρούσατε ως προτεραιότητες της περιόδου! Ωροσκόπιο Παρθένος Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου και θα έχεις πραγματική εύνοια – καμία σχέση με τον δύσκολο Ιούλιο με τις δύο εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή.
Ήδη ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από την πρώτη του μήνα, και θα αρχίσεις να νιώθεις περισσότερο ελεύθερος να δράσεις σε όλους τους τομείς. Από το δεύτερο μισό του μήνα όμως η έμφαση δίνεται σε εσένα απόλυτα!
Στις 18 Άρης, στις 21 η Αφροδίτη, στις 23 ο Ήλιος, στις 29 ο Ερμής θα βρεθούν στο ζώδιό σου και στις 30 θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στην Παρθένο! Ανανέωση, επίτευξη στόχων, νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες, καλύτερα συναισθηματικά: η ζωή σου αρχίζει να τρέχει σε ένα από τους πιο “ήσυχους” μήνες του χρόνου για πολλούς.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 14/9 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, μπαίνεις σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης βάσει της μέχρι τώρα πορείας σου. Την ίδια ημερομηνία εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Ζυγό και, ως εκ τούτου, προσπαθείς να εξισορροπήσεις όσο γίνεται τα έσοδά σου με τις δαπάνες σου. Στις 18/9 ο Κρόνος ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να δομήσεις τη δημιουργική σου διάθεση, προκειμένου να τη διοχετεύσεις στα κατάλληλα μονοπάτια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα ασχολείσαι ενεργά με το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Ειδικότερα, γύρω στις 23 του μήνα ένα συμβάν σε προτρέπει να πράξεις βασιζόμενος στο ήθος σου, με αποτέλεσμα να εισπράξεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση των γύρω σου. Ωστόσο, γύρω στις 29 σου γεννιέται η επιθυμία να εκμοντερνίσεις και να ορίσεις εκ νέου τις αξίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση…
Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προδιαθέστε τον εαυτό σας, γιατί σας περιμένει δουλειά. Με μια πιο εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας, θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δε θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

ζώδια Παρθένος Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που αρκεί για να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση από την αρχή του μήνα, είναι να επιστρατεύσετε την επιμονή σας. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα, για να μην εξαντληθείτε καθ’ οδόν. Ακόμα και τα οικονομικά σας προβλέπεται να βελτιωθούν με την αξιοποίηση των ταλέντων σας. Ποιο είναι το κλειδί για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα; Να κατευνάσετε μια τάση της ιδιοσυγκρασίας σας, να αμφισβητείτε ενίοτε την ικανότητά σας να κατακτήσετε κορυφές!Αν σας προσεγγίσουν άτομα που θα αμφισβητήσουν την πορεία ή την ικανότητά σας να χειριστείτε καταστάσεις, εσείς να τα αγνοήσετε και να συνεχίσετε να προχωράτε. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, γύρω στα μέσα Αυγούστου καλείστε να δείξετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Αυτά θα σας ωθήσουν να βρίσκεστε εκεί που πρέπει… Και αν αντικρύσετε τα πάντα εκ νέου από μικρή απόσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε τις λύσεις που απαιτούνται για να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας ορίζοντα!Να ξέρετε ότι ο δυναμισμός θα είναι μόνιμος σύμμαχός σας μέσα στον Αύγουστο και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Για να μην χρειαστεί να λάβετε δραστικά μέτρα έναντι ατόμων που ίσως σας αμφισβητήσουν, αλλάξτε το σκεπτικό σας στον χειρισμό τους. Αξιοποιήστε τα θετικά σημεία των παρατηρήσεών τους αλλά αγνοήστε και αποβάλετε τον αρνητισμό της παρουσίας τους!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!Κι όμως, η εστίασή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *