Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Μαΐου 2021

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Μάιος προβλέπεται να είναι ο μήνας με τις πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας!Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας θα είναι σχεδόν αστείρευτοι σύμμαχοί σας, χάρη στο πλανητικό σκηνικό που θα στηθεί προς όφελός σας!Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης και ο Ουρανός είναι οι πλανήτες που θα επηρεάσουν περισσότερο την ιδιοσυγκρασία σας. Η αίσια θέση τους στη διάρκεια του Μαΐου, θα σας ωθήσει σε πολλές καινούργιες γνωριμίες: Αυτές με τη σειρά τους θα εξελιχθούν σε καίριες επαφές για τα σχέδια και την ανέλιξή σας. Για να τις αξιοποιήσετε καλύτερα, καλείστε να εστιάσετε σε δράσεις με μακροπρόθεσμα οφέλη και όχι σε βραχυπρόθεσμους στόχους!Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας: Η πληροφόρηση και η κατανόηση όσων στοιχείων συλλέγετε, θα καταστούν τα δυνατά όπλα σας. Θα σας αποδώσουν σε εμπειρία, θα σας ανοίξουν νέες πόρτες και θα σας δώσουν γνώση για τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Σε εργασιακό επίπεδο, η περίοδος ενδείκνυται για σημαντικές «μεταλλάξεις». Ενδέχεται να λάβετε μια αύξηση ή προαγωγή, ενώ ευνοούνται και οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές συνδιαλλαγές. Σε προσωπικό επίπεδο, καλείστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις – αντιθέτως, ίσως χρειαστεί να πιέσετε το ταίρι σας να πάρει κάποιες αποφάσεις!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι ενδιαφέρουσες και αίσιες. Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, στις οποίες δεν είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ενεργά μέρος. Ωστόσο, να είστε παρόντες αλλά να προσφέρετε τη βοήθειά σας μόνο σε εξαιρετικά ακραίες περιπτώσεις. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται οι συναντήσεις με συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό. Στις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να κάνετε συχνά ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σας. Να ξέρετε ότι ευνοούνται οι κοντινές και μακρινές αποδράσεις! Ωροσκόπιο Σκορπιός Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 19 του μήνα η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη…Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Σκορπιός Μαΐου 2021

Ο Μάιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ειδικότερα όμως τη συντροφική σου ζωή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα και αυτό είτε έχεις σχέση είτε όχι. Στα πιθανά σενάρια είναι και η δημιουργία μιας νέας σχέσης. Εξάλλου στον ίδιο οίκο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από τις 15 και μετά, κάτι που σημαίνει ότι οι σχέσεις είναι το σημαντικότερο “θέμα” του Μαΐου. Ο Άρης από τις 15 μπορεί να σε παροτρύνει να δεις με έναν διαφορετικό τρόπο κάποια ζητήματα, ανθρώπους, καταστάσεις ή σχέσεις. Μπορεί να ασχοληθείς και με το εξωτερικό, να χρειαστεί να ταξιδέψεις ή να αποφασίσεις να αποκτήσεις ειδικές γνώσεις σε έναν τομέα. Στις 18 η πανσέληνος στο ζώδιό σου κλείνει μια σελίδα και ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΓΕΝΙΚΑ

Μέχρι τις 13/5 σε απασχολούν πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας καθώς και διάφορες διαδικασίες ρουτίνας. Με το πέρασμα του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 13 του μήνα αυξάνεται η επικοινωνιακή σου διάθεση. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 φέρνει αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ το πέρασμα του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) στον Υδροχόο από τις 16 του μήνα σε κάνει πιο παρορμητικό και φέρνει εντάσεις στο σπίτι. Στις 19 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και, ως εκ τούτου, αυξάνεται η προσωπική σου γοητεία. Επιπλέον, κατορθώνεις να διευθετήσεις θέματα σπουδών, τα οποία είχες παραμελήσει. Η είσοδος του Ηλίου στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 21/5 «φωτίζει» ανεξερεύνητες πτυχές του ίδιου σου του εαυτού και σου δημιουργεί την ανάγκη να κατανοήσεις τα βαθύτερα κίνητρά σου και την ευρύτερη ψυχολογία σου. Από τις 30 του μήνα η εσωστρέφειά σου και η ροπή σου προς την ενδοσκόπηση αυξάνονται.

Οικονομικό ωροσκόπιο Σκορπιός Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Σκορπιού από την Άντα Λεούση
Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις. Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει το λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους γύρω σου. Στις 29 του μήνα η Πανσέληνος σου προκαλεί ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείονται αναπάντεχα έξοδα, τα οποία σου δημιουργούν στρες και εκνευρισμό. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

ζώδια Σκορπιός Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Στην επαγγελματική αρένα, τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα και σταθερά. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με θέματα που έχετε σε εξέλιξη αλλά ήταν κάπως παραμελημένα. Θα είστε σε θέση να στήσετε με διαύγεια τους στόχους σας και να πορευτείτε προς αυτούς. Θα σας προκύψουν πολλές προοπτικές για αύξηση των εσόδων σας, ακόμα και με εναλλακτικές πηγές εργασίας!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι το πιο υποβοηθητικό για όλους τους Σκορπιούς. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε χρονίζοντα προβλήματα, που εξελίχθηκαν σε εμπόδια για την πρόοδό σας. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα ανακύψουν αυτές οι ευκαιρίες στη διαδρομή σας. Σημασία έχει να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Αυτή είναι μια περίοδος που κανείς δεν θα σας πιέσει ιδιαίτερα για κάτι: Άρα θα είναι πιο συνετό να κινείστε διακριτικά, χωρίς να προκαλείτε ή να φέρεστε επιδεικτικά!Καλό θα είναι να δώσετε σημασία στις σχέσεις σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Δεν πρέπει να δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, ακόμα κι αν διαφωνείτε με κάποιους. Αν νιώσετε ότι οδεύετε προς μια σύγκρουση, καλείστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ελιχθείτε: Ίσως να υπάρχουν εναλλακτικές διέξοδοι, ίσως και να έχετε άδικο σε κάποια σημεία. Αυτά να τα εφαρμόσετε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια, με διάθεση εξεύρεσης των χρυσών τομών και από τις δύο πλευρές. Η ειλικρίνεια και η διαύγεια στα ζητούμενά σας, θα επιφέρει περισσότερα οφέλη από τη συνήθη διπλωματική σας στάση προς τους άλλους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα καλείσαι να βάλεις σε τάξη διάφορα ζητήματα που προκύπτουν εντός του εργασιακού σου χώρου. Με το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15/5 σου γεννιέται η επιθυμία να συνάψεις νέες, πιο πρωτοποριακές συνεργασίες. Δεν αποκλείονται ξαφνικές προτάσεις για επαγγελματική συνεργασία, οι οποίες μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες. Ωστόσο, από τις 16 του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, που είναι ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να διαχειριστείς τον παρορμητισμό σου και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις. Γύρω στις 19 είναι πιθανή μια επαγγελματική πρόταση η οποία ενδεχομένως θα σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό.

Ελέγξτε επίσης

Post Image

Μηνιαίο ωροσκόπιο Σκορπιός Οκτωβρίου 2021

ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *