Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Μαρτίου 2022

Ένας ενθουσιώδης και δυναμικός μήνας προβλέπεται να είναι ο Μάιος για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι.Καλείστε να είστε τολμηροί αλλά και προσεκτικοί ταυτόχρονα, ειδικά όσο αφορά τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.Ωστόσο, θα έχετε χρόνο και ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους!Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, άρα και ο πλανήτης που λειτουργεί ως υποκινητής της ενέργειάς σας. Σχεδόν για όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, βρίσκεται σε θέσεις που δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Αλλά ο Μάρτιος έχει τη δυναμική να παρεμποδίσει την αρνητική του επίδραση. Με αυτό το δεδομένο, θα έχετε τη διαύγεια να επιλύσετε τις προβληματικές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Παράλληλα, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απασχοληθείτε με τις χειροτεχνικές σας δραστηριότητες και να υλοποιήσετε όσα λαχταράτε! Ωροσκόπιο Παρθένος Μαρτίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26 του μήνα ο σύντροφός σου μοιάζει να βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σου…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Μαρτίου 2022

Η Αφροδίτη από την πρώτη του μήνα θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, την εμφάνιση και την ευεξία. Αλλά το κεντρικό ζήτημα αυτόν τον μήνα είναι οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η συντροφικότητα. Το πρώτο σχετικό με αυτούς τους τομείς είναι ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν και ότι ίσως χρειαστεί να γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα. Επίσης, την ίδια μέρα στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη που είναι πολύ αισιόδοξη και επιβεβαιώνει την επαναφορά συνεργασιών ή σχέσεων, ενώ και η Αφροδίτη στις 26 θα βρεθεί στο ίδιο σημείο. Εντάξει, μπορεί και να παντρεύεσαι. Ή να εδραιώνεται μια σχέση ή συνεργασία που ξεκίνησε όμως προ ανάδρομου Ερμή. Παρεμπιπτόντως, επειδή ο Ερμής είναι και κυβερνήτης σου, είναι απαραίτητο να είσαι αρκετά προσεκτικός με θέματα επικοινωνίας και με το πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς ή πώς εκφράζεις αυτά που λες.

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 1/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η καθημερινότητά σου μοιάζει να ομορφαίνει και να απαλλάσσεται από διάφορα «βάρη» των προηγούμενων μηνών. Ειδικότερα, κατορθώνεις να διευθετήσεις διάφορα διαδικαστικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία μέχρι πρότινος σε άγχωναν και σε πίεζαν. Ωστόσο, καλείσαι να κοντρολάρεις την τάση σου προς την καλοζωία, προκειμένου να αποφύγεις άνευ σημασίας προβλήματα υγείας, όπως για παράδειγμα την αύξηση του βάρους σου. Στις 5 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Ερμής) γυρίζει ανάδρομος και φέρνει ασυνεννοησία, παρερμηνεύσεις και ένα γενικότερο επικοινωνιακό μπλοκάρισμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν οι γύρω σου. Γι’ αυτό, προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής και όσο πιο ακριβής μπορείς. Στις 6 το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σου δημιουργήσει εντελώς ξαφνικά την επιθυμία να πραγματοποιήσεις κάποιο μακρινό ταξίδι. Επίσης, μπορεί να σε βοηθήσει ανέλπιστα να φέρεις εις πέρας ένα θέμα εκπαιδευτικής φύσεως. Γύρω στις 20 κατορθώνεις να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και να συνειδητοποιήσεις παρελθοντικά λάθη σου. Συν τοις άλλοις, σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις εσωτερικά. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 5ημέρου του μήνα, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, γενικότερα, η κοινωνική σου ζωή παρουσιάζουν βελτίωση, καθώς το επικοινωνιακό μπλοκάρισμα των προηγούμενων ημερών μοιάζει να τοποθετείται στο περιθώριο. Την τελευταία ημέρα του μήνα, η είσοδος του Άρη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να εστιάσεις την προσοχή σου στη δημόσια εικόνα σου και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Μαρτίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2022 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση
Το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμα και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει. Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση. Στις 28 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και ένα σκοπό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για τις ανθρώπινες σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνική σου ζωή. Στις 21 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να σου προκαλέσει στιγμιαίο εκνευρισμό, λόγω κάποιων απροσδόκητων δαπανών, οι οποίες μοιάζουν να σε βγάζουν εκτός του οικονομικού προγραμματισμού σου.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Μάρτιος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή θα είναι μια ιδιαιτέρως αισθητική περίοδος για εσάς. Ακόμα και στις πιο υλιστικές στιγμές, να ακούτε το συναίσθημα και τη διαίσθησή σας. Στον τομέα της καριέρας, να αναμένετε ανακατατάξεις και κάποιες νέες γνωριμίες. Στα προσωπικά σας αναμένεται μια σειρά ενδιαφέροντων γεγονότων. Να δώσετε σημασία στις μικρές αλλαγές που μπορεί να προκύψουν σε κάποιες σχέσεις σας – μην υποτιμήσετε τη σημασία τους για εσάς και το περιβάλλον σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 1/3 έως τις 26/3 μοιάζεις να περνάς όμορφες στιγμές στον εργασιακό σου χώρο. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους είναι σε γενικές γραμμές καλές και η δημοτικότητά σου είναι αυξημένη. Μάλιστα, κάποια γυναίκα συνάδελφος σε υπερασπίζεται και με τον τρόπο της συμβάλλει στην ανέλιξή σου. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως ή να σου γίνουν προτάσεις για συνεργασία. Ωστόσο, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 5/3-28/3 θα πρέπει να αποφύγεις να υπογράψεις το οποιοδήποτε συμφωνητικό συνεργασίας, καθώς οι όροι του συμβολαίου μπορεί να κρύβουν παγίδες και να θέσουν σε κίνδυνο τα προσωπικά σου συμφέροντα. Γύρω στις 31 του μήνα (με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων), τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της αποφασιστικότητάς σου μοιάζουν να απογειώνονται και ο ίδιος εμφανίζεσαι πιο διεκδικητικός από ποτέ σε ό,τι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες ή αποφάσεις, για να μην έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!Κι όμως, η εστίασή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *