Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Αυγούστου 2021

ζώδια Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι μια ιδιόρρυθμη περίοδος για τη ζωή όσων ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού.Χωρίς να σας λείπει η ζωντάνια ή η αισιοδοξία, πολλά πρόσωπα και πράγματα στο περιβάλλον σας θα σας φαντάζουν ανούσια ή υπερβολικά…Η δική σας διάθεση θα είναι περισσότερο να δράτε με πιο ήρεμες και δημιουργικές πρακτικές. Μάλιστα, αγαπητοί Σκορπιοί, σε εσάς αναφέρεται το σύμπαν!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες μέρες του Αυγούστου προβλέπεται να είναι οι πιο «παράξενες» για εσάς: Θα έχετε την αίσθηση ότι όλοι και όλα κινούνται με υπερβολική ταχύτητα γύρω σας, άνευ λόγου. Να ξέρετε ότι όσα προτίθεται να σας δείξει τώρα το σύμπαν, δεν σχετίζονται με την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση. Ούτε καν με τις αρχές που έχετε θέσει στη ζωή σας. Σχετίζονται μόνο με τις αποφάσεις που θα πάρετε, έχοντας επίγνωση των επιλογών που σας δίνονται. Να θυμάστε ότι ακόμα και οι πιο θετικές αλλαγές, μπορεί να έρθουν μέσα από την πιο επίπονη διαδρομή! Ωροσκόπιο Σκορπιός Αυγούστου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 21/8 εκτοξεύει τον προσωπικό σου μαγνητισμό στα ύψη και σου φέρνει πολλές κατακτήσεις εντός του εργασιακού σου χώρου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούλιο, έναν δύσκολο μήνα που είχε δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή.
Το πρώτο του τμήμα έχει πολύ ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου.
Στον δέκατο οίκο σου που τα αφορά βρίσκεται η Αφροδίτη και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και μια νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα. Αυτή η σελήνη δίνει το πράσινο φως για κάποιες ευκαιρίες ή για ένα νέο ξεκίνημα.
Το δεύτερο τμήμα του μήνα είναι πολύ περισσότερο κοινωνικό.
Στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνικότητα, τη δικτύωση, τις ομάδες, τους φίλους και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Εκεί θα βρεθούν ο Άρης στις 18, η Αφροδίτη στις 21, ο Ήλιος στις 23, ο Ερμής στις 29 και εκεί θα γίνει η νέα Σελήνη στις 30!
Πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση πλανητών, που θα έχει πολύ καλές εξελίξεις.

Σκορπιός Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

Την 1/8 ο Ερμής ευθυδρομεί και, έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα βάλεις σε μια τάξη κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα που σε απασχολεί. Στις 11/8 ευθυδρομεί και ο Δίας και, ως εκ τούτου, η οικονομική σου ζωή αρχίζει να παρουσιάζει αισθητή βελτίωση. Στις 12/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να νοσταλγείς κάποιες παρελθοντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου με άτομα εκκεντρικά και αντισυμβατικά. Στις 18/8 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στην Παρθένο. Έτσι, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και κάποιες προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Ευτυχώς, στις 21/8 εισέρχεται στην Παρθένο και η Αφροδίτη και η κατάσταση στις φιλίες σου αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Αυγούστου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση…
Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα. Στις 21 με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματα της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια, να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Νέα Σελήνη την πρώτη του μήνα τονίζει την ανάγκη σου να ανελιχθείς κοινωνικά και σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τη δημόσια εικόνα σου και το κοινωνικό σου προφίλ. Στις 15 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσεις, καθώς αισθάνεσαι για κάποιο λόγο ότι δε σε χωράει ο τόπος στο τωρινό σου σπίτι. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείονται και κάποιες αντιπαραθέσεις με μέλη της οικογένειάς σου. Στις 30/8 η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο το ομαδικό σου πνεύμα και τις κοινωνικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την επιθυμία να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της φιλίας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Αύγουστος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Το στοιχείο που θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξή σας μέχρι τα μέσα του μήνα, θα είναι η κίνηση. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χαραμίζετε τον χρόνο σας μένοντας στάσιμοι ή χωρίς αντικείμενο ενασχόλησης. Θα σας ωφελήσει να δώσετε περισσότερη σημασία στο σπιτικό σας και σε εγχειρήματα που απαιτούν εστίαση και συγκέντρωση. Δεν αναμένεται να προκύψουν καίριες αλλαγές σε κάποιον τομέα της ζωής σας τώρα: Αλλά πρέπει να δείτε αυτή την περίοδο ως φάση εγκαθίδρυσης ενός πιο ήρεμου και χαλαρού τρόπου διαβίωσης – και αυτή θα είναι μια θεμελιώδης αλλαγή για εσάς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Την 1/8 μπορεί να σου παρουσιαστεί μία σημαντική ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, είτε στο τωρινό εργασιακό σου περιβάλλον είτε σε νέο εργασιακό χώρο. Στις 11/8, με την ευθυδρόμηση του Δία, πετυχαίνεις αύξηση των καθαρών αποδοχών σου. Με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος στις 12 του μήνα η συνεργασία σου με τους συναδέλφους σου φαίνεται να χάνει την πρωτοτυπία και το ενδιαφέρον που παρουσίαζε κατά το παρελθόν ενώ, ταυτόχρονα, μοιάζει να υπόκειται σε ξαφνικές διακυμάνσεις, οι οποίες σε αναστατώνουν. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα η πληθώρα πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία μιας εποικοδομητικής και αποδοτικής ομαδικής εργασίας (στο πλαίσιο κάποιου πρότζεκτ). Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στην ομάδα και να εμπνεύσεις και να κινητοποιήσεις με τις ιδέες και τη θετική σου ενέργεια τα μέλη αυτής.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *