Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; Κατηγορηματικά, κανείς!Αγαπητοί Παρθένοι, αν συναντήσετε κάποιον που πραγματικά υποστηρίζει αυτή τη θέση, να τον αγνοήσετε!Αυτή είναι η εντολή των άστρων για εσάς, όσο αφορά τον φετινό Οκτώβριο!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑνοίγετε την αυλαία του δεύτερου μήνα του Φθινοπώρου με τη διάθεσή σας ανορθωμένη. Οι πρώτες κιόλας μέρες του, θα σας αποδείξουν ότι μπορεί η δουλειά να συνοδεύεται από την απόλαυση. Εργασία και χαρά και παραγωγικότητα, θα είναι συνυφασμένα μαζί… Και μάλιστα με έναν πανέμορφο φιόγκο σε συσκευασία δώρου, για εσάς και μόνο!Νιώθετε την ατμόσφαιρα θετική και θαυμάσια. Είστε τόσο πρόσχαροι και αποδοτικοί, που σχεδόν ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στη δουλειά. Γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε αυτό το κλίμα για τον εαυτό σας, παρά τις προσπάθειες κάποιων για το αντίθετο… Προς αυτή την κατεύθυνση, αποφύγετε κάθε είδους αντιπαραθέσεις και μάχες επικράτησης στο περιβάλλον σας! Ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA

Μέχρι τις 8 του μήνα είσαι ιδιαίτερα κτητικός απέναντι στο ταίρι σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Οκτωβρίου 2021

Στον δεύτερο οίκο σου ειδικά στις αρχές του μήνα γίνεται ένας ευχάριστος χαμός. Εκεί έγινε πρόσφατα μια νέα Σελήνη και εκεί βρίσκονται ο Ερμής, ο Ήλιος, ο Άρης και η Αφροδίτη. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις και και είναι πολύ σημαντικό το ότι όλοι αυτοί συνεργάζονται για να γίνει κάτι καλό στον τομέα των οικονομικών.
Βέβαια, ο Άρης μπορεί να φέρνει και έξοδα κάποιες φορές, για αυτό η διαχείριση είναι πολύ σημαντική αυτόν τον μήνα. Αυτά που δεν είναι άκρως απαραίτητα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις.
Σταδιακά το ενδιαφέρον θα μετατοπίζεται στον τρίτο οίκο σου, με αρχή την Αφροδίτη να περνάει στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες.
Ίσως να μιλάμε και για μια νέα συνεργασία μέχρι το τέλος του μήνα.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 3/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα σε κάνει πιο τολμηρό σε ό,τι αφορά την έκφραση της δημιουργικής σου διάθεσης. Την ίδια ημερομηνία ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Σκορπιό. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη συλλογή πληροφοριών και στις μετακινήσεις. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 4/10 αυξάνει τα έξοδά σου, ενώ η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 8/10 φέρνει στην επιφάνεια τις διπλωματικές σου ικανότητες. Στις 23/10 υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση…
Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες αφού η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει αλλά δε βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Παρθένος Οκτώβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ίσως να νιώσετε κάπως επικριτικοί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου. Αναχαιτίστε αυτή την τάση σας, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε να κριτικάρετε το αξίζει. Μπορεί να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για παρανόηση ή έλλειψη επαρκών στοιχείων από πλευράς σας. Μην εμπλακείτε σε καμία πρόκληση, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο αυτές τις μέρες. Εσείς έχετε τον μεγαλύτερο έλεγχο επί των καταστάσεων, όχι αυτές σε εσάς. Νιώθετε τις δονήσεις που ελλοχεύουν – και θα φροντίσετε να καταλήξουν όλα με θετικό πρόσημο!Τούτου λεχθέντος, μια παροιμία λέει «κάθε εμπόδιο για καλό». Αν προκύψει κάποια δυσχέρεια στην πορεία σας γύρω στις 12 του μήνα, αναζητήστε τα θετικά σημεία της. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα παίξει ρόλο κλειδί, για να μην προβείτε σε παρορμητικά αρνητικές κινήσεις. Να θυμάστε ότι μπορείτε να στρέψετε κάθε κατάσταση προς όφελός σας, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα. Εξάλλου, ακόμα κι όταν η ζωή σας δίνει λεμόνια, μπορείτε να φτιάξετε λεμονάδα… Είναι απολαυστική και απόλυτα υγιεινή!Δώστε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας μετά τις 17 Οκτωβρίου. Η σωματική και πνευματική σας ηρεμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις επιτυχίες που θέλετε να σημειώσετε. Γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε λίγο διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοών ή γιόγκα. Τεντωθείτε, απλωθείτε και βρείτε το κέντρο σας!Ανέλπιστα ευχάριστες ειδήσεις θα ανατρέψουν πολλά με την καλή έννοια, μετά τις 20 του μήνα. Τα νέα που θα λάβετε, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα αποτελέσουν ώθηση για τις επόμενες κινήσεις σας!Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας να είστε συνεπείς και ακέραιοι. Αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας με την σοβαρότητα που τους αρμόζει και δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Αυτές οι αρετές σας θα αποδειχθούν πολύτιμες γύρω στις 26 Οκτωβρίου. Οι ικανότητές σας θα λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει, οι συνεργάτες σας θα είναι ενθουσιασμένοι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, καλείσαι να γίνεις ομαδικός στη δουλειά σου, να διοχετεύσεις την ευρηματικότητά σου και τα ταλέντα σου ορθά και για το καλό της ομάδας, με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιακών πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας από κοινού, μαζί με τους συναδέλφους σου. Στις 3/10 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Σκορπιό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ο νους σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από μια πρωτοφανή επικοινωνιακή διάθεση, η οποία σε βοηθάει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και προϊστάμενους, ενώ την ίδια στιγμή κατακλύζεσαι από μοναδικές ιδέες και μια αέναη διάθεση για γνώση και συλλογή πληροφοριών. Όλα αυτά προωθούν αργά αλλά σταθερά την επαγγελματική σου ανέλιξη. Ωστόσο, στις 4/10 το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σε φέρει στιγμιαία σε σύγκρουση με τον εργοδότη σου για κάποια μισθολογική αύξηση την οποία σου υποσχέθηκε αλλά ποτέ δεν σου έδωσε. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 31/10 αναμένεται να κάνει τις επικοινωνίες σου σχετικά δύσκολες και προβληματικές. Γι’ αυτό καλείσαι να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν πεις ή γράψεις το οτιδήποτε, ώστε να μην αμφισβητηθούν το κύρος σου και η ποιότητα της δουλειάς σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Νοεμβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να μην ξέρετε ότι αποτελείτε έμπνευση για πολλούς!Κι όμως, η εστίασή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *