Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Ιουλίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ιούλιος προβλέπεται να είναι μια περίοδος σημαίνουσας σημασίας με πολλές ευκαιρίες και προοπτικές για εσάς!Η ενεργητικότητα και η ετοιμότητά σας, είναι τα στοιχεία που πρέπει να επιστρατεύσετε στην καθημερινότητά σας…Φροντίστε να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μένοντας σε επαγρύπνηση και επιφυλακή!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣτη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε τη δυναμική να πραγματώσετε πολλούς από τους στόχους σας. Να απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνετε, για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Τώρα μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας, όπως και να δοκιμάσετε κατά πόσο είναι εφαρμόσιμες οι πολλές ιδέες σας!Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας. Αν και θα κάνετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το ποιόν τους – τόσο υπέρ όσο και κατά τους. Να ξέρετε ότι τα εγχειρήματά σας έχουν πιθανότητες να καταλήξουν σε επιτυχία, ακόμα κι αν πρέπει να πάρετε κάποια μικρά ρίσκα!Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, ευχάριστες εμπειρίες αναμένουν όσους Παρθένους είναι αδέσμευτοι. Κάποιες θα είναι τόσο αισθησιακές, που θα τις θυμάστε για χρόνια. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε χρονίζουσες διαφορές με το ταίρι σας! Ωροσκόπιο Παρθένος Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 8 του μήνα είσαι ιδιαίτερα κτητικός απέναντι στο ταίρι σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας με πολλές αλλαγές. Την πρώτη του μήνα ο Άρης θα μετακινηθεί στον δωδέκατο οίκο σου και μπορεί να νιώθεις κάποια εξάντληση ή την ανάγκη για ξεκούραση. Βέβαια, θα φέρνει και κάποια εσωτερικά θέματα στην επιφάνεια και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί είναι η καλύτερη περίοδος να επεξεργάζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Στις 2 έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι ηλιακή, θετική και σχετίζεται με τις ομάδες, τις φιλικές σχέσεις, την κοινωνική σου ζωή και δικτύωση και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει ευκαιρίες και ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Εξάλλου στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται από τις 3 η Αφροδίτη. Στις 8 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα στον θα είναι καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τους αργούς ρυθμούς. Είναι μάλλον η καλύτερη περίοδος για διακοπές ο Ιούλιος με Άρη και ανάδρομο Ερμή στον δωδέκατο οίκο σου. Στις 17 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας, μπορεί λοιπόν να γίνει μια νέα γνωριμία, μια αλλαγή στη συναισθηματική σου ζωή ή ακόμη και να αποφασίσεις να δημιουργήσεις οικογένεια για παράδειγμα. Πάντως να θυμάσαι, πιο τσιλ μήνας από τον Ιούλιο, μάλλον δεν υπάρχει φέτος.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα σε κάνει πιο τολμηρό σε ό,τι αφορά την έκφραση της δημιουργικής σου διάθεσης. Την ίδια ημερομηνία ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη συλλογή πληροφοριών και στις μετακινήσεις. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 αυξάνει τα έξοδά σου, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 8/10 φέρνει στην επιφάνεια τις διπλωματικές σου ικανότητες. Στις 23/10 υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση…
Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, προκειμένου να καλυφθείτε. Πολλά ζητήματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες. Δείτε τα σημεία που εμφανίζει δυσκολίες η σχέση με το σύντροφό σας και εκεί θα βγει η τάση επιβολής του ενός για τον άλλο, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θα θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Κρυολογήματα και μικρές φλεγμονές μπορεί να απειλήσουν την υγεία σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας. Θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και αίσια περίοδος, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες αλλαγές. Να δείξετε προθυμία να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους δικούς σας ανθρώπους – αλλά να αναμένετε να σας ζητηθεί για να αναμιχθείτε στις υποθέσεις τους. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται για να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά στους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι Παρθένοι έχετε ήδη οικογένεια, ίσως χρειαστεί να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Όσοι Παρθένοι είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε τώρα ταίρι χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στα συναισθήματά σας!Στην επαγγελματική αρένα, τα πράγματα θα εξελιχθούν χωρίς πιέσεις. Θα είστε σε θέση να στήσετε με διαύγεια τους στόχους σας και να πορευτείτε προς αυτούς. Βρείτε και επιλέξτε την πιο σύντομη διαδρομή για την επιτυχία, ακόμα κι αν σας φανεί πιο δύσκολη. Να ξέρετε ότι η αποφασιστικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας. Η καίρια στιγμή είναι κρίσιμος παράγοντας σε αυτή τη φάση, για να δείτε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, καλείσαι να γίνεις ομαδικός στη δουλειά σου, να διοχετεύσεις την ευρηματικότητά σου και τα ταλέντα σου ορθά και για το καλό της ομάδας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιακών πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού, μαζί με τους συναδέλφους σου. Στις 3/10 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ο νους σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από μια πρωτοφανή επικοινωνιακή διάθεση, η οποία σε βοηθάει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και προϊστάμενους, ενώ την ίδια στιγμή κατακλύζεσαι από μοναδικές ιδέες και μια αέναη διάθεση για γνώση και συλλογή πληροφοριών. Όλα αυτά προωθούν αργά αλλά σταθερά την επαγγελματική σου ανέλιξη. Ωστόσο, στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σε φέρει στιγμιαία σε σύγκρουση με τον εργοδότη σου για κάποια μισθολογική αύξηση την οποία σου υποσχέθηκε αλλά ποτέ δεν σου έδωσε. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 αναμένεται να κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες και προβληματικές. Γι’ αυτό καλείσαι να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν πεις ή γράψεις το οτιδήποτε, ώστε να μην αμφισβητηθούν το κύρος σου και η ποιότητα της δουλειάς σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *