Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να είναι μια εξαιρετικά υποσχόμενη περίοδος για όλους τους Παρθένους.Ο συνήθης ουράνιος προστάτης σας ο Ερμής θα παραμείνει στο πλευρό σας, έχοντας ως βοηθό του την Αφροδίτη!Η θεά της αγάπης και της αρμονίας ευθύνεται για την ανόρθωσή σας, γι’ αυτό η συμβολή της θα κάνει αυτό το διάστημα υπέροχο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΑκόμα και υπό αυτές τις τόσο ευνοϊκές συγκυρίες, μέσα στον Δεκέμβριο δεν πρέπει να το παρακάνετε με τα ρίσκα. Αν νιώθετε ότι πρέπει να δράσετε κάποια δεδομένη στιγμή, να το κάνετε αφού μετρήσετε πιθανά εμπόδια ή αρνητικές εξελίξεις.Ίσως να σας φανεί λίγο δύσκολο να προσδιορίσετε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας τώρα, γιατί κάποιες στιγμές θα νιώθετε να αμφιβάλετε για τις θέσεις σας. Το συνετό θα είναι να κάνετε και έναν δεύτερο έλεγχο στα δεδομένα σας πριν προχωρήσετε, γνωρίζοντας ότι δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε!Στη διάρκεια αυτού του μήνα ενδείκνυται να υποστηρίξετε σθεναρά τα συμφέροντά σας σε κάθε τομέα, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε επιθετικοί ή να προκαλέσετε συγκρούσεις, η παράθεση των απόψεών σας είναι αρκετή για να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας. Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή σας, θα αποτελέσει τον παράγοντα εξομάλυνσης κάθε δυσχέρειας και την αίσια κατάληξή της. Παράλληλα, μέσα στον Δεκέμβριο δεν πρέπει να μεταθέσετε δικές σας υποχρεώσεις σε άλλους. Ωροσκόπιο Παρθένος Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στις 1/12 εκδηλώνεις εντελώς ξαφνικά τη ζήλια σου και συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου με ιδιαίτερη κτητικότητα…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς που πέρασε, το καλό της πρόσωπο αποφάσισε να το δείξει προς το τέλος της. Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορεί να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να κάνεις κάποιες συμφωνίες, να επικοινωνήσεις σε βάθος και η επικοινωνία να γίνεται με συναισθηματικό τρόπο. Από τις 6 θα κινείται και ο Ερμής ορθόδρομα και όλα θα μπουν στη θέση τους και θα μπορείς να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Ένας άλλος τομέας που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι το σπίτι και η οικογένεια. Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται σε αυτόν τον τομέα και εκεί βρίσκεται και ο πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, ο Δίας. Μπορεί να έρθεις περισσότερο κοντά (και πρακτικά και συναισθηματικά) με δικούς σου ανθρώπους, να κάνεις αλλαγές στο σπίτι, ακόμη και να μετακομίσεις. Η πανσέληνος στις 22 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και με συναντήσεις με φίλους που μπορούν να λειτουργήσουν πολύ ανακουφιστικά.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/12 η είσοδος του ανάδρομου Ερμή (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον 3ο ηλιακό σου οίκο φέρνει προβλήματα, καθυστερήσεις και αναβολές στις μετακινήσεις σου. Επίσης, κάνει τις επικοινωνίες σου πιο δύσκολες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, σε βάζει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και επανεξέτασης ορισμένων θεμάτων. Ευτυχώς, στις 2/12 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και «κατευνάζεται» κάπως το επικοινωνιακό μπλοκάρισμα που βιώνεις. Επιπλέον, αρχίζουν σταδιακά να εξομαλύνονται οι σχέσεις σου με τους γείτονες, τα αδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα σε βοηθάει ώστε να αποκαταστήσεις οριστικά την ισορροπία στις επικοινωνίες σου με τον περίγυρό σου. Στις 13 η είσοδος του Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει κάπως νοσταλγικό. Η σκέψη σου ταξιδεύει στο μακρινό παρελθόν σου, ενώ το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Στις 22/12 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε βάζει στη διαδικασία να εξερευνήσεις και να φέρεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου και τις δημιουργικές πλευρές του εαυτού σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα ΛεούσηΣτις 6 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, το σεξαπίλ σας θα είναι λαμπερό και το ενδιαφέρον των άλλων στραμμένο σε εσάς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρχουν αγκάθια σε παλιές σας σχέσεις ή σε κάποιες που μόλις αρχίζουν, καθώς κάποιες ανασφάλειες και ευθιξίες σας δε θα σας αφήσουν να αφεθείτε στον έρωτα, να απολαύσετε και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας επαφές. Δημιουργήστε από τώρα ένα αισιόδοξο κλίμα που θα το διατηρήσετε και μην παίζετε με την αγάπη. Μπορεί να είστε λάτρης τέτοιου τύπου παιχνιδιών, αλλά καμιά φορά γίνονται μπούμερανγκ, οπότε δε βλάπτει να είστε και λίγο εγκρατείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με την πατρική σου οικογένεια, να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή ακόμη και να μετακομίσεις. Στις 22 η Πανσέληνος στον Καρκίνο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις φιλίες σου και σε κάνει να αισθάνεσαι διχοτομημένος μεταξύ της ανάγκης σου να ανήκεις σε μία ομάδα και της επιθυμίας σου να εκφράζεις ελεύθερα τον εαυτό σου.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ασχοληθείτε οι ίδιοι με όλα, διατηρώντας πάντα το μέτρο όσο αφορά τις αντοχές και τις ικανότητές σας. Το να προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, θα είναι χειρότερο από το να μην κάνετε τίποτα!Όσο αφορά την επαγγελματική και οικονομική αρένα, οι εξελίξεις θα είναι πιο αίσιες και αποδοτικές απ’ όσο φαντάζεστε. Ο Δεκέμβριος έχει τη δυναμική να σας ανοίξει αρκετές «καινούργιες» πόρτες… Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε ξεκάθαροι για τις προθέσεις σας και να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας!Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα κερδίσετε πολύ έδαφος έναντι του ανταγωνισμού μέσα στον Δεκέμβριο. Αν προετοιμάζετε για κάτι σημαντικό, ελέγξτε επανειλημμένα όλα τα στοιχεία μήπως σας έχει διαφύγει κάτι. Αυτή η περίοδος σας συστήνει να μην δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν, περιλαμβανομένων των πιο κοντινών σας ανθρώπων… Αυτή η συμβουλή δεν αφορά ατασθαλίες από πλευράς τρίτων, αφορά τη ρεαλιστική αλήθεια ότι κανείς δεν έχει ανοσία στα λάθη! Η σημασία στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει εσάς, θα σας επιτρέψει να εντοπίσετε πιο εύκολα κάποια αβλεψία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα βελτιώνει τις επικοινωνίες σου με εργοδότες και συναδέλφους, ενώ ο Άρης στους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προκαλεί προστριβές με συνεργάτες. Ειδικότερα, μπορεί να εισπράξεις επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι οποίες θα σε απογοητεύσουν. Γύρω στις 22 μπορεί να κληθείς εντελώς ξαφνικά να εργαστείς ομαδικά. Η δημιουργική σου διάθεση μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη. Ωστόσο, νιώθεις ότι τα μέλη της εν λόγω ομάδας, με τα οποία καλείσαι να συνεργαστείς προκειμένου για την επιτυχή ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ, δεν αποδέχονται τις ιδέες σου και περιορίζουν την ελεύθερη αυτοέκφρασή σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *