Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Ιουλίου 2021

ζώδια Μια ήρεμη αλλά σημαίνουσα περίοδος για τη ζωή σας αναμένεται να είναι ο φετινός Ιούλιος, αγαπητοί Σκορπιοί!Το πιο βασικό πλεονέκτημά της, είναι ότι θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από όσο έχετε υπάρξει ως τώρα.Θα έχετε την απόλυτη ευχέρεια να πάτε όπου θέλετε και να δράσετε όσο θέλετε, χωρίς να σας περιορίσει κανείς και τίποτα!Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιοΑγαπητοί Τοξότες, επειδή όσα λαχταράτε είναι συνεχώς αυξανόμενα, μην σπαταλήσετε ούτε λεπτό ανούσια. Θα νιώσετε αποδεσμευμένοι από πολλά, με πνευματική και σωματική αρτιότητα. Αυτή η ιδιόμορφη ατμόσφαιρα έχει την πρόθεση να σας προκαλέσει να πάρετε πιο αίσιες διαδρομές!Δεν προβλέπεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σας δεδομένα μέσα στον Ιούλιο. Αλλά κι αν προκύψουν κάποιες, θα έχουν στόχο να αλλάξουν εσάς ώστε να ενισχύσουν τελικά την εξέλιξη των στόχων σας. Ήρεμα θα κυλήσει και η προσωπική σας ζωή. Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καλούς και γνήσιους φίλους, χωρίς να αποκλείεται και μια ρομαντική προοπτική!Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπονται δραστικές για την ιδιοσυγκρασία σας: Το σύμπαν έχει τη διάθεση να σας ενισχύσει, στους τομείς που «παραδοσιακά» είστε πιο αδύναμοι. Γι’ αυτό είναι η περίοδος που πρέπει να εστιάσετε πιο πολύ στον εαυτό σας, να παίρνετε τις αποφάσεις σας περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Το πεπρωμένο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και να μην διστάσετε να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας! Ωροσκόπιο Σκορπιός Ιουλίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 14/10 η Πανσέληνος στον Κριό σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 28/10 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Ιουλίου 2021

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας με πολύ ενδιαφέρον και αλλαγές. Ο Άρης θα βρίσκεται από την πρώτη στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, όμως, και η αλήθεια είναι ότι θα έχεις πολλή δουλειά και θα είσαι πολύ παραγωγικός. Την επόμενη μέρα έχουμε την πρώτη έκλειψη του μήνα που είναι ηλιακή, θετική και πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση, τους διευρυμένους ορίζοντες και τις συνεργασίες με το εξωτερικό και όλοι αυτοί οι τομείς θα ευνοούνται για μεγάλο διάστημα. Εξάλλου στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη από τις 3, κάτι πολύ θετικό και για τα συναισθηματικά σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 8 μέχρι το τέλος του μήνα και θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω για να σχεδιάσεις την πορεία σου και να κάνεις μια ανασκόπηση. Μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν ή συνεργασίες, αλλά κάθε λεπτομέρεια στη δουλειά είναι σημαντική. Στις 17 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη του μήνα που είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον ή μπορεί να ολοκληρωθεί μια συμφωνία.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 3/10 ο μοντέρνος κυβερνήτης σου (Πλούτωνας) γυρίζει ορθόδρομος και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός και μοιάζεις να «διψάς» για γνώση. Ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/10 ρίχνει τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου, ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 8/10 αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Στις 23/10 ο Ήλιος επίσης εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 31/10 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Ιουλίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση…
Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολύ δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, θα αλλάξει το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

ζώδια Σκορπιός Ιούλιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Σκορπιοί έχετε ήδη οικογένεια, τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε με το ταίρι σας. Θα σας ωφελήσει να «εξοικονομήσετε» αντοχές για τις μελλοντικές επιτυχίες σας. Ασχοληθείτε με την αποκατάσταση όσων σχέσεων αντιμετώπισαν δυσχέρειες, κάντε τις συζητήσεις που έχετε παραμερίσει. Φροντίστε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις σας!Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θέστε τώρα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας. Χρειάζεστε μόνο μια δημιουργική ώθηση, για να αλλάξετε οπτική και να κάνετε πιο καινοτόμες κινήσεις. Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, αυτή είναι καλή περίοδος για να μελετήσετε την ευρύτερη εικόνα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να είναι η πιο δυναμική περίοδος του μήνα για εσάς. Κάποιοι θα κάνετε γνωριμίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή, άλλοι θα καταφέρετε να προοδεύσετε. Είναι βέβαιο ότι αυτές οι μέρες θα έχουν κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά. Να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, γιατί το ανοσοποιητικό σας χρειάζεται τόνωση!

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *