Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια Χαρούμενη γενέθλια περίοδο σε όλους τους αγαπητούς Παρθένους!Είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσετε το επίκεντρο της προσοχής για το μεγαλύτερο μέρος του φετινού Σεπτεμβρίου, με τη λάμψη και τα ταλέντα σας!Κάπως έτσι θα ανοίξει ο μήνας, γιατί στην πορεία το κλίμα μπορεί να αλλάξει λίγο…Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιοΑγαπητοί Παρθένοι, έχετε καταφέρει μέχρι τώρα να ωριμάσετε και να διευρύνετε την προσωπικότητά σας με πολλούς τρόπους. Δεν περάσατε πολύ εύκολα τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό πολλές φορές ίσως νιώσατε μια εσωτερική μάχη. Είστε από τις ιδιοσυγκρασίες που διεκδικείτε την ανεξαρτησία σας και ταυτόχρονα εστιάζετε στις υποχρεώσεις σας!Και ενώ ανοίγετε τον Σεπτέμβριο με ορμή και καλές προοπτικές, κάτι αλλάζει στη συνέχεια και βρίσκεστε λίγο μπερδεμένοι. Ίσως να μείνουν εγχειρήματα στη μέση και τίποτα να μην κυλά πλέον όπως το έχετε σχεδιάσει! Ωροσκόπιο Παρθένος Σεπτεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Παρθένος Σεπτεμβρίου 2021

Μέχρι το πρώτο μισό του μήνα πάρα πολλοί πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι στο ζώδιό σου και γίνονται ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή σου: μια συνολική ανανέωση, ένας επαναπροσδιορισμός κάποιων τομέων, νέα ξεκινήματα, ευκαιρίες.
Γίνεσαι άλλος άνθρωπος και αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Από τα μέσα περίπου του μήνα η έμφαση αρχίζει να δίνεται πλέον στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα χρήματα και τις υλικές κτήσεις.
Εκεί θα βρίσκονται ο Ερμής και η Αφροδίτη από τις 14, ο Ήλιος από τις 23 και εκεί θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στις 28.
Όχι μόνο μπορούν τα οικονομικά σου να μπουν σε μια σειρά και να προγραμματιστείς άψογα, αλλά μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου γιατί ξεκινάς ίσως νέα πράγματα, έρχονται ευκαιρίες και οδηγείσαι στο κέρδος.
Θέλει λίγη οργάνωση ο Σεπτέμβριος, αλλά το ‘χεις όσο ποτέ άλλοτε.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 14/9 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, μπαίνεις σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης βάσει της μέχρι τώρα πορείας σου. Την ίδια ημερομηνία εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Ζυγό και, ως εκ τούτου, προσπαθείς να εξισορροπήσεις όσο γίνεται τα έσοδά σου με τις δαπάνες σου. Στις 18/9 ο Κρόνος ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να δομήσεις τη δημιουργική σου διάθεση, προκειμένου να τη διοχετεύσεις στα κατάλληλα μονοπάτια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα ασχολείσαι ενεργά με το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Ειδικότερα, γύρω στις 23 του μήνα ένα συμβάν σε προτρέπει να πράξεις βασιζόμενος στο ήθος σου, με αποτέλεσμα να εισπράξεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση των γύρω σου. Ωστόσο, γύρω στις 29 σου γεννιέται η επιθυμία να εκμοντερνίσεις και να ορίσεις εκ νέου τις αξίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Παρθένος Σεπτεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Παρθένου από την Άντα Λεούση…
Εάν καταφέρετε να μείνετε για λίγο μόνο με τον εαυτό σας θα δείτε καθαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε στη σχέση σας. Στη συνέχεια, ακόμα και αν οι αναλυτικές συζητήσεις δε σας αντιπροσωπεύουν, προχωρήστε ακάθεκτοι.Φροντίζοντας αυτή τη φορά να είστε ειλικρινείς και περνώντας σε εξομολογήσεις, θα θέσετε νέες βάσεις που θα βοηθήσουν τη σχέση σας να λειτουργεί ομαλά. Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας, όμως, μια τυχαία συνάντηση θα αλλάξει συθέμελα τη ζωή σας, αφού ενώ εσείς θα είστε επιφυλακτικοί νομίζοντας πως αυτό το άτομο δε σας παρέχει τα εχέγγυα που θέλετε και τη σταθερότητα για να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, αλλά στην πραγματικότητα θα σας προσφέρει ακριβώς το αντίθετο.

ζώδια Παρθένος Σεπτέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μην πανικοβληθείτε, δεν ευθύνεστε εσείς γι’ αυτή την αναστάτωση: Ευθύνεται η αλλαγή της συμπαντικής σκυτάλης, που από εσάς περνά στα εδάφη του Ζυγού. Ο γείτονάς σας στον ζωδιακό κύκλο, αγαπά την αρμονία και την ισορροπία. Είστε κι εσείς λάτρεις αυτών των αξιών – αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο, γι’ αυτό βρίσκεστε σε μια σύγχυση!Είναι πιθανό να νιώσετε κάποια εσωτερική σύγκρουση, όσο αφορά την ικανότητά σας να εκφραστείτε. Ίσως να επενδύσετε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας στο να βοηθήσετε άλλους, προκειμένου να αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα. Σε γενικές γραμμές, όλων των ειδών οι σχέσεις θα κυλήσουν με φυσικό και ικανοποιητικό ρυθμό. Η ιδιαίτερα κοινωνική φύση σας θα σας ωθήσει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν, για να εξαλείψετε την ταραχή σας που ελλοχεύει κάτω από την επιφάνεια!Με την μετάβαση στην εποχή του Ζυγού ενδέχεται να είστε πολύ πιο ευαίσθητοι, όσο κι αν θελήσετε να το κρύψετε. Είστε από φύση σας καλοί φίλοι και υποστηρικτικοί προς τους άλλους, πάντα προσφέρετε τη συμβουλή και την αγάπη σας προς όσους τη χρειάζονται. Η ατμόσφαιρα θα σας αναγκάσει να προσδιορίσετε αυτή την ανάγκη σας να ικανοποιείτε τους άλλους!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Παρθένος Οκτωβρίου 2021

ζώδια Ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η δουλειά και η διασκέδαση δεν μπορούν να συνυπάρξουν; …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *