Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο δικό σας στρατόπεδο θα τοποθετηθεί η ασταθής Σελήνη, αντί του Άρη που είναι ο συνήθης ουράνιος προστάτης σας.Αυτό σημαίνει ότι θα κληθείτε να χειριστείτε σοβαρά προβλήματα μεν – αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε χωρίς απώλειες!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΣε γενικές γραμμές, όλες οι συγκυρίες που θα σας προσεγγίσουν μέσα στον Δεκέμβριο, θα έχουν στόχο το ευρύτερο καλό σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες να αναδείξετε τον εαυτό σας με διαύγεια και δυναμισμό, προκειμένου να εξελίξετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας το δεδομένο ότι δεν θα εξαρτώνται όλα από εσάς σε αυτή τη φάση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι αποφάσεις που θα πάρετε, ακούγοντας παράλληλα και τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!Χωρίς να οφείλετε να υπακούσετε τις γραμμές των άλλων, τώρα καλείστε να τις αξιολογήσετε και να τις αξιοποιήσετε. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν λάβετε υπόψιν τις προοπτικές και τις φιλοδοξίες τους, αν υπολογίσετε κάθε θετική πλευρά τους. Μόνο έτσι θα κατανοήσετε ουσιαστικά το αποτέλεσμα που μπορούν να επιφέρουν στα δικά σχέδια. Να ξέρετε ότι η θεά Τύχη θα σας επιβλέπει, χωρίς να αποκλείεται να σας εκπλήξει κάποιες φορές με τις επεμβάσεις της! Ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι και την πρωτομηνιά έχεις ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις και τα ερωτικά σου ζητήματα χαρακτηρίζονται από ρομαντική διάθεση, σύγχυση, εξιδανίκευση, επώδυνες απομυθοποιήσεις και παρασκήνιο…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους πιο θετικούς και ανακουφιστικούς μήνες της χρονιάς που φεύγει, η οποία ήταν και αρκετά δύσκολη για πολλούς. Ευτυχώς, η νέα χρονιά θα διαφέρει σε πολλά από το 2021 και αυτό αρχίζει να το υποψιάζεσαι από τώρα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου, ανάδρομος, αλλά μόνο για τις πρώτες έξι μέρες του μήνα. Από εκεί και μετά θα κινείται ορθόδρομα και όλα θα μπουν στη θέση τους. Και επειδή και η Αφροδίτη βρίσκεται μαζί σου, οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν, η επικοινωνία θα γίνει περισσότερο συναισθηματική, η συναισθηματική σου ζωή θα μπει σε μια πολύ καλύτερη φάση. Ένα άλλο κεντρικό θέμα αυτόν τον μήνα είναι τα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις, όχι μόνο λόγω του Δία που τα επηρεάζει (και που είναι πλανήτης της τύχης και της επέκτασης), αλλά και λόγω της νέας Σελήνης στο ίδιο σημείο με τον Δία, στον δεύτερο οίκο σου δηλαδή, που μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Ο χρόνος φαίνεται ότι κλείνει με αρκετή δουλειά, ίσως λίγη παραπάνω από αυτήν που θα περίμενες, και με ευκαιρίες που σίγουρα αξίζει να διερευνήσεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Την 1η του μήνα ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και σου προκαλεί ένα επικοινωνιακό μπλοκάρισμα. Αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν και, ταυτόχρονα, μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις εις βάθος τα θέλω σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 2/12 φέρνει στο προσκήνιο τον προσωπικό σου μαγνητισμό και σε ωθεί σε υλικές και κοινωνικές απολαύσεις. Με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 6 του μήνα, η επικοινωνία σου με τους άλλους ανθρώπους σταδιακά βελτιώνεται. Ο ίδιος γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εξωστρεφής και αρχίζεις να εκφράζεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στους γύρω σου. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη από τις 13/12, προσπαθείς να σκεφτείς νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να κερδίζεις περισσότερα χρήματα. Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου (Άρη) στους Ιχθύς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ασχολείσαι ενεργά μ δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σου προσφέρουν χαρά. Στις 22/12 το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σου δημιουργεί την ανάγκη να συλλέξεις μια πληθώρα πληροφοριών και να μελετήσεις καινούρια γνωστικά αντικείμενα. Επιπλέον, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με αδέλφια, θείους, θείες ή ξαδέλφια.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση
Στις 1 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς, όσο από ύψος αμοιβών. Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους. Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 7/12 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στα οικονομικά σου ζητήματα και να προβείς σε μία εκ νέου και εφ’ όλης της ύλης αξιολόγηση του ίδιου σου του εαυτού. Στις 22/12 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τις σπουδές σου. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει την ακύρωση ή την αναβολή κάποιου μακρινού ταξιδιού που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Δεκέμβριος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση και να παρατηρείτε τις συμπεριφορές των ατόμων του περιβάλλον σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ουδέτερη στάση που θα κρατήσει απέναντί σας ο Ερμής, θα αποδειχθεί αίσιος παράγοντας στο τέλος της ημέρας… Θα δείτε πολλούς παράγοντες να μεταλλάσσονται πριν φύγει αυτή η χρονιά – προς το συμφέρον σας!Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Δεκέμβριο αρκεί να στοχεύσετε στη σύμπνοια και τον σεβασμό προς τους συναδέλφους σας. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξετε την αξία σας μέσα από το ταλέντο και την αποδοτικότητά σας. Το πιο σημαντικό στοιχείο για εσάς σε αυτή τη φάση, είναι να μην αφεθείτε να χαλαρώσετε έναντι των υποχρεώσεών σας… Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε απώλεια των προοπτικών για την επαγγελματική σας ανέλιξη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 6/12 ο Ερμής ορθοδρομεί, γεγονός το οποίο σε βοηθάει ώστε να βελτιώσεις τις επικοινωνίες σου με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το εργασιακό σου περιβάλλον. Άλλωστε, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου ήδη από τις 2/12, η δημοτικότητά σου μοιάζει πιο αυξημένη από ποτέ. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να εκπληρώσεις ορισμένες από τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και να επιτύχεις την ανέλιξή σου. Με τη διέλευση του Ουρανού (ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά) από τον 6ο ηλιακό σου οίκο δεν αποκλείεται να έρχονται κατά διαστήματα (εντελώς ξαφνικά) στην επιφάνεια ζητήματα που θα σχετίζονται με πρότζεκτ τα οποία είχες ολοκληρώσει στο παρελθόν. Ο Άρης στους Ιχθύς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί την ενεργητικότητα, τη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητά σου σε υψηλά επίπεδα. Γύρω στις 22 του μήνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να έλθεις σε λεκτικές διαμάχες με συναδέλφους ή αφεντικά.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *