Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Ιουνίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Ιούνιος αναμένεται να διαφέρει πολύ από τους προηγούμενους μήνες αυτής της χρονιάς για εσάς!Τούτου λεχθέντος, είναι βέβαιο ότι πρέπει να συνεχίσετε να κοπιάζετε για να κατακτήσετε όσα θέλετε. Ωστόσο, θα σας παράσχει κάθε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνει τις λύσεις πολύ πιο προσιτές για εσάς.Μιας και θα είναι συμβατός με την ιδιοσυγκρασία σας, επιστρατεύστε τον αυθορμητισμό και την ξεγνοιασιά σας. Αυτά θα καταστούν τα πρωταρχικά σας όπλα για να εντοπίσετε και να αδράξετε τα θετικά της περιόδου!Για την αίσια πλανητική ατμόσφαιρα του Ιουνίου θα φροντίσει κυρίως ο Άρης, που αποτελεί τον κυβερνήτη σας. Θα καταλάβει κυρίαρχη θέση στο ουράνιο στερέωμα για εσάς, που επιπρόσθετα θα την μοιραστεί με τον Ουρανό. Παραδοσιακά, αυτός είναι ο πλανήτης που καθορίζει την ανέλιξή σας. Άρα, κατανοείτε ότι θα διανύσετε μια περίοδο εύνοιας και πιο εύκολης επίλυσης κάθε προβλήματος!Να ξέρετε ότι το μόνο στοιχείο που μπορεί να παρεμποδίσει την πρόοδό σας, είναι η ανασφάλεια. Γι’ αυτό καλείστε να την χειριστείτε και να την αποβάλετε από νωρίς, προκειμένου να φτάσετε στα επιθυμητά ζητούμενά σας. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κινηθείτε με αποφασιστικότητα: Παραμερίστε τις όποιες ανησυχίες και βάλτε στόχους. Είναι η εποχή που θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι εστιασμένες περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Δεν χρειάζεται να πιέσετε εσείς τις καταστάσεις, θα σας ευνοήσει περισσότερο να αφήσετε να κυλούν με τον δικό τους ρυθμό. Αυτό θα διασφαλίσει τη συνολική ευημερία σας, γιατί θα ανορθώσει τόσο τα κίνητρα να προχωρήσετε όσο και την αποδοτικότητά σας συνολικά. Αν και τα επαγγελματικά θέματα θα είναι σε δεύτερη μοίρα, μην επαναπαυθείτε και φτάσετε σε σημείο να γίνετε ανεπαρκείς. Να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα και να ακούτε με προσοχή όσα λέγονται γύρω σας. Έτσι θα συλλέξετε πολλές πληροφορίες, που θα αποδειχθούν πολύτιμες στη συνέχεια του μήνα! Ωροσκόπιο Σκορπιός Ιουνίου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 26/11 είσαι ιδιαίτερα κτητικός ενώ η ζήλεια σου μοιάζει εκτοξευμένη στα ύψη… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Ιουνίου 2021

Ο Ιούνιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στις 3 η οποία πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου. Νέα Σελήνη σημαίνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα και ο όγδοος οίκος είναι ένας από τους αγαπημένους σου, σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και το πάθος, το συναισθηματικό βάθος, την αγάπη και το μοίρασμα σε μια σχέση. Η νέα Σελήνη θα έχει “διάρκεια” δεκαπέντε μέρες μετά την πραγματοποίησή της Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8, που σημαίνει ότι η ερωτική σου ζωή θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις αυτόν τον μήνα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Η πανσέληνος στις 17 θα ξεκαθαρίσει ένα οικονομικό θέμα και μπορεί να οριστικοποιήσει μια συμφωνία. Το καλοκαίρι σε πάει πολύ περισσότερο μπροστά από ό, τι μπορείς να φανταστείς. Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι οι “συνεργασίες” με ανθρώπους που αξίζουν και μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξή σου.

Αστρολογικές προβλέψεις – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την 1/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί την ανάγκη να ψωνίσεις και να χαλάσεις χρήματα για εσένα και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 19/11 η είσοδος του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) στο ζώδιό σου αυξάνει τη ζωτικότητά σου αλλά σε κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό και ευερέθιστο. Επίσης, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Από τις 20/11 με την ευθυδρόμηση του Ερμή (ο οποίος διελαύνει από το ζώδιό σου) γίνεσαι σταδιακά πιο επικοινωνιακός και ομιλητικός, ενώ στις 22/11 το πέρασμα του Ηλίου στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει να διαχειριστείς ορθά τα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου μοιάζει να έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, να συλλέξεις πληροφορίες και στοιχεία και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Τέλος, στις 27/11 η ορθοδρόμηση του Ποσειδώνα σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τις εμπνεύσεις σου, να τις αξιοποιήσεις πρακτικά και να τις διοχετεύσεις σε δημιουργικά μονοπάτια.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Ιουνίου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση…
Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Δημιουργήστε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας, θέτοντας τη συνύπαρξη με το σύντροφο σας σε νέες βάσεις. Ίσως δε σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 12 η Πανσέληνος στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 26 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ζώδια Σκορπιός Ιούνιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι δεδομένο ότι η ιδιοσυγκρασία σας διέπεται από τάσεις απομόνωσης, μυστικοπάθειας και λίγο εγωκεντρισμό. Μέσα στον Ιούνιο, αυτά τα χαρακτηριστικά σας μπορεί να γίνουν αιτία για μικρές «συγκρούσεις» με τους δικούς σας ανθρώπους. Το δύσκολο για εσάς, θα είναι να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο «καθήκον» και την καρδιά. Γι’ αυτό καλείστε να αξιοποιήσετε τη λογική και πρακτική σκέψη σας, για να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να διέπεται από αρκετές και σημαίνουσες επιτυχίες. Η χείρα βοήθειας που σας απλώνει τώρα το σύμπαν, σας προτρέπει να βάλετε σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Ειδικά οι Σκορπιοί που έχετε δική σας επιχείρηση, εστιάστε σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε: Αιφνιδιάστε τον ανταγωνισμό αλλά και τους συμμάχους σας, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Ελάχιστες καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν την πορεία σας… Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσετε τους άλλους ή να στοχεύσετε στην «κατατρόπωσή» τους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σου οίκο και τον Δία στον 2ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη έναν μήνα, θα έλεγε κανείς ότι, ενδεχομένως, σε προσμένουν νέες συναρπαστικές συνεργασίες, οι οποίες μάλιστα μοιάζουν να τονώνουν την οικονομική σου ζωή, καθώς οι απολαβές σου αυξάνονται. Ωστόσο, ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος εκείνο της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Μέχρι τις 20/11 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, αισθάνεσαι ότι αφεντικά και συνεργάτες δεν σε καταλαβαίνουν. Απεναντίας, τείνουν να σε παρεξηγούν και να παρερμηνεύουν τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις. Στις 19/11 ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, αυξάνονται οι αντοχές σου και η όρεξή σου για δουλειά. Στις 26/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσεις την ευρηματικότητα του νου σου και τη διπλωματία σου, τις οποίες διοχετεύεις έξυπνα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Την ίδια ημερομηνία είναι πιθανό να επιτύχεις και επισήμως (κατόπιν διαπραγματεύσεων με τον εργοδότη σου) αύξηση των καθαρών αποδοχών σου.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Δεκεμβρίου 2021

Ο τελευταίος μήνας του 2021 προβλέπεται να σας φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί.Στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *