Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Φεβρουαρίου 2022

Ένας ευχάριστος μήνας με αρκετές επιτυχίες προβλέπεται να είναι ο Φεβρουάριος για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί.Οι τομείς που αναμένεται να ευνοηθούν ιδιαίτερα, είναι οι προσωπικές σχέσεις και τα οικονομικά σας.Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να αξιοποιήσετε την αίσια ατμόσφαιρα για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ κυβερνήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση απέναντί σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου. Μάλιστα θα είναι τόσο αίσια, που θα καταφέρει να καταστείλει κάθε αρνητική επήρεια που θα απορρέει από την Αφροδίτη. Η θεά της ισορροπίας και της αρμονίας, ευθύνεται για το κέντρισμα προβλημάτων και φόβων για το ζώδιο του Σκορπιού!Μέσα σε αυτό τον μήνα δεν αποκλείεται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο παλαιότερες γνωριμίες και επαφές σας, κάθε τύπου… Να ξέρετε ότι ενδέχεται επίσης να αυξηθεί το ενδιαφέρον που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Αυτές τις συγκυρίες θα πρέπει να τις χειριστείτε με λεπτότητα και σύνεση, ειδικά όσοι Σκορπιοί είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια. Βρείτε τη λεπτή γραμμή, να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας, χωρίς να επιφέρετε αναταραχές στη ζωή και το σπιτικό σας! Ωροσκόπιο Σκορπιός Φεβρουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 4/2 είσαι ιδιαίτερα κτητικός ενώ η ζήλεια σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Φεβρουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος δεν έχει καμία σχέση με τον (βασανιστικά) αργό Ιανουάριο που είχε και εντάσεις και ανατροπές λόγω δύο εκλείψεων και κάποιων δύσκολων όψεων. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 4 στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, η οποία γίνεται περισσότερο “συναισθηματική”, τη δικτύωση και τις συμφωνίες και όλοι αυτοί οι τομείς θα έχουν κάτι να πουν μέσα στον μήνα. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και δείχνει ότι μια παρέμβαση στον χώρο σου, για παράδειγμα, μπορεί να επιφέρει τεράστια αλλαγή και στη διάθεσή σου και στην καθημερινότητάς σου. Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και επειδή είναι παρορμητικός, ενθουσιώδης και επιθετικός καλό θα ήταν να προσέχεις τις ισορροπίες σε αυτές. Όμως έχει και τα καλά του φυσικά, μπορεί να σε κάνει διεκδικητικό, να διεκδικείς τον άλλον ή την άλλη με έναν τρόπο καθηλωτικό.

ΓΕΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/2 αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται οι σχέσεις σου με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή άλλους μακρινούς συγγενείς (πχ θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ). Επίσης, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι, στο οποίο θα βιώσεις όμορφες στιγμές. Στις 10 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο νους σου αρχίζει να κατακλύζεται από εμπνεύσεις και ιδέες ενώ η διανοητική σου δημιουργικότητα κυριολεκτικά απογειώνεται. Στις 14 το πέρασμα του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο θέτει σε κίνδυνο τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να εμπλακείς σε καβγάδες, να δεχτείς επιθέσεις και να εισπράξεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις. Στις 19/2 η είσοδος του Ηλίου στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες και συνήθειες που σου προσφέρουν γέλιο, χαρά και ψυχαγωγία.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση
Όσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα. Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς. Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 4/2 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις. Η δε σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου μοιάζει να βελτιώνεται και να μπαίνει σε νέες βάσεις. Στις 19/2 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει ξαφνικά γεγονότα τα οποία σχετίζονται με κάποια φιλικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της φιλίας και του έρωτα. Καλείσαι, λοιπόν, να βρεις τη «χρυσή τομή» και να εξισορροπήσεις τους προαναφερθέντες τομείς.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Φεβρουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου θα συνοδευτούν από κάτι θεμελιακά καινούργιο. Να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, καθώς μπορεί να αφορούν και συναισθήματα που δεν σας είναι οικεία. Προσπαθήστε να φτάσετε ή να ακολουθήσετε την πηγή των εν λόγω συναισθημάτων, πραγματικά θα αξίζει τον κόπο!Να ζητήσετε ή να δεχθείτε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους, μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να κινηθείτε μόνο με τις ατομικές σας ηθικές αξίες. Με την ίδια πρακτική πρέπει να λειτουργήσετε και σε εργασιακό επίπεδο. Να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, προς έναν συγκεκριμένο στόχο, να επιλύετε τα θέματα όταν προκύπτουν. Μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, όσο κι αν σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Μια τέτοια παρόρμηση θα είναι άδικη σπατάλη χρόνου, καθώς δεν έχετε λόγο να βιάζεστε ή να αποδείξετε κάτι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις 4/2 η είσοδος της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τις διπλωματικές σου ικανότητες και, γενικά, βελτιώνει τις επικοινωνίες σου, γεγονός το οποίο έχει θετική επίδραση στον επαγγελματικό τομέα. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 10 του μήνα γίνεσαι σταδιακά ευρηματικός ενώ ο νους σου μοιάζει να γεννά ευφάνταστες ιδέες, οι οποίες θα μπορούσαν να διοχετευτούν και να εφαρμοστούν στη δουλειά σου. Ωστόσο, στις 14 του μήνα το πέρασμα του Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή συνέταιρους. Γύρω στις 19 καλείσαι να δουλέψεις ομαδικά, αλλά αισθάνεσαι ότι η ομάδα σε «καπελώνει» και παρεμποδίζει την αυτοέκφρασή σου και την αξιοποίηση της δημιουργικής σου διάθεσης.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *