Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!Κι όμως, η εστίασή σας σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, αποτελεί σημείο αναφοράς στο περιβάλλον σας.Όσα επιπλέον μπορείτε να κάνετε για τη φροντίδα του εαυτού σας, θα τα μάθετε στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου!Βρίσκεστε σε ένα εξαιρετικό στάδιο, όσο αφορά την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Με την είσοδο του Νοεμβρίου, θα αντιληφθείτε ότι είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν να σας μιμηθούν. Μην διστάσετε να πείτε τις συμβουλές σας και να ενισχύσετε την προσπάθειά τους!Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μοιράζεστε τις πρακτικές της διατροφής και της εξάσκησής σας. Προωθήστε τις συνήθειές σας, όπως για παράδειγμα να περπατάτε περισσότερο αντί να οδηγείτε. Επίσης, οι ασκήσεις γιόγκα και διαλογισμού έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία σας… Μοιραστείτε τις, γιατί βοηθώντας κι άλλα άτομα προάγετε τον εαυτό σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΜην καταπιέσετε καμία παρόρμησή σας να βάλετε περισσότερη τάξη στον περιβάλλοντα χώρο σας… Από τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας μέχρι τα χαρτιά στο γραφείο και τα αρχεία στον υπολογιστή σας. Πάντα νιώθετε καλύτερα, όταν μπορείτε να βρείτε το καθετί με κλειστά μάτια!Την ίδια οργάνωση θα έχετε ανάγκη να υιοθετήσετε και στην κοινωνική σας ζωή. Υπάρχουν άτομα με τα οποία έχετε χάσει την επαφή; Συγγενείς ή συνεργάτες που έχετε καιρό να ανταλλάξετε νέα και απόψεις; Ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 26 του μήνα εμφανίζεσαι «σπιτόγατος» και προτιμάς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Νοεμβρίου 2021

Η Αφροδίτη από τις 2 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας και την οικογένεια.
Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική για αυτούς τους τομείς και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο σου, ώστε να νιώθεις καλύτερα σε αυτόν.
Όσο απλοϊκό κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο, είναι τελικά πολύ αποτελεσματικό, ειδικά για έναν Παρθένο.
Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και ναι μεν σε κοινωνικό επίπεδο θα είσαι πολύ ενεργητικός και διεκδικητικός, αλλά από την άλλη θα ήταν καλό να είσαι και προσεκτικός σε θέματα επικοινωνίας, επειδή ο Άρης δεν φημίζεται για την υπομονή του, αντίθετα, φημίζεται για τα βιαστικά συμπεράσματά τους και για την “απότομη” φύση του.
Η Αφροδίτη από τις 25 θα ευνοεί τον έρωτα και αυτό δεν είναι καθόλου λίγο, μιλάμε για τον πλανήτη της αρμονίας και του συναισθήματος, όπως καταλαβαίνεις.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στις 19/11 ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο παρορμητικός όταν επικοινωνείς με τον περίγυρό σου, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Επίσης, καλείσαι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Με την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου από τις 20/11 αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται οι επικοινωνίες σου ενώ ο ίδιος επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στη συλλογή πληροφοριών. Στις 26/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε βοηθάει να αισθανθείς ως ένα ανέμελο παιδί ενώ η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 27/11 σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς το χάος που εδώ και καιρό επικρατεί στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση…Εστιάστε στην αισθηματική ζωή που μπορεί να σας προβληματίσει ποικιλοτρόπως, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ της κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς. Το φιλικό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα στην ζωή σας, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντι τους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12/11 η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 26/11 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Νοέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να μιλήσετε μαζί τους. Κάπου εκεί θα υπάρξει και μια ευκαιρία για εσάς, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μεταίχμιο: Κάτι καινούργιο θα μπει στη ζωή σας ή θα απαλλαγείτε από κάτι, άπαξ δια παντός!Γύρω στις 12 Νοεμβρίου, θα είστε διατεθημένοι να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα βήματα προόδου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δυσχέρειες σε αυτή την προσπάθειά σας. Αλλά δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν, γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι εύκολα… Η ανταμοιβή από την επιμονή σας θα είναι μεγαλύτερη απ’ όση φαντάζεστε. Και είναι βέβαιο ότι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας!Τα αποτελέσματα θα έχουν ενθουσιώδη αντίκτυπο και σε άλλους τομείς, γύρω στις 20 του μήνα. Τα επαγγελματικά σας θα σημειώσουν άνθιση και η προσωπική σας ζωή θα εκτοξευτεί. Τολμήστε να βουτήξετε ακόμα και σε αθέατες πλευρές, που θέλει να σας μυήσει ένα ιδιαίτερο άτομο. Θα το απολαύσετε πολύ και οι δύο!Είναι πιθανό να νιώσετε κάπως μειωμένες τις αντοχές σας στις 25 Νοεμβρίου. Να δώσετε σημασία σε αυτό το μήνυμα από το σώμα σας, θέλει να σας προειδοποιήσει ότι κουράζεστε πολύ. Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στην χαλάρωση και την τόνωσή σας. Θα χρειαστείτε αυτή τη δύναμη, για τις εξαιρετικά ευτυχισμένες μέρες που έπονται!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, καλείσαι να γίνεις ομαδικός στη δουλειά σου, να διοχετεύσεις την ευρηματικότητά σου και τα ταλέντα σου ορθά και για το καλό της ομάδας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιακών πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού, μαζί με τους συναδέλφους σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου (Ερμή) μέχρι τις 20/11 αναμένεται να κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες και προβληματικές. Γι’ αυτό καλείσαι να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν πεις ή γράψεις το οτιδήποτε, ώστε να μην αμφισβητηθούν το κύρος σου και η ποιότητα της δουλειάς σου. Ευτυχώς, στις 20 του μήνα ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος και, έτσι, εξομαλύνονται η συνεννόηση, η επικοινωνία και η ευρύτερη αλληλεπίδρασή σου με συναδέλφους και εργοδότες. Στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, ο οίστρος και οι εμπνεύσεις σου απογειώνονται, γεγονός το οποίο φαίνεται να εντυπωσιάζει τα αφεντικά σου. Τέλος, στις 27/11 η ευθυδρόμηση του Ποσειδώνα (ο οποίος διελαύνει σταθερά από τον 7ο ηλιακό σου οίκο) σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς κατάλληλα τους συνεργάτες σου και να τους δεις στις αληθινές τους διαστάσεις.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να είναι μια εξαιρετικά υποσχόμενη περίοδος για όλους τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *