Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Παρθένοι!Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό στη Νέα Χρονιά με τις καλύτερες προθέσεις για εσάς! Το πρώτο δείγμα του θα είναι η επιστροφή της ζωτικότητάς σας και η συνολική ανάταση της διάθεσής σας…Εναπόκειται σ’ εσάς να αξιοποιήσετε όλη την εύνοια του σύμπαντος και τις ευκαιρίες που θα σας στείλει!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣε γενικές γραμμές, το πλανητικό περιβάλλον θα είναι αρμονικό απέναντί σας. Εξαίρεση θα αποτελέσει ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης και «ενεργοποιητής» όσων ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου. Στη διάρκεια του μήνα θα βρεθεί σε προνομιακή θέση έναντι του Ήλιου, που θα κυριαρχεί στο ουράνιο στερέωμα αυτή την περίοδο.Τι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητά σας; Ότι δεν πρέπει να αναμένετε ιδιαίτερη βοήθεια από εξωγενείς παράγοντες… Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την χρειάζεστε, μιας και όλα θα κυλούν με θετικό πρόσημο!Στη διάρκεια του μήνα επιλέξτε να κινηθείτε με ορμή αλλά και σύνεση, αποφεύγοντας να πάρετε αχρείαστα ρίσκα. Να στρέφετε την προσοχή εκεί που πρέπει, για να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας. Αν θεωρήσετε ότι όλα κυλούν τόσο ομαλά που έχετε περιθώριο να χαλαρώσετε, να το κάνετε. Αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι όσα περισσότερα επενδύσετε τώρα με τη λιγότερη απώλεια ενέργειας, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι όλη η χρονιά… Κυριολεκτικά, ο Ιανουάριος μπορεί να αποτελέσει θεμέλιο για όσα θα οικοδομήσετε στη συνέχεια! Ωροσκόπιο Παρθένος Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο ερωτισμός σου και οι σεξουαλικές σου επιθυμίες εκτοξεύονται στα ύψη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα του Φεβρουαρίου. Ο οποίος Φεβρουάριος, παρεμπιπτόντως, δεν μοιάζει καθόλου στον έντονο και πολλές φορές δυσάρεστο Ιανουάριο. Ο έρωτας, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια, όλα θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμά του. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται και στον οίκο της εργασίας, της καθημερινότητας και της “οργάνωσής” της, που σημαίνει ότι όλο τον μήνα θα υπάρχουν πιθανότητες για νέες συνεργασίες ή για να προωθήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια. Από τις 14 τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να παίρνουν μια ανάσα γιατί ο Άρης μπορούμε να πούμε ότι για αρκετό διάστημα τα στρίμωχνε λίγο. Και στις 19 συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον, εκείνες τις μέρες ολοκληρώνεται μια κατάσταση στη ζωή σου και ανοίγει ένας νέος δρόμος.

ΓΕΝΙΚΑ

Την 1/1 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αισθάνεσαι εκνευρισμό και να ανησυχείς για τα οικονομικά σου ζητήματα και ιδιαίτερα για τα χρέη σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον τραπεζικό υπάλληλο ή υπάλληλο του δημοσίου, ο οποίος θα απορρίψει το αίτημά σου για ρύθμιση των οφειλών σου. Επιπλέον, μπορεί να σου προκαλέσουν θυμό οι εξελίξεις ενός κληρονομικού ζητήματος, το οποίο προσπαθείς να διευθετήσεις εδώ και καιρό. Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 έρχεται στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η επιθυμία να ανακτήσεις την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά σου. Με την ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 6 του μήνα, αρχίζει να φαίνεται ένα «φως στο τούνελ» και οι διαπραγματεύσεις σου σε σχέση με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σου μοιάζουν να μπαίνουν σε νέα βάση και να ξεκινούν από το μηδέν. Η Αφροδίτη στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη από τις 7 σου χαρίζει όμορφες στιγμές στο σπίτι και βελτιώνει τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία καλείσαι να φέρεις εις πέρας.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση
Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με υπευθυνότητα και να ξέρετε πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας στηρίζουν. Από τον εργασιακό σας χώρο θα γίνουν κάποιες νέες προτάσεις που απαιτούν να το παίξετε λίγο δύσκολοι, ώστε έτσι να σας εκτιμήσουν ακόμα πιο πολύ. Η αεράτη εικόνα σας και οι καλές υπηρεσίες που μπορείτε να προσφέρετε, θα σας βοηθήσουν κατά πολύ. Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στο σύντροφό σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6 του μήνα η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου δημιουργεί την επιθυμία να ξεκινήσεις κάποιο καινούριο χόμπι, το οποίο θα σε ανανεώσει και θα σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Στις 21 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ένα έντονο συναίσθημα μοναξιάς, σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένος και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι έχεις χάσει τον «προσανατολισμό» σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.

ζώδια Παρθένος Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του 2022 δεν θα σας κουράσει με ειδήσεις ή γεγονότα. Οι αλλαγές που θα προκύψουν, θα είναι αλλαγές ζωής του ίδιου σας του εαυτού. Κάποιοι θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν κάνετε αυτά που πραγματικά θέλετε και όσα πραγματικά αξίζουν. Άλλοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, άλλοι θα στραφείτε στην ενδοσκόπηση.Η τρίτη εκδοχή ίσως να είναι και η λιγότερο ενδεδειγμένη: Αυτή δεν είναι καλή περίοδος για λεπτομερείς σχεδιασμούς ή αντανακλάσεις. Θα είναι πιο συνετό να επιλέξετε την δράση, εξαιτίας της δυσμενούς θέσης του Ερμή απέναντί σας… Μια μικρή παύση, μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε παρακώληση σε όλα τα επίπεδα. Τα άστρα σας συνιστούν να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή, καθώς εκεί αναμένονται σημαίνουσες εξελίξεις σύντομα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κατά τις πρώτες 20 ημέρες του μήνα, ο νους σου κατακλύζεται από εμπνεύσεις και εντυπωσιακές ιδέες. Ωστόσο, ο ίδιος αισθάνεσαι ότι δεν αξιοποιείς όσο και όπως θα ήθελες τη δημιουργική σου διάθεση και, κυρίως, ότι δεν την διοχετεύεις στον επαγγελματικό τομέα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο, η ευρηματικότητα, η ευελιξία και οι ηγετικές σου ικανότητες έρχονται στο προσκήνιο, γεγονός το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να ανέλθεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» το θαυμασμό και τα θετικά σχόλια κάποιου ισχυρού άνδρα από τον εργασιακό σου χώρο ο οποίος κατέχει θέση κύρους. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την εσωτερική σύγχυση που σε χαρακτηρίζει και να ξαναβρείς τον προσανατολισμό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *