Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος διαγράφεται εξαιρετικά κοινωνικός και με προνομιακές γνωριμίες για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί!Θα έχετε καινούργιες προσεγγίσεις και σημαίνουσες συναντήσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ειδικά στο προσωπικό, θα παρατηρήσετε ότι είστε πόλος έλξης του αντίθετου φύλου! Ωροσκόπιο Σκορπιός Απριλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου (Άρη) στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα οι δυνατές σεξουαλικές σου επιθυμίες παραμένουν στο προσκήνιο…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Απριλίου 2021

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δοθεί περισσότερη έμφαση στην εργασία. Αλλά και γενικότερα στο πώς να κάνεις πιο λειτουργική την καθημερινότητά σου, να κλείσεις εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με τη φροντίδα του εαυτού σου. Όσον αφορά τη δουλειά, μέχρι το τέλος του μήνα καλό θα ήταν να κάνεις κι εσύ τις όποιες κινήσεις έχεις στο μυαλό σου για αυτόν τον τομέα. Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και ένας έρωτας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Αλλά και με την πανσέληνο στις 19 μπορεί να γίνεται ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα μέσα σου σε σχέση με ένα άτομο και να ξέρεις, πλέον, τι θέλεις, ενώ και η άλλη πλευρά να είναι περισσότερο ξεκάθαρη. Η πανσέληνος αυτή μπορεί να είναι λίγο επίμονη στο να ξεδιαλύνεις ένα εσωτερικό, ψυχολογικό σου θέμα, κάτι που θα σου βγει σε καλό όμως.

ΓΕΝΙΚΑ

Η διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) από τον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να μεταμορφωθείς εσωτερικά. Την ίδια στιγμή, μπορεί να σου φέρει κάποια έξοδα και να δεις τις πιστωτικές και τις χρεωστικές σου κάρτες υπερχρεωμένες. Ως εκ τούτου, μπορεί να αισθανθείς νεύρα και εσωτερική δυσαρέσκεια. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 10/4 σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου ζητημάτων.
Μέχρι τις 17 του μήνα ο Ερμής διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ο νους σου χαρακτηρίζεται από οίστρο, ευρηματικότητα και αξιόλογη δημιουργικότητα. Στις 20/4 ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Κριό. Οι εν λόγω διελεύσεις από τον 7ο και τον 6ο ηλιακό σου οίκο αντίστοιχα σε κάνουν πιο συντροφικό, δίνουν ένα πιο ευχάριστο «χρώμα» στην καθημερινότητά σου και σου δημιουργούν την ανάγκη να ασχοληθείς ενεργά με τον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων.
Δεδομένου και του Ερμή στον Κριό κατορθώνεις μέσω της επιδεξιότητας και της διπλωματίας σου να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα (που είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης σου) από τις 24 και του Κρόνου από τις 30 σου φέρνει επικοινωνιακά μπερδέματα και σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις και, τελικά, να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Απριλίου 2021

Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε.
Έχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες. Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ότι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους.
Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που είχατε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν πιο εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών. Εάν κάποιοι σας απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιείται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία σου καθώς και με τη φυσική σου κατάσταση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Στις 19/4 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές φοβίες και ανασφάλειες και σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος και περιθωριοποιημένος.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Απρίλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Ετοιμαστείτε για ορμητικές κινήσεις, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα διανύσει τον Απρίλιο από αίσιες θέσεις απέναντί σας. Ο Ουρανός, ο υποκινητής της δράσης για όλους τους Σκορπιούς, θα είναι ενδυναμωμένος από την κυρίαρχη θέση του Ήλιου. Αυτό το περιβάλλον θα φροντίσει να έρθετε πιο κοντά με περισσότερο κόσμο και να γίνετε επίκεντρο της προσοχής. Αν και γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια γενικότερη τάση για όλο το 2021, μέσα στον Απρίλιο θα φτάσει στην κορύφωσή της!Όσοι Σκορπιοί είστε δεσμευμένοι, πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και διακριτικότητα για να μην αναστατώσετε το ταίρι σας. Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι, πραγματικά θα κατακλυστείτε από «κρούσεις». Μέσα σε αυτές ενδέχεται να βρίσκεται και η αδελφή-ψυχή σας, άρα να είστε επιλεκτικοί και αξιοπρεπείς! Στο εργασιακό περιβάλλον όλα θα κυλήσουν ομαλά. Θα σας προκύψουν πολλές καινούργιες εναλλακτικές ή ευκαιρίες, γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επειδή δεν αποκλείεται μια αλλαγή πόστου ή χώρου εργασίας, να ερευνάτε διεξοδικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν: Έχουν τη δυναμική να ωθήσουν την ανέλιξή σας!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να κεντρίσουν τις πιο αίσιες καταστάσεις. Αυτές θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πόση διαδρομή έχετε διανύσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσοι Σκορπιοί έχετε δική σας επιχείρηση, μην βιαστείτε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Θα είναι πιο συνετό να κάνετε τις απαραίτητες συγκρίσεις, τόσο με τον ανταγωνισμό όσο και με τους συμμάχους σας. Αυτές οι μέρες θα ευνοήσουν τις συμφωνίες και τις οικονομικές επενδύσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γύρω στις 5 του μήνα αναμένεται να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη πρόταση επαγγελματικής φύσεως. Η εν λόγω πρόταση δεν είναι απαραίτητο ότι θα σχετίζεται με έναν καινούριο και διαφορετικό εργασιακό χώρο. Μπορεί να αφορά στην τωρινή σου εργασία και να συνδέεται με κάποια αλλαγή πόστου ή καθηκόντων. Γύρω στις 17 διαπραγματεύεσαι τους όρους της συγκεκριμένης πρότασης, ενώ γύρω στις 20/4 (με το πέρασμα του Ηλίου στον Ταύρο) αρχίζεις πλέον να συνεργάζεσαι με νέα πρόσωπα. Ταυτόχρονα, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, δεδομένης της διέλευσης της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού και τον 6ο ηλιακό σου οίκο, μοιάζει να σου χαρίζει όμορφες και εποικοδομητικές στιγμές εντός του εργασιακού σου χώρου. Το κλίμα μεταξύ εσού και των συναδέλφων σου φαίνεται να είναι πιο ήρεμο και πιο αρμονικό από ποτέ.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *