Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Ιανουαρίου 2022

Καλή χρονιά σε όλους, αγαπητοί Σκορπιοί! Η καινούργια χρονιά θα μπει με αίσιο πρόσημο για εσάς.Το αστρολογικό περιβάλλον θα ενισχύσει τη δύναμη και την οπτική σας για τα πράγματα…Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σας ανακόψει την πορεία, προς τους στόχους που πιστεύετε!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟ κυβερνήτης σας ο Άρης θα λάβει κυρίαρχη θέση στο ουράνιο σκηνικό, στη διάρκεια του Ιανουαρίου 2022. Επιπρόσθετα, θα τον ενισχύσει η ηλιακή ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, όλοι οι Σκορπιοί να αναμένετε ότι θα γίνετε στόχος της προσοχής του αντίθετου φύλου! Αυτό θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σας… Αλλά και όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα νιώσετε τα πλεονεκτήματα αυτής της συγκυρίας!Ο Ιανουάριος θα βάλει σε προτεραιότητα όλων των ειδών τις σχέσεις. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποδειχθούν χρήσιμες στον επαγγελματικό σας τομέα ή για τη διεύρυνση της σφαίρας επιρροής σας. Δεν υπάρχουν κατευθυντήριες για τον καλύτερο χειρισμό των ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν… Χωρίς να υπάρχει «λάθος» τρόπος, σίγουρα κάποιος θα αποδειχθεί ο καλύτερος. Γι’ αυτό το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να σκέφτεστε διεξοδικά τις επιλογές σας!Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα καταφέρετε να επιλύσετε διάφορα σημαντικά θέματα που είχαν βαλτώσει. Η έναρξη του 2022 θα είναι μια σχετικά ήρεμη φάση χωρίς αντιξοότητες, άρα θα έχετε τον χρόνο να χειριστείτε εκκρεμότητες. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν θέματα οικογενειακής ή προσωπικής φύσεως. Εδώ τα άστρα σας συμβουλεύουν να ακούτε τις συμβουλές τρίτων, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε με όλες. Αυτό θα σας βοηθήσει, γιατί δεν θα μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και να τα δείτε αντικειμενικά – όσο κι αν το προσπαθήσετε… Οι πιστοί σας φίλοι αλλά και καινούργιοι άνθρωποι, είναι ιδανικές πηγές για να αξιολογήσουν τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα! Ωροσκόπιο Σκορπιός Ιανουαρίου 2022 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 η γοητεία σου και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μοιάζουν «γιγαντωμένες»… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Ιανουαρίου 2022

Ο Φεβρουάριος δεν έχει καμία σχέση με τον (βασανιστικά) αργό Ιανουάριο που είχε και εντάσεις και ανατροπές λόγω δύο εκλείψεων και κάποιων δύσκολων όψεων. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 4 στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, η οποία γίνεται περισσότερο “συναισθηματική”, τη δικτύωση και τις συμφωνίες και όλοι αυτοί οι τομείς θα έχουν κάτι να πουν μέσα στον μήνα. Η νέα Σελήνη στις 5 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και δείχνει ότι μια παρέμβαση στον χώρο σου, για παράδειγμα, μπορεί να επιφέρει τεράστια αλλαγή και στη διάθεσή σου και στην καθημερινότητάς σου. Ο Άρης από τις 14 θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και επειδή είναι παρορμητικός, ενθουσιώδης και επιθετικός καλό θα ήταν να προσέχεις τις ισορροπίες σε αυτές. Όμως έχει και τα καλά του φυσικά, μπορεί να σε κάνει διεκδικητικό, να διεκδικείς τον άλλον ή την άλλη με έναν τρόπο καθηλωτικό.

ΓΕΝΙΚΑ

Την Πρωτοχρονιά ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία φαίνεται να σου προκαλούν εκνευρισμό. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου, καθώς δεν αποκλείονται φλεγμονές και πυρετός. Στις 5/1 η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για επικοινωνία και συλλογή πληροφοριών. Επιπλέον, σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ομιλητικό. Στις 6 του μήνα ο Ουρανός γυρίζει ευθύδρομος και, έτσι, κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη τα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 του μήνα αυξάνονται τόσο τα έσοδά σου όσο και τα έξοδά σου, καθώς σου γεννιέται σταδιακά η επιθυμία να ψωνίσεις πράγματα για τον εαυτό σου. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, το ενδιαφέρον σου μοιάζει να επικεντρώνεται στο σπίτι και στην πατρική σου οικογένεια.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση
Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ενώ τα σχέδια που είχατε σε συζητήσεις που κάνατε θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Ακόμα και αν θεωρήσετε ότι το πρώτο σας μέλημα είναι η οικογένεια, για σας θα είναι η εποχή των πραγματικών ανακατατάξεων. Κάποιοι από εσάς περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με την εικόνα σου και τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Επιπλέον, μπορεί να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της καριέρας και της οικογένειας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Ιανουάριος 2022 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν αναμένεται να προκύψουν ριζικές αλλαγές στα εργασιακά σας σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Η υγεία σας θα είναι σε καλό επίπεδο, άρα δεν θα έχετε περιορισμούς ούτε σε αυτό τον τομέα. Διατηρήστε την καθημερινή σας ρουτίνα σε διατροφικό επίπεδο και στην εξάσκησή σας, χωρίς αλλαγές.Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου προβλέπεται να είναι αρκετά πιο δραστήριο. Όλοι οι Σκορπιοί καλείστε να επενδύσετε στον επαγγελματισμό σας τώρα. Πιο κερδισμένοι θα βγείτε όσοι έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία σε αυτό τον τομέα… Γι’ αυτό αν έχετε ελλείμματα στο γνωστικό σας πεδίο ή την εμπειρία, γεμίστε τα το συντομότερο δυνατόν. Αυτές οι μέρες δεν θα έχετε περιθώρια να προετοιμαστείτε, γιατί θα προκύψουν σημαντικά γεγονότα – και όχι μόνο για εσάς!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Άρη να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η όρεξή σου για δουλειά είναι ιδιαίτερα αυξημένη αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης. Επίσης, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή καθώς δεν αποκλείονται εντάσεις ή ατυχήματα εντός του εργασιακού σου χώρου. Ευτυχώς. με την ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 6 του μήνα κατορθώνεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία στα εργασιακά σου ζητήματα. Μάλιστα, γύρω στις 7 μπορεί να πετύχεις αύξηση του μισθού σου ή να σου δοθεί κάποιο μπόνους παραγωγικότητας. Στις 21/1 εισπράττεις κάποιο είδος αξιολόγησης (που σχετίζεται με την εργασιακή σου απόδοση) από μία γυναίκα.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *