Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Φεβρουαρίου 2022

Κάπως ιδιόρρυθμα προβλέπεται να κυλήσει ο Φεβρουάριος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι.Από τη μία πλευρά θα έχετε κάποιες αρνητικές πλανητικές επιρροές, από την άλλη πλευρά αυτές θα έχουν θετικά αποτελέσματα.Παράλληλα, οι δυσκολίες που θα ανακύψουν, θα έχουν τη δυναμική να σας ωθήσουν στην εύρεση καινούργιων λύσεων!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΠιο συγκεκριμένα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα δεχθείτε την αρνητική επήρεια του Ερμή. Ωστόσο, ο επικοινωνιακός πλανήτης θα σας προκαλέσει να πάρετε πιο αίσιες διαδρομές. Οι όποιες δυσχέρειες σας παρουσιαστούν, δεν θα είναι κρίσιμες και θα ενισχύσουν τελικά στη βελτίωση των σχεδίων σας. Επί αυτού θα φροντίσουν η Σελήνη και ο Άρης, που θα βρεθούν σε ευνοϊκές θέσεις απέναντί σας!Μέσα στον Φεβρουάριο θα βιώσετε μοναδικές εμπειρίες, που θα σας κάνουν πιο δυνατούς και αποφασιστικούς. Θα δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται, αν και με διαφορετική πορεία από αυτήν που είχατε χαράξει αρχικά. Αυτό το κλίμα θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σας, ίσως με καινούργιες πηγές εισοδήματος ή με ουσιώδεις αλλαγές στις δραστηριότητές σας!Όσοι ασχολείστε με το επιχειρείν, μπορείτε να μάθετε πολλά αυτή την περίοδο από τον ανταγωνισμό. Να δώσετε περισσότερη προσοχή και σε ό,τι αφορά την πολιτική σας για το εργατικό δυναμικό! Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, θα περάσετε έναν ευχάριστο μήνα με αρκετά σημαντικά γεγονότα. Να είστε προσεκτικοί στις καθημερινές σας δραστηριότητες, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος για ατυχήματα στις αρχές του μήνα. Αν και αυτή η περίοδος δεν θα είναι άκρως ρομαντική, δεν πρόκειται να σας λείψουν τα θερμά συναισθήματα και η τρυφερότητα! Ωροσκόπιο Παρθένος Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4 του μήνα εμφανίζεσαι «σπιτόγατος» και προτιμάς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Φεβρουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα του Φεβρουαρίου. Ο οποίος Φεβρουάριος, παρεμπιπτόντως, δεν μοιάζει καθόλου στον έντονο και πολλές φορές δυσάρεστο Ιανουάριο. Ο έρωτας, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια, όλα θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμά του. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται και στον οίκο της εργασίας, της καθημερινότητας και της “οργάνωσής” της, που σημαίνει ότι όλο τον μήνα θα υπάρχουν πιθανότητες για νέες συνεργασίες ή για να προωθήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια. Από τις 14 τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια ανάσα γιατί ο Άρης μπορούμε να πούμε ότι για αρκετό διάστημα τα στρίμωχνε λίγο. Και στις 19 συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον, εκείνες τις μέρες ολοκληρώνεται μια κατάσταση στη ζωή σου και ανοίγει ένας νέος δρόμος.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 4 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αυξάνεται η δημιουργικότητά σου, ενώ την ίδια στιγμή έρχονται στο προσκήνιο οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες καθώς και η επιθυμία σου να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Με την είσοδο του Ερμή (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 10/2, η ανάγκη σου για επικοινωνία, συζητήσεις και κοινωνική αλληλεπίδραση αυξάνεται. Στις 14 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Συνεπώς, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις σπουδές σου ή σε άλλα ζητήματα εκπαιδευτικής φύσεως και αρχίζεις να καταβάλλεις ιδιαίτερες προσπάθειες προκειμένου να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σταδιακά να αναζητάς την προσωπική σου ταυτότητα μέσα από τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να προσελκύσεις γύρω σου άτομα τα οποία θα χαρακτηρίζονται από ισχυρογνωμοσύνη και αρχηγικές τάσεις ενώ είναι, επίσης, πιθανό να προβάλεις δικά σου χαρακτηριστικά (τα οποία για κάποιο λόγο έχεις απωθήσει στα βάθη του ασυνειδήτου) στους γύρω σου.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση
Στις 19 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων, οπότε ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούριες σας συνεργασίες, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει. Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σε βοηθάει ώστε να φέρεις επιτέλους εις πέρας διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να ασχοληθείς ενεργά με τη φυσική σου κατάσταση. Στις 19 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί εσωτερική ένταση και νεύρα. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά στην υγεία σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου δεν θα είναι και οι πιο σταθερές για τις δραστηριότητές σας. Αρχικά, να φροντίζετε την υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να καταβάλετε συνεχή προσπάθεια να διατηρήσετε ισορροπίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυτές που θα απαιτήσουν τον περισσότερο χρόνο σας. Μην διστάσετε να αναλάβετε τα ηνία όπου νιώσετε ότι το επιτάσσουν οι περιστάσεις!Είναι πολύ πιθανό κάποιες στιγμές να χρειαστεί να θυσιάσετε τις αρχές σας ή να ταράξετε ακλόνητους κανόνες, προκειμένου να πετύχετε αλλαγές που απαιτούνται. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι ο καθένας έχει την ατομική του ελεύθερη βούληση… Να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε γρήγορα στις καταστάσεις που θα αλλάζουν: Μόνο έτσι θα αγγίξετε τις επιτυχίες και τα κέρδη που επιδιώκετε!Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα νιώσετε να επιστρέφετε κάπως στην ομαλότητα, καθώς όλα θα μπουν σε πιο οικεία πορεία. Να δίνετε σημασία στις συμβουλές που θα σας δώσουν, οι άνθρωποι που πραγματικά εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Αντιστοίχως, να είστε επιφυλακτικοί προς όσους μπορεί να σας χαμογελούν – αλλά πίσω από τη «σύμπραξή» τους υπάρχει φθόνος. Όπου και όταν τους εντοπίζετε, να είστε απόλυτα ειλικρινείς απέναντί τους. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην διστάσετε να συμμαχήσετε με άτομα που δεν συμπαθείτε – αρκεί αυτό να μην βλάπτει τους στόχους σας. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσεγγίσετε τους υψηλά ιστάμενους και να θέσετε τα ζητούμενά σας με ρεαλιστικά επιχειρήματα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γύρω στις 4 του μήνα, τα επίπεδα της δημιουργικότητάς σου μοιάζουν να εκτοξεύονται στα ύψη, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις δουλειά ή πόστο εντός της ίδιας εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι η καινούρια σου θέση θα σε γεμίζει περισσότερο και θα σου προσφέρει ένα αίσθημα πληρότητας και ψυχικής ικανοποίησης. Στις 19 του μήνα καλείσαι να συνεργαστείς προκειμένου για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ αλλά μπορεί να αισθανθείς ότι ο συνεργάτης σου είναι απόλυτος και καταπιεστικός και στερείται αντικειμενικότητας.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!Κι όμως, η εστίασή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *