Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Μαΐου 2021

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την υλοποίηση όλων των σχεδίων σας, αγαπητοί Παρθένοι!Με αυτή την υπόσχεση έρχεται ο Μάιος: Είναι η ιδανική περίοδος να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εξελιχθείτε περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε!Ενεργοποιηθείτε και δράστε στη διάρκεια του φετινού Μαΐου! Αυτή είναι η απαίτηση των άστρων από εσάς, που στήνουν ένα ευνοϊκό σκηνικό για την προώθηση των ονείρων σας. Στο πλάι σας θα σταθεί ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης και υποκινητής δράσης για όλους τους Παρθένους. Μάλιστα, την αίσια θέση του θα ενισχύσει η στήριξη της Αφροδίτης. Η ευθυγράμμισή της με τον επικοινωνιακή πλανήτη, θα ενδυναμώσει την ενέργεια των ηλιακών ακτινών!Με πιο απλά λόγια, μέσα στον Μάιο θα έχετε αποθέματα ενέργειας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ουσιαστικά ωφελήματα και στην επίλυση όποιου έκτακτου γεγονότος σας προκύψει καθ’ οδόν. Επιπλέον, θα σας προσεγγίσουν πολλές καινούργιες ευκαιρίες για να προοδεύσετε. Αυτό που απαιτείται από πλευράς σας, είναι να μην διακόπτετε την πορεία σας ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε. Να ξέρετε ότι αυτή την περίοδο δεν θα υπάρξουν λανθασμένες επιλογές!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να κυλήσουν με την ταχύτητα που θα επιλέξετε εσείς! Επειδή αυτή είναι αίσια περίοδος για να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε, να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην πορεία σας. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα εργασιακά σας, ειδικά για όσους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Μην σπαταλήσετε χρόνο με λεπτομέρειες και δευτερεύοντα καθήκοντα, φροντίστε να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Μην απορρίψετε καμία πρόταση να συνάψετε κάποιες συνεργασίες, αν αυτές πρόκειται να αυξήσουν το εισόδημά σας! Ωροσκόπιο Παρθένος Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η σεξουαλικότητά σου συνεχίζει να είναι έντονη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 5, η οποία πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη γνώση, τα ταξίδια, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και το “άνοιγμα” της σκέψης σου. Μέχρι τις 20 είναι πιθανό να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι, λόγω μιας εμπειρίας ή μιας σχέσης. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από τις 15, κάτι που ενισχύει την έμφαση σε αυτούς τους τομείς. Μέχρι το πρώτο μισό του μήνα, ο Άρης θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου, όμως, κάτι που σημαίνει πολλή δουλειά και εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα. Όμως ο χρόνος μπορεί να μην είναι αρκετός για τόσα άλλα συναρπαστικά που μπορεί να προκύψουν – εκτός αν είσαι λίγο πιο οργανωμένος. Η πανσέληνος στις 18 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία μιας συμφωνίας ή ενός συμβολαίου.

ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 13 του μήνα είσαι πιο εσωστρεφής και επικεντρώνεσαι στον προσδιορισμό των βαθύτερων αναγκών σου. Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 13/5 το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη διεύρυνση των οριζόντων σου. Τόσο οι σπουδές όσο και η εκμάθηση ξένων γλωσσών ευνοούνται. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 σου δημιουργεί την ανάγκη να εκσυγχρονίσεις τις απόψεις σου και να αλλάξεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου. Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 19 του μήνα αυξάνει την ομαδικότητά σου και σου χαρίζει όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα, εστιάζεις την προσοχή σου στη δημόσια εικόνα σου και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες, καθώς στις 21 ο Ήλιος και στις 30 ο Ερμής εισέρχονται στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σου οίκο.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση
Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες. Κάντε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους. Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Η τύχη σας βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 9ο ηλιακό σου οίκο διευρύνει τη δίψα σου για γνώση και σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκρυπτογραφήσεις την ίδια τη ζωή και να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες. Δεν αποκλείονται νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σου σε κάποιο σεμινάριο κατάρτισης. Στις 29 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, φέρνει αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή και εντάσεις στο σπίτι. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις τη «χρυσή τομή» μεταξύ 2 πολύ σημαντικών τομέων: της οικογένειας και της καριέρας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Παρθένος Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αυτές τις μέρες καλείστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες να συναντήσετε τώρα το ιδανικό ταίρι! Οι δεσμευμένοι, μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και του εαυτού σας. Σε μια δύσκολη στιγμή, να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει. Η κατανόηση της στήριξης που έχετε λάβει από τους δικούς σας ανθρώπους, θα αποτελέσει και το έναυσμα για να δείτε τις καινούργιες κοινές σας προοπτικές!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να έχει περισσότερο ενδιαφέρον για την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Παρθένοι. Τώρα μπορείτε να αποκαταστήσετε κάποιες παλαιότερες επαφές σας: Αυτό θα σας ευνοήσει, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι, είναι πιθανό να έχετε παράπονα από το ταίρι σας για τις πρόσθετες εργασιακές σας υποχρεώσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, να ακούσετε τι έχει να σας πει ώστε να ισορροπήσετε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 16 του μήνα διατηρεί την ενεργητικότητα, τη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητά σου σε υψηλά επίπεδα. Με το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 16/5 αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στα εργασιακά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις βιαστικές ενέργειες και να διαχειριστείς με σύνεση τυχόν αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο και σταδιακά σου γεννιέται η επιθυμία να «λάμψεις» στον επαγγελματικό τομέα. Γύρω στις 24 ένας άνδρας από τον εργασιακό σου χώρο ο οποίος κατέχει υψηλή θέση επιβραβεύει τη σκληρή σου προσπάθεια και την καλή σου απόδοση. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από τις 30 σου φέρνει έξυπνες ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να συμβάλουν στην επαγγελματική σου ανέλιξη.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!Κι όμως, η εστίασή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *