Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Ιουνίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, σηκώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά! Έχει φτάσει η στιγμή να αρχίσετε να μαζεύετε τους καρπούς των κόπων σας!Ο Ιούνιος σας έρχεται με όλες τις καλές προθέσεις, για να καταστεί μέχρι και η πιο πετυχημένη περίοδος της χρονιάς για εσάς.Το επικοινωνιακό σας ταλέντο και η ενέργειά σας θα βρουν την πιο αποδοτική εφαρμογή, για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο!Ανοίγετε την αυλαία του μήνα με ορμή και τα φόντα να υπερπηδήσετε οτιδήποτε προκύψει στην πορεία σας. Ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας, τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας και παράσχουν ανέλπιστες ευκαιρίες: Ακόμα και σημαίνοντα ρίσκα έχουν την προοπτική να σας αποδώσουν μεγάλα κέρδη. Ωστόσο, να έχετε υπόψιν σας ότι δεν αφορούν κέρδη από τζόγο!Τα εργασιακά σας θέματα θα κυλήσουν ομαλά και σταθερά. Ενδείκνυται να κάνετε ενδελεχή έρευνα αυτή την περίοδο, για να εντοπίσετε επιλογές αλλαγής των δεδομένων σας προς το καλύτερο. Αίσιο πρόσημο θα καταγράψει και η συναισθηματική σας ζωή – αλλά με μία εξαίρεση: Δεν περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις που θα θελήσετε να επιβάλλετε εσκεμμένα τις δικές σας θέσεις σε ένα άτομο: Κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα σας επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να εστιάσει την προσοχή σας στις πηγές σας. Είναι πιθανό να μην έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να αξιολογήσετε όσα θα συμβαίνουν. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διαμοιράζετε την προσοχή σας σε πολλά μέτωπα. Να ακούτε τις συμβουλές που θα σας δίνουν άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί θα έχουν πιο αντικειμενική εικόνα. Να είστε ορμητικοί, ακόμα και μπροστά σε αλλαγές που μπορεί να σας τρομάζουν: Αυτές θα διαγράψουν την μελλοντική πιο ρόδινη πορεία σας, άρα δεν πρέπει να διστάσετε για κανέναν λόγο! Ωροσκόπιο Παρθένος Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 26 του μήνα εμφανίζεσαι «σπιτόγατος» και προτιμάς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 3, η οποία πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου. Νέα Σελήνη σημαίνει ευκαιρίες, ανανέωση, νέα ξεκινήματα κατά πάσα πιθανότητα, και όλα αυτά μπορεί να προκύψουν τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή της. Και δέκατος οίκος σημαίνει επαγγελματικά, καριέρα και κύρος. Στο ίδιο σημείο θα περάσει και η Αφροδίτη από τις 8 και αυτό είναι τουλάχιστον εκπληκτικό για αυτόν τον τομέα. Είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με τη δουλειά, να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που έρχονται και να δημιουργήσεις κι εσύ κάποιες ευκαιρίες. Και μέσα σε όλα είναι και μια πολύ κοινωνική περίοδος, όση δουλειά και να έχεις θα κυκλοφορείς έξω, θα συναντάς φίλους, νέους ανθρώπους και συναδέλφους, θα επικοινωνείς και θα ανταλλάζεις ιδέες.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στις 19/11 ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο παρορμητικός όταν επικοινωνείς με τον περίγυρό σου, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Επίσης, καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Με την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου από τις 20/11 αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται οι επικοινωνίες σου ενώ ο ίδιος επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στη συλλογή πληροφοριών. Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε βοηθάει να αισθανθείς ως ένα ανέμελο παιδί ενώ η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς το χάος που εδώ και καιρό επικρατεί στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση…
Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Έχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς που τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας. Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Οι διαπραγματεύσεις σας αυτές τις μέρες, μπορούν να διέπονται από ελιγμούς και συνέργειες αλλά όχι από ψέματα. Ο Ιούνιος απαιτεί από εσάς ειλικρίνεια, για να παραλάβετε όλα τα εργαλεία που θα σας χρίσουν θριαμβευτές. Χρειάζεστε τακτική και όχι στρατηγική, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να σχεδιάζετε πολλά εκ των προτέρων. Να αξιοποιείτε όσα έχετε στα χέρια σας και να δείχνετε σύνεση, ώστε να μην μπορεί κανείς να σας εξαπατήσει. Στόχος σας είναι το πιο επωφελές αποτέλεσμα, για τον εαυτό σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να αναπτερώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας! Σε αυτό θα συμβάλλουν εξίσου οι υφιστάμενες σχέσεις σας σε όλους τους τομείς, όσο και οι συγκυρίες. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις και αλλαγές, που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά σας. Τώρα θα χρειαστεί να μοιράσετε την προσοχή σας σε περισσότερους από έναν τομείς, αν και επίκεντρο θα είναι η επαγγελματική και η προσωπική σας ζωή. Θα έχετε πολλές δραστηριότητες που θα συνδυάζουν τις δύο πτυχές, όπως η ψυχαγωγία ή υποχρεώσεις με συναδέλφους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, καλείσαι να γίνεις ομαδικός στη δουλειά σου, να διοχετεύσεις την ευρηματικότητά σου και τα ταλέντα σου ορθά και για το καλό της ομάδας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιακών πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού, μαζί με τους συναδέλφους σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) μέχρι τις 20/11 αναμένεται να κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες και προβληματικές. Γι’ αυτό καλείσαι να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν πεις ή γράψεις το οτιδήποτε, ώστε να μην αμφισβητηθούν το κύρος σου και η ποιότητα της δουλειάς σου. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος και, έτσι, εξομαλύνονται η συνεννόηση, η επικοινωνία και η ευρύτερη αλληλεπίδρασή σου με συναδέλφους και εργοδότες. Στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, ο οίστρος και οι εμπνεύσεις σου απογειώνονται, γεγονός το οποίο φαίνεται να εντυπωσιάζει τα αφεντικά σου. Τέλος, στις 27/11 η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα (ο οποίος διελαύνει σταθερά από τον 7ο ηλιακό σου οίκο) σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς κατάλληλα τους συνεργάτες σου και να τους δεις στις αληθινές τους διαστάσεις.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *